Konu: TOPLU BMX BUNNY.  (Okunma sayısı 536 defa)

#10 - 13.08.2020 21:06
Dediğim gibi şikayet açmak için durdum günlerdir bu durumdan şikayetçiyim hatta elimde iki karakterin daha bmx bunny'den çoğu kişi şikayetçi kendi çevremden toparladığım bilgilere göre herkes rahatsız.Senin bisiklet ile zıpladığın oraya bakarsak eğer o skinden tek sende var ve zıpladığının ss'ide var : https://imgyukle.com/i/ur8pko,https://imgyukle.com/i/ur8G1H kontrol edersen sevinirim.
Size troll yapıyorsunuz tarzı bir şeyden şikayet açmadım bakarsanız bmx bunny hakkında şikayet açtım. Bu tarz şeylerin rol ortamını cidden ufaktan bozduğunu siz orda yaparken bisikleti olan birisi onu görüyor bunlar yapıyorsa bende yaparım diyip yapıyor ve ip orada kopuyor. Ve sizinle ic rolüm bile yok kin yolu ile açılmış gibi entegre etmeye çalışmayın. Ve burda 3 kişi hakkında bmx bunny'den ss alıp şikayet açtıysam kimse role gelmesse sevinirim. Rol ortamının bozulması böyle böyle oluşuyor dediğim gibi. İyi Forumlar.

#11 - 13.08.2020 21:14
Grace_Lombardi karakterinin sahibi arkadaşımız gelip, "kardeşim herkes yapıyor iki üç kere zıpladıysam ne olmuş" tarzı söylemlerde bulunmasaydı şikayeti geri alabilirdim, işlemler yapılmasını talep ediyorum. İyi forumlar.

#12 - 13.08.2020 21:26
Keshawn_Laquinta karakteri sahibi ise saçmalıyorsun benim ss'im bile yok ssleri incelemediği o kadar belli.

#13 - 13.08.2020 21:40
Grace karakteri ile ilgili birşey bilmiyorum, kendisi zaten bisikletime durup dururken binip BMX BUNNY yapmaya başladı, SS lerde mevcuttur barın tepesine atladı hatta, savunmasındada ne istediği görülebilir. Yetkili kararı.

Attığın SS'i silmişsin sanırım, bakamıyoruz.
« Son Düzenleme: 13.08.2020 21:47 karprensi »

#14 - 13.08.2020 21:56
Arkadaş birde olayı ic veya occ kin olarak yansıtmaya çalışması aşırı komedi ss'ler uzun süredir duruyordu yeni hali ile mevcut şikayette kontrol edebilirsiniz. İyi Forumlar.

#15 - 14.08.2020 04:25
Tekrar söylüyorum.
Bisikelt yukarıdaydı, bisiklete binip aşşağıya bıraktım yoksa biliyorum ki yukarda birisi alıp zıplamaya başlayacak. Şimdi eğri otur doğru konuş, bisiklete binip sadece yukardan aşşağıya indirmek için zıplatmadım mı? Bir kere. Ve inmedim mi bisikletten?

#16 - 14.08.2020 06:19
İnsanlar benimle role girmesinden, buralara geldik evet. Az önce zıplattığım hiç bir ekran görüntüsü yok diyor ondan sonra şimdi ekran görüntülerini yeniledikten sonra. Bisikleti zıplatıp inmedim deniliyor anlıyorum. Ekran görüntülerinde her şey mevcut kendin kendine çelişki içindesin zıpladığına dair ekran görüntüsü yoktu sözde, şimdi kabul ediyor suçunu çok garip insanlar var. Bunu birde occ veya ic kin olarak entegre etmeye çalıştınız sanırım daha bahane bulmaya çalışma bence sevinirim şikayetim geri çekemem. Yönetici kararına bırakıyorum.

İyi Forumlar.

#17 - 14.08.2020 11:03
Bak şimdi. En baştan alıyorum.

Merhabalar, ben Halil & Osiris

Ben genelde meşgul olabiliyorum, tasarım yapıyorum, skin editliyorum, oyunda oluyorum vesaire vesaire. 4GB RAM - 128 MB ekran kartı 1.1 GHZ işlemcim var. Konuyla ne alakası var? Şimdi bilgisayarınızı iki gün açık bırakın, bu özelliklerde olsun ve laptob olsun. Kasmaz mı? Kasar. Ben şikayete baktığımda ss'lerin çoğunu inceledim, incelediğimde göremedim kendimi ve savunmamı yazdım.
Alıntı
Hem ne yalan söylüyorsun ki, benim bisikeltle zıpladığım hiç bir SS yok ama ben söyleyeyim bisiklet yukarıdayken binip bisikeltle aşşağıya atladım aşşağıya düşsün diye.
Attığın SS'ide açamadım ama olsun. Ben terslemişim, gergindim. Kusuruma bakma şikayeti çekmene gerek yok ama benim gözümde şikayet zaman kaybı, hem adminler-hem senin için.

#18 - 14.08.2020 11:04
Bu arada bugün role girmiştik nereden şikayet yiyeceğim? Spoiler olsun.

#19 - 14.08.2020 11:23
Ve halen konuşma tarzını hiç hoş değil ben size normal şekilde şikayetinizi açıyorum ve hiçbir şeyi kabul etmiyorsunuz ekran görüntülerini açmadığınız bunu sizde biliyorsunuz bende biliyorum. 2. olarak bu gün role girmedim bilerek karakterimi sizden uzak tuttum inadına ic olarak karakterin en değerli şeyine dokundunuz ve ck izninizi istedim hatırlarsanız. Ve ardından direksyona dokundu diye ck etme dedin etmedim. Az önce arkadaşıma kontrol ettirdim linklerde herhangi bir sıkıntı yok yalan söylemeye devam etmeniz cidden çok aşırı komik gösteriyor sizi. Üçüncü olarak ben herhangi bir bilgisayar özelliğinizi sormadım bunu söylemeniz bile saçma emin olabilirsiniz saçmalamaya başladınız asıl siz şuanda. En son olarak bu gün rolde dediğim gibi oldukça role girmemeye çalıştım emote ile rolü gene yaptım fakat sizinle diyolağa girmedim herhangi. Ve zaman kaybı olarak adlandırdınız siz oyun kurallarında bmx bunny yasak yani kısaca yetkililer bunu yapanı gördüğünüzde bize bildirin demek istiyor bende bildirdim bu kadar basit.
İyi Forumlar.