Konu: Rol bilgileri [Yeni başlayanlar]  (Okunma sayısı 537 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.08.2020 11:07
Karakterlerimiz Kız erkek,İllegal Legal olarak ayrılılır bunun yanı sıra VCPD,ASGH gibi işler vardır VCPD AÇILIMI [VİCE CİTY POLİ DEPARTMANI] Asgh açılımı [HASTANE,hastanede çalışanlara denir asıl ismini unuttum]İllegal olan kişiler polis düşmanı ve adam öldürmeye odaklı birliklere girerek kendini sürdürür Legal ise Polis ASGH gibi işlerde çalışabilir ama çalışmak istemezse legal bir birliğe katılıp onlarla takılabilir.

Komutlar /box /sit /lean /frost /dance /pedmove [Kızlar için pedmove 25 erkekler pedmove 11]
Pedmove 1-28 /box 1 sit 7 lean 1 frost 0 /dance 5 Bunlar örnekler.

Güvenli bölgeler:Polis departmanı,ASGH,Meslek yerleri v.b

Birlik yerleri:İdlewood [Zenciler birliği] Ara sokaklar[LEGAL birlikler vey aillegal birliklerin çok sayımda kullandıgı yerlerden biridir]

Hood birlikler:Hood ve latin birlikler iyi birliklerin karşıtı çok iyidirler.İllegal birliklerin yanı sıra latin birlikleri çok sayıda oluşum kişisi + olarak silah v.b şeyleri vardır.Levelleri yüksek olmak üzere hood bölgeleri tehlikeli yerlerdir [HOod bölgeleri korku rolü] Tehlikeli olmasının yanı sıra onlara bulaşan kişileri affetmezler.Latin birliklerin bolca silahı ve kişiden oluşur levelleri 6 veya 7 den yüksek olan kişiler daha iyi yerlere gelirler.Latin birliklerin liderlerine saygısızlık yapmak silah ölümüne neden olur.Hood birliklerede bulaşmak pek tercih edilmez.

Roleplay:Herhangi bir yerde roleplay yapmak serbesttir çünkü SÜREKLİ ROLEPLAY vardır.Bu kurala uymayan kişiler adminler tarafından göz altında tutularak cezaya vurulur.

Rol Destek:Bir cümleye başlarken Büyük harfle + olarak sona . ? ! koyulur örneğin.Hey ahbap.
bağırma komutları yanı sıra /s [bağırma] /l ve /c sessizce /w [id] fısıldama. Bunları okuyarak rol destek alırsınız devam edelim.Rolleri /b den bölemezsiniz pm den yazabilirsiniz sürekli roleplay kuralını asla unutmamak gerekir eğer bunları anlamadıysanız bir başka bir şeye geçelim.

Yazım hataları:Yazım hataları örneğin Kanka Naber Nasılsın bu yanlışdır gördüğünüz gibi büyük harfle başlamış ama sona ? koymamış + olarak Naber ve Nasılsın ın N Harflerini yani baş harflerini büyük yazarak bir başka kural ihlali yapmış normalda olması gereken Kanka naber nasılsın? gibi olmalı.Yazım hatalarının birçok kez karşılaştığı yerler [balıkcılık] Çoğu kişi böyle yazıyor Selam ak , uzi , deagle ver adamım. virgülü koydugunu görüyoruz ama virgülü bir boşluk bırakarak koyuyor buda yazım yanlışına giriyor normalde Selam ak,uzi,deagle ver adamım. Bazı kişilerde şöyle yazıyor benim çokkez yaptığım hata bu yazıdada yapmış olabilirim.Selam derken [NOKTA] sonra bir adet boşluk bırakılır! mesale Selam. Nasılsın? gibi bunları yaparsanız asla sorun çıkmaz + olarak şu hatayı yapanıda gördüm selam kanka nasılsın adamım  büyük başlamıyor sona bir bitirici cümle logosu koymuyor Yeni başlayan kişiler VİCE ROLEPLAY discord Rol destek eğer dc niz yoksa benim yazdıklarımı okuyarak kendinzi geliştirebililirsiniz. Ama DC niz varsada bu yazımı okumanızı tercih ederim burdan pekiştirip rol destek kısmına giderek kolayca yapabilirsiniz [MONİFESTO ABİ SİZİN ROL DESTEK KISMINIZDAKİLERİN DAHA FARKLIINI BURAYA ANLATTIM DC Sİ OLMAYAN KİŞİLERDE BURDAN ROL DESTEK ALABİLİR VE ROLLERİNİ DÜZELTİP SUNUCUDA DAHA İYİ BİR ROL BİLGİLİ KİTLEYE ULAŞACAĞIZ İNANIYORUZ!]

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 14.08.2020 11:10
Monifesto mu?

Benim birliğimi yazmamışsın, üzüldüm açıkçası. Yararlı bir rehber :)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 14.08.2020 11:12
 [Yazamadığım için üzgünüm aklıma gelenleri yazdım bir başka roleplay destek kısmına girdiğimde senin birliğinide yazarım birlik adını buraya yazabilirsin ...... ]
« Son Düzenleme: 14.08.2020 13:08 Erdembey »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 14.08.2020 11:15
Role ilk defa başlayan birisinin kendi çabalarıyla bir şeyler öğrenip kendisi gibi yeni başlayanlara öğretmesi gayet güzel bir davranış. @Erdembey ortama daha da adapte olup öğrendikçe, (birkaç ay sonra) dönüp bu rehbere bakınca güleceğine de eminim, olayı çok iyi kavrayan oyuncuların şu an buraya bakacağı gibi. Ama iyi ilerlediğini gösteriyor, biz genelde kendi bakış açımızdan(tecrübeli olarak rol bildiğimiz için) rehber yaparak anlatıyoruz ama, ilk defa öğrenen birisinin kendi öğrendiği şekilde başkalarına anlatması da güzel bir öğrenme metodu.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 14.08.2020 11:18
Abi çok teşekkür ederim sizin dc daki rol destek kısmına benim gibi dc si olmayan kişiler bakamıyor bende öğrendiğim kadarıyla kişilere yardımcı olmaktan mutluluk duyuyorum.İnşallah birgün bende /soru veya /rapor yetkili olmayı umuyorum.+ OLARAK abi bunları yazmam biraz uzun sürdü oyuzden dün atamadım. Yeni başlayan 1 lvl 2 lvl 3 lvl gibi kişilere öğretmekten mutluluk duyarım ben başladıgımda bana kimse öğretmedi sordum nası yapabilirim diye kimse cevap hadi vermedi bende kendi çapımda forumdaki şeyleri okuya okuya. Kendim çabaladım kendi bildiklerimide ekleyerek böyle bir yer oluşturdum hem sizinde rol bilmeyen kişilerle 2 3 saat uğraşacağınıza bende bunları yazdım müsait olmadıgınız zamanlarda DC kısmından kişileri buraya yönlendirebilirsiniz tabii isterseniz.Ve abi tek isteğim Kalp atman ve sunucuyu açman :D
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 14.08.2020 11:20
Abi ilk defa demişsin ama benim oyun adım Linda_Clars Bana pmden yardım istersen her zaman burda olacağım saat sabah 10 dan Öğleden sonra 4 de kadar sunucuda çabalaya çabalaya oynuyorum eğer bir zaman desteğimi istersen her zaman vice roleplay ın yanına olacağım sen hiç merak etme.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 14.08.2020 11:37
ÇOĞU KİŞİ OKUYOR NE MUTLU VİCE ROLEPLAY A!!!! TEŞEKKÜR EDERİ![MONİFESTO BU SUNUCUYU AÇTIGIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM]
« Son Düzenleme: 14.08.2020 11:47 Erdembey »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 14.08.2020 11:54
Merhaba, rehberi elinden geldiği kadar hazırlamışşın. Biraz şablon haline getirsen çok güzel olurdu. Tekrardan teşekkürler.  :)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 14.08.2020 11:54
olm adamın nicki manifesto la
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#9 - 14.08.2020 12:19
Eğer rehberimi beğendiyseniz Ne mutlu bana! Tek isteğim bu kurallara uyup vice roleplayı daha iyi geliştirmek.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok