Konu: Yapılan en büyük şerefsizlik. Arkadaşa hakkım haram olsun ayrıca.  (Okunma sayısı 120 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.08.2020 21:49
仒 BenVero #7171 Bu arkadaş yani https://www.vice-rp.com/forum/index.php?action=profile;u=10245 bu arkadaş. TAM ANLAMIYLA DOLANDIRICI DUYGUSUZ BİR ŞEREF YOKSUNU. Şöyle olayı anlatayım, bundan bir iki hafta öncesinde rol arkadaşı bulma konusuna ileti göndermiştim bir arkadaş vardı yazdı, ancak internetle ilgili bir sorunu olduğundan başlayamadık, sonra bu kişi yazdı, onla rol yapmaya başladık nc filan attı neyse tmm, işte roller çok hoş gidiyordu, bayada güveniyordum (salakmışım) ondan sonra bi gün dedi ev lazım dedi 10 15 günlüğüne evimi alacaktı çook ısrar etti bende dedim tamam al 10 15 gün sonra ev alıp geri verecekti,(bende salak gibi aynı zamanda para kasıp yardım ediyorum) ancak ŞEREF YOKSUNU ARKADAŞ önce beni dc den ENGELLEMİŞ sonra aynı blunduğumuz sunucudan yazdım oradanda attı, sonrada rol yaptığımız karakteri ckladı, forum pm attım cevap vermedi, pmleri kapalı oyun içi, hiç bir şekilde ulaşamıyorum. Bu arkadaşa güvenmeyin tam bir şerefsiz.

ABİLERİM ABLALARIM SAKIN AMA SAKIN EN GÜVENDİĞİNİZ BİLE OLSA OYUN İÇİ DIŞI SİZİ ONA KARŞI MUHTAÇ, GİBİ GİBİ DURUMLARA DÜŞÜRECEK ŞEYLER YAPMAYIN, VERMEYİN !
Benim parada gözüm yok, ama yaptığı şerefsizlik çok ağır oldu. Abilerim ablalarım bana akıl verin.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 12.08.2020 21:52
akıl verecek bir şey yok. dolabı aç al soğuk suyu dik kafaya
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 12.08.2020 21:54
Böyle şeyler çok oluyor dünyanın her yerinde sadece SAMP değil, tüm online oyunlar dahil. Açtığın konu doğru değil ancak kanıtlarınla detaylı bir ticket oluşturursan yardımcı olacağım. Dolandırma vb. durumları varsa kişi yasaklanır, vermiş olduğun şeyler sana iade edilir merak etme.

Kilit.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok