Konu: [7.8.2020 | Dmitri Ivanov | Kural İhlalleri]  (Okunma sayısı 258 defa)

#0 - 07.08.2020 17:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dmitri_Ivanov @Dmitri

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Andrew Haines @Panda

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.8.2020  - SS'de açık ve net.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:GBI, agresif rol, retarted-rp, meta game.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, şikayet kanıtlarında da, belirttiğim gibi. Dmitri_Ivanov adlı karakter, GBI'da bir çok kuralı ihlal ediyor, bunları saymak gerekirse; GYM'ye geldiğimde, kişi duvara yaslanmış bana bakıyordu, ardından şahısa "Sen neden çalışmıyorsun?" dediğimde, agresif bir tavırda "İşine bak." şeklinde agresif rol başlattı. Sonrasında ise, şahısı terslediğimde direkt olarak küfüre başvurdu, uzun süre hakaret etti. Sonrasında ufak bir role ile telefondan ses kaydedicisini açma rolü yaptım, bunları emote ile belirttim. Ses kaydedicisini başlattıktan sonra şahıs meta-game uygulayarak bir anda küfür etmeyi bıraktı, normal yaşantısına devam edermiş gibi spora devam etti, sabır diyerek geçiştirdi, üstelik ses kaydedicisini başlattıktan sonra, telefonla uğraştığıma dair tedirginliği tarzında bir emoteside yoktu, direkt olarak retarted uygulayarak spor yapmaya çekildi, kanıtlarım sslerde mevcut, görünüşe göre şahıs gbi ihlalini birden çok kez tekrarlamış, üstelik bilerek ve isteyerek tekrarlamaya devam ettiği için ağır yönde cezalandırılmasını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):Bir çok kuralı ihlal ettiğini açıklama olarak sundum, kanıtları screenshot üzerinde yer alıyor. Genellikle herkese agresif rol uyguladığını şikayet arşivlerinden görebiliyoruz, umarım ağır şekilde cezalandırılır.

#1 - 07.08.2020 17:26
Merhabalar, şahitliğimi onaylıyorum. Dmitri Ivanov karakteri ve Dmitri forum hesabı herkese karşı bir kin içerisinde ve sadece robot gibi takılıyor. GYM'den, arabasına, arabasından GYM'ye. Hiç rol yaptığını görmedim.

#2 - 07.08.2020 17:37
Emote spamladığın için ceza aldıktan sonra bana hırslanıp ihlal yaptırmak için kışkırtıp  "genç oturacağına çalışsana" diyip işine bak dediğimde "ŞİŞME BEBEK" diyip kışkırtıcı şekilde cevap  verip en sonunda da önceki diyalogları değil de küfür ettirdiğin kısımların ssini toplamanı "bir daha söyle bir daha söyle" diye kışkırtıp en sonda da verdiğim /do lar gözükmesin meta ile suçlayayım diye chatlogu temizlemeni tebrik ettim. Galiba bundan sonra video açık oynamayalım bu oyunu yoksa tahrik edip edip "aha küfür etti" aha şöyle yaptı diyenler bitmeyecek.

Merhabalar, şahitliğimi onaylıyorum. Dmitri Ivanov karakteri ve Dmitri forum hesabı herkese karşı bir kin içerisinde ve sadece robot gibi takılıyor. GYM'den, arabasına, arabasından GYM'ye. Hiç rol yaptığını görmedim.

Nasıl rol yapacağım seni ilgilendirmez senin gözüne sokarak da rol yapmak zorunda değilim , yaptığım rolün raporunu sen kimsin ki soracaksın? Sen kimsinki benim dostumun olup olmadığını herkese karşı kinliyim değilim gibi ithamlarda bulunuyorsun nerden biliyorsun da? Sen kimsin ki bana robot gibi takılıyor ithamın da bulunuyorsun? Haddini bil ve sen önce bana pmden "puşt" demenin hesabını ver. 

« Son Düzenleme: 07.08.2020 21:41 Dmitri »

#3 - 07.08.2020 17:44
Delete çekmisim zaten, orada senle alakasi bile yok özel mesajimin.

Hem ben sana ne için hakaret edeyim ki? Uzaktan yakından alakamız yok.
« Son Düzenleme: 07.08.2020 18:45 Panda »

#4 - 07.08.2020 17:45
Merhabalar, öncelikle sizi kışkırtmadığım tamamen ortada, üstelik size normal şekilde bir soru sordum, dedim ki; "Sen neden çalışmıyorsun?" tarzı bir şey dedim, siz direkt olarak. "İşine bak." tarzı cümle kurarak agresif role giriş sağladınız. Sonrasında sizi terslemek için yanıt verdim, terslememe rağmen siz hakaretler savurarak küfürler ettiniz, GBI kurallarının açık şekilde dışına çıktınız. Üstelik sizin önünüzde veya size emote ile bakınarak küfür falan etmedim, chatda gri gözüküyor, uzak mesafeden bir arkadaşıma söylemiş olabilirim? Dmitri karakterine kışkırtma veya herhangi biri provoke hareket ettiğime dair emote veya bir kanıt yok. Üstelik bunlar bir tersleme olabilir, apaçık şekilde size emoteli veya yüzünüze karşı edilen bir küfür yok. Birden fazla kural ihlali yaptığınızın farkında olmalısınız, terslediğimi şikayet açıklamasında belirttim. Sunduğum kanıtlarda her şey apaçık ortada, bir ihlal söz konusu, şahısın cezalandırılmasını istiyorum.  Üstelik OOC sicilinde, bir çok GBI ihlali var. Kuralı bilerek ve isteyerek çok kez çiğnediğinin göstergesi, keyifli roller.

#5 - 07.08.2020 17:49
Üstelik arkadaşım delete çekmiş dediği gibi, yakın arkadaş olduğumuz için onunla özel mesaj yoluyla iletişim kuruyorduk. Ama sen /b üzerinden aktif bir rol ortamını bölmüşsün, hatta ben şikayet açıklamasına onu bile yazmayı unutmuşum. Beni pm üzerinden uyarabilirdin, flood attığıma dair. Deletelediğim /b üzerinden görünüyor, sen şikayet açarak beni cezalandırmaya çalıştın, eyvallah cezamı kabul ettim, aktif rol ortamında flood yapsam dahi delete çekmem bir şeyi ifade etmezdi, ama sen beni /b üzerinden uyaramazsın, ikinci bir ihlalinde buradan.

#6 - 07.08.2020 17:55
Delete çekmisim zaten, orada senle alakasi bile yok özel mesajimin.Hem ben sana ne için hakaret edeyi :Dm ki? Uzaktan yakından alakamiz yok.

Evet pmden küfür edip dell çekme kurnazlığının farkındayız çok şükür , aynı şeyi sana yaparsam şikayet etme o zaman olur mu?

Üstelik arkadaşım delete çekmiş dediği gibi, yakın arkadaş olduğumuz için onunla özel mesaj yoluyla iletişim kuruyorduk. Ama sen /b üzerinden aktif bir rol ortamını bölmüşsün, hatta ben şikayet açıklamasına onu bile yazmayı unutmuşum. Beni pm üzerinden uyarabilirdin, flood attığıma dair. Deletelediğim /b üzerinden görünüyor, sen şikayet açarak beni cezalandırmaya çalıştın, eyvallah cezamı kabul ettim, aktif rol ortamında flood yapsam dahi delete çekmem bir şeyi ifade etmezdi, ama sen beni /b üzerinden uyaramazsın, ikinci bir ihlalinde buradan.

İşine bak mı kışkırtma?? Komik. /do şahsı umursamamaktadır. Gibi hiç bir alakamız yokken orda sırf daha önceki sana şikayet açtığım ve ceza yedıgınden dolayı oluşan hırsından benı kışkırtmak için do verdin. Karşılık alamayınca sen neden calısmıyorsun falan yapmaya basladın. Seni ilgilendirir mi arkadasım? Çalışırım çalışmam, demek soru sormandan hoşlanmadı karakter ve işine bak dedi sen ne hakla gelip bana hakaret edip "şişme bebek" diyip ağır bir kışkırtmada bulunuyorsun? Sen de işine bak de git. Komiksiniz , 3 gün sonra şikayet açman da benim ceza aldığımı görüp "üst üste denk gelsin de ağır ceza alsın" kurnazlığından başka bir şey değil./b bölme diye de bir şey yok , ihlal yaptığınızı bildirdim. Masallarına devam edebilirsin kurnazlık yaparak. Devam et böyle chatlog temizleyip önceki partları göstermeden şikayet açmaya belki egon tatmin olur.

Not : Ayrıca şahit olarak gösterilen Andrew karakterinin şikayete konu olan olayın etrafında yer almadığı gayet net ama burada yalancı şahitlik yapıyor. Burada resmen linç girişimi ve yönetimi yanıltma çabası var. Bu yüzden bu iki karakterin gereken cezayı almasını bu konuyu inceleyecek yetkililerden talep ediyorum.
« Son Düzenleme: 11.08.2020 15:40 Dmitri »

#7 - 07.08.2020 18:05
Selam dostum, yaptığın rol üç gün önce gerçekleşti, attığın şikayetin cezasını da dün bitirdim, rol aynı günde gerçekleşti, cezamı bitirdikten sonra değil, flood yaptığım zamandan bir kaç saat sonrasında bu rol gerçekleşti, ben cezamı ise dün bitirdim, yani sen şikayetini oluşturduğun gün cezamı bitirip seninle bu role girmedim, bu yüzden kin tutulacak bir olay yok, attığın ssden zaten işlem uygulandı, bir şikayet açıldığında hemen savunma yöntemleri deniyorsunuz aklınızca, kendinle çelişiyorsun sağ alt tarihlere ve saatlere bakarsan anlayabilirsin.
« Son Düzenleme: 08.08.2020 23:03 howard »

#8 - 07.08.2020 18:46
Bakın zaten PM çok çelişkili. Bu PM'yi Joshua_Haines karakterine gönderecektim fakat /r ile gönderdiğimden dolayı en son mesaj attığım kişi Dmitri'ymiş. Bunu farketmedim, PM ona gitti. Delete çektim hemen. PM'yi düzgünce okursanız anlayabilirsiniz zaten. Bir de zaten şikayet açmıştınız ve red edilmişti.
« Son Düzenleme: 08.08.2020 10:28 Panda »

#9 - 11.08.2020 14:27
Gerçekten ciddi misiniz? Kaç gün oldu şikayeti açalı halen bir admin bile bakmıyor? @Heavenly, @kaostan besleniyorum @Thorin @Rose