Yaklaşık 3 ay önce
1995 model Doğan L aldım.Arabanın altında taban yok şase,direkler çürümüş.Kendim kaportacı olduğum için bana çok koymaz ama dışarıdan birisi toplamaya kalkarsa belki 10 bin belki 15 bin lirasını yiyebilir.Ayrıca can güvenliği kısmına falan girersek bu arabalar ne yazık ki yarım şase olarak adlandırılıyor.Yani sürücü kapısında arabanın şasesi bitiyor.O yüzden kazalarda ortadan ikiye bölünüyor arabalarda ağır metal yorgunluğu var.
Yeniden topladığın arabaya da bu konuda güvenmemen lazım çünkü kaynak yiyen yer oksitlenme yapar ve kaza anında tekrar kopar.Zevk işi olsun, hastasıyım diyorsan bu işe girebilirsin.Özel olarak bükümcülerde 2mm baskı yaptırdım marşpiyel, direkler ve şaseleri kendim güçlendirip toplamayı düşünüyorum.Gerçekten pahalı bir iş aklında olsun.Bu arada
1.4 1998 Şahin'im de var.Bakım işi ucuz diye asla sevinme balatadan giriyorsun gaz beyninden çıkıyorsun tek seferde bin liralık oluyorsun.Yine de toplamak istiyorsan bana ulaş, destek sağlarım parça ve işçilik konusunda.
Tofaşçı konuya el koydu.1998 1.4 Şahin
Projede olan 1995 1.6 Doğan L p*ç motorlu.
@Allen bu arada arabanın ölüsüne 15 bin lira veriyorlar haberin olsun ilana koyduktan 1 saat sonra bile satılır.
@leftyguns Edit:Arabayı 10.000 liraya aldım, daha 2 bin lira masraf ettim ve 20 bin liraya alıcısı var.Bittiği zaman satmayı düşünürsem en az 50 bin lira