Konu: Otomatik CK Sistemi  (Okunma sayısı 1203 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#50 - 15.08.2020 01:13
Sonuç olarak oyun oynuyoruz. Realistik olacak diye karakterimizin hayatına(biz veya yönetim izin vermeden) sistemsel olarak son verilmesi saçma.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#51 - 15.08.2020 10:26
Yabancı rp sunucularda olan bir sistem, şahıs yaralıya düştüğünde 2 kere daha ateş edince otomatik ck oluyor ve /kabul ölüm gibi bir komutları var. Bu sistemi çok suistimal ediyorlar ve adminleri çok ugraştırır. Şikayetle, dm artar, rol kaliteleri düşebilir. Desteklemiyorum

Bu kadar kolay olmayacak ama bahsettiğim gibi olursa , hatta dediğim gibi düzenlemelere de açık , DM yi aksine azaltacak bir şey bana göre , çünkü kişi yaptığı şeyin karşılığında CK olma korkusu yaşayacak. Aksine DM hala ihlal olmaya da devam edecek.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#52 - 15.08.2020 12:30
Ne kadar DM'yi arttırmaz deseniz de arttırabilir, toxic insanlar seni her gördüğü yerde vurup CK edebilir. Desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#53 - 15.08.2020 12:55
Ne kadar DM'yi arttırmaz deseniz de arttırabilir, toxic insanlar seni her gördüğü yerde vurup CK edebilir. Desteklemiyorum.

Kardesim DM yasak olacak hala ve dırek sayıya ulastıgında ekranın karardı oyundan attı dıye bır olay olmak zorunda degıl. "Duzenlenebilir" "modifiye edilebilir" anlasılmıyor mu bu cumleler?  Bakıyorsunuz bir kişi hayır demiş , aa ben de hayır diyeyim de millete katılayım mantığıyla ya direk hayır diyip ya da söylenen ve cevaplanan seylerı copy pastele karşı cıkıyorsunuz. Az objektıf olun hadi neyse bu bir oyun , ama hayatta çok ihtiyacınız olacak objektif olmaya.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#54 - 15.08.2020 12:58
Herşeyi sisteme dökmeye gerek yok,gereksiz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#55 - 16.08.2020 19:07
Her şey realistik olsun diyorsanız kafasından vurulan birinin direkt olarak CK olması gerekli, bir oyun herşeyi sisteme dökmeye gerçekten gerek yok, uğraşıp yazmışsın kafanda tasarlamışsın, kimsenin düşüncelerine "Saçma, bo* gibi" tarzı şeyler demem, diyemem. Kafanda nasıl tasarladın bilmiyorum ama bu gerçekten değişik bir sistem eğer yapılabilirse, dediğin gibi modifiye vb edilebilirse düzgün olur, ortasında kaldım ve şuanda tarafsızım. Toxic insanlar çok ve birlikler arasında "CK WAR" olması gerekli, böyle bir şey var. Düşen kişiler CK edilebiliyor..
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#56 - 16.08.2020 19:49
Her şey realistik olsun diyorsanız kafasından vurulan birinin direkt olarak CK olması gerekli, bir oyun herşeyi sisteme dökmeye gerçekten gerek yok, uğraşıp yazmışsın kafanda tasarlamışsın, kimsenin düşüncelerine "Saçma, bo* gibi" tarzı şeyler demem, diyemem. Kafanda nasıl tasarladın bilmiyorum ama bu gerçekten değişik bir sistem eğer yapılabilirse, dediğin gibi modifiye vb edilebilirse düzgün olur, ortasında kaldım ve şuanda tarafsızım. Toxic insanlar çok ve birlikler arasında "CK WAR" olması gerekli, böyle bir şey var. Düşen kişiler CK edilebiliyor..

Dostum dediğim gibi modifiye edilebilir, mesela direk düşer düşmez dediğim gibi vurulma hakkın da bittiğinde ekran karardı oyundan attı "NC AT YOKSA OYUN 10DK İÇİNDE SİLİNECEK" diye bir şey yok eski model şaka virüsleri gibi. Ayrıca üstteki mesajlarda da belirttiğim gibi her şey "%100" realistik olsun diye bir talep yok bu tabii ki mümkün değil , denen şey "olabildiğince, oyunu oyun olmaktan çıkarmayacak düzeyde" realistikleştirelim. Mesela biri silahla vurulduktan sonra bir süre hastanede kalınsın diye bir arge konusu açmış, hemen tepkiler "ne demek yahu realistik olacak diye oyun zevki batacaktı şöyleydi, saçma sapandı". Bu kişierin neden ic jaile kodese karşı çıkmadıkları konusunda nasıl bir savunmaları var mesela merak ediyorum , yeniliğe açık değil insanlarımız , aslında ic jail ile aynı mantık adamın dediği şey.
« Son Düzenleme: 16.08.2020 20:07 Dmitri »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#57 - 17.08.2020 00:59
Canı Allah Verir Allah Alır Şaka Şaka Güzel Sistem çöxzcçxzöcvözxcçö -S3 Mini
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#58 - 17.08.2020 11:27
Yani sence bir karakterin ateşli silahla defalarca vurulmasına rağmen hala ortada dolanması hayatta olması mantıklı yani? Ne diyeyim , bu da bir görüş...

Canlandırdığımız karakterler kolay kolay harcansın haftada bir NC atalım. Hep farklı karakterler mi görülsün?

SA-MP'da dönen çatışma rollerinin yüzde 95'inin sebebi gerçek hayatta ufak bir tartışma olarak geçip gidecek şeyler. Araba kazasında 100$ almadı diye silah çekenler varken böyle bir sistem yüzünden karakterimin ölmesi falan beni oyuna bir daha girmemeye itecek büyük bir etken olur.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#59 - 17.08.2020 11:46
Yani sence bir karakterin ateşli silahla defalarca vurulmasına rağmen hala ortada dolanması hayatta olması mantıklı yani? Ne diyeyim , bu da bir görüş...

Canlandırdığımız karakterler kolay kolay harcansın haftada bir NC atalım. Hep farklı karakterler mi görülsün?

SA-MP'da dönen çatışma rollerinin yüzde 95'inin sebebi gerçek hayatta ufak bir tartışma olarak geçip gidecek şeyler. Araba kazasında 100$ almadı diye silah çekenler varken böyle bir sistem yüzünden karakterimin ölmesi falan beni oyuna bir daha girmemeye itecek büyük bir etken olur.

Araba kazasından silah çekmek DM ye giriyor. DM kuralı bir yere uçmayacak , yönetimin tercihleri ve konsensuslara bağlı olarak düzenlenebilecek bir sistem. Lütfen konuşulanları okuyun.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok