Merhabalar, öncelikle sizi kışkırtmadığım tamamen ortada, üstelik size normal şekilde bir soru sordum, dedim ki; "Sen neden çalışmıyorsun?" tarzı bir şey dedim, siz direkt olarak. "İşine bak." tarzı cümle kurarak agresif role giriş sağladınız. Sonrasında sizi terslemek için yanıt verdim, terslememe rağmen siz hakaretler savurarak küfürler ettiniz, GBI kurallarının açık şekilde dışına çıktınız. Üstelik sizin önünüzde veya size emote ile bakınarak küfür falan etmedim, chatda gri gözüküyor, uzak mesafeden bir arkadaşıma söylemiş olabilirim? Dmitri karakterine kışkırtma veya herhangi biri provoke hareket ettiğime dair emote veya bir kanıt yok. Üstelik bunlar bir tersleme olabilir, apaçık şekilde size emoteli veya yüzünüze karşı edilen bir küfür yok. Birden fazla kural ihlali yaptığınızın farkında olmalısınız, terslediğimi şikayet açıklamasında belirttim. Sunduğum kanıtlarda her şey apaçık ortada, bir ihlal söz konusu, şahısın cezalandırılmasını istiyorum. Üstelik OOC sicilinde, bir çok GBI ihlali var. Kuralı bilerek ve isteyerek çok kez çiğnediğinin göstergesi, keyifli roller.