| |  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Anastasia Hill forum hesabını nasıl bulacağımı bilmiyorum Olaya dahil olan şahit karakter adı: - Flex Little @Schizoprenia Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.08.2020 15:51 |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Meta Gaming
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs IC olan olayı OOC'den bastırmaya çalışarak Meta Gaming kuralını ihlal etmiş oldu.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -
Ek açıklamalar(varsa): - Bir araç bulup düz kontak yaptık, sonra arkadaşım ( Flex Little
@Schizoprenia ) internet bağlantısını düzeltmek amacıyla /q attı. Bu sırada aracın sahibinin arkadaşı ( Anastasia Hill ) beni gördü, araçtan inmemi IC olarak söyledi, direndiğim zaman bisikletinden inerek beni araçtan attı (Bu anı SS olarak alamadım.). Sonrasında arkadaşı ( Tam hatırlamıyorum galiba ama Mei Sako idi) ve kendisi bana birden '' /me adama dalar. '' gibi bir emote vererek yumruk atmaya başladılar, yere düştüm. Kalktığımda /hurt yazarak role uydum, beni çekiştirme emotesi vererek aracın lastiğine bağladılar. Sonrasında araç sahipleri geldi ve toplam 4 kişi oldular, o an benim arkadaşım ( Flex Little
@Schizoprenia ) yanıma gelmişti, olayı IC konuşarak anlamaya çalıştı, fakat olaydaki 2 kadın şahıs ( Anastasia Hill & Mei Sako ) role uymayarak yine '' /me adama dalar. '' gibi bir emote vererek onu da yumruklamaya başladılar. Ardından araç sahipleri (İsimleri Ares ve Gerrey olması gerek, tam hatırlamıyorum.) beni aracın bagajına sürükledi, sonra iplerimi çözdüler. O sıra rastgele bir şahıs IC olarak olaya aracıyla gelerek dahil oldu (İsmini hatırlamıyorum.), olaydaki 2 kadın şahıs ( Anastasia Hill & Mei Sako ) yine rolü umursamayarak şahısı IC geçiştirdiler. Sonrasında araç sahibi beni serbest bıraktı, emotemi vererek olay yerinden uzaklaştım, arkadaşım
@Schizoprenia ile birlikte. Ufak bir süre sonra Anastasia Hill adlı şahıs bana PM üzerinden ''Araçlarını çalanın direk öldüğünü'' bana yazdı, şahısa Meta Gaming yaptığını söyledim ve onu uyardım (SS'lerde gözüküyor.). Fakat şahıs sanıyorum ki Meta Gaming'in ne olduğunu tam olarak bilmediğinden dolayı PM üzerinden cevap olarak ''Sadece söylediğini'' yazdı. Şahısların ( Anastasia Hill & Mei Sako ) RolePlay terimlerini tam olarak bilmemesinden ve /me kullanımını düzgün kullanamamalarından dolayı şikayetçiyim.