Konu: [29.07.2020 Enzo Lucarelli] Emote Hatası / Yaralı Kural İhlali  (Okunma sayısı 185 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.07.2020 05:38

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Enzo_Lucarelli @Thedora

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Loris Libarev @gariban

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.07.2020 05:33

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
Yaralı Kural İhlali - Silah Kullanma İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi RK'lı olduğumu bilmesine rağmen, Emote kullanmadan sistemsel düşürdü.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 29.07.2020 06:22
Merhabar. Şikayeti açmanıza şaşırmadım desem yalan olur. Üç saatlik esir sürecinizde işlemediğiniz kural ihlali kalmamışken bir de şikayet açmak ayrı bir düşünce tarzı. Savunmamı çok fazla uzun tutmayacağım. Kişiye bir şeyler söyletmeye çalışıyorum, kafasına silah dayıyorum, sanki esir olan siz değil de benmişim gibi cevaplar verildiği için bacağınıza sıktım. /me Charles'in bacağına sıkar değil de /do Bacağına sıktı diye emote verdim. Aşağıya atacağım ekran görüntüleri her şeyin açık ve net cevabıdır.

Oda da esir bir şekilde tutuluyorsunuz, üstelik burası onaylı bir hood bölgesi. Silahlı adamlara "Orospu çocukları" diye bağırarak küfür ediyorsunuz ve biz sizin bacağınıza sıkınca suçlu oluyoruz.

Sana adını söylüyorum, bunu bunu diyeceksin diyorum ve inatla korkusuzca farklı cevaplar veriyorsunuz, elimde pompalı varken. Kusura bakmayın arkadaşlar, sizler Polat Alemdar'ın sağ kolu Abdülhey değilsiniz, size bir soru sorulduğunda "anana sor" gibisinden cevaplar veremezsiniz. Başkalarının hatalarını ararken ilk önce kendi hatalarınızı gözden geçirin.

#2 - 29.07.2020 06:31
Alıntı
/me Charles'in bacağına sıkar değil de /do Bacağına sıktı diye emote verdim.
Chatlogda görünüyor, yaralıya düştükten sonra emote belirtiyorsun.

Alıntı
Oda da esir bir şekilde tutuluyorsunuz, üstelik burası onaylı bir hood bölgesi. Silahlı adamlara "Orospu çocukları" diye bağırarak küfür ediyorsunuz ve biz sizin bacağınıza sıkınca suçlu oluyoruz.
Yeterli Fear-Rp yapıldı. Bir insan seni tekmelerken ona refleks olarak küfür edebilirsin, sürekli olmayacak şekilde. İhlal olduğunu düşünüyorsan şikayet aç.

Alıntı
Sana adını söylüyorum, bunu bunu diyeceksin diyorum ve inatla korkusuzca farklı cevaplar veriyorsunuz, elimde pompalı varken. Kusura bakmayın arkadaşlar, sizler Polat Alemdar'ın sağ kolu Abdülhey değilsiniz, size bir soru sorulduğunda "anana sor" gibisinden cevaplar veremezsiniz. Başkalarının hatalarını ararken ilk önce kendi hatalarınızı gözden geçirin.
Adımı soruyorsun cevaplıyorum, senin söylediğin şeyi söylemek zorunda değilim. CK isteyebilirdin, rolün gelişimine göre bunu kabul ederdim.

#3 - 29.07.2020 06:36
Hepinizden kalıcı hasar dahil ck izni istedik, hiç biriniz vermediniz. Madem refleks olarak küfür ediyorsunuz bende refleks olarak kafana sıkabilirim.

#4 - 29.07.2020 07:05
Hepinizden kalıcı hasar dahil ck izni istedik, hiç biriniz vermediniz. Madem refleks olarak küfür ediyorsunuz bende refleks olarak kafana sıkabilirim.

Benden kimse izin istemedi, varsa kanıtın at. Suratıma tekme atan kişiye refleks olarak küfür ederim. Sen de ateş edeceksen kurallara uygun edeceksin, bu kadar basit.

#5 - 29.07.2020 13:03
Objektif açıdan baktığımız zaman görebiliyoruz ki bu şikayet de yakın zamandaki savaşlardan sonra karşı tarafı bir nevi meşgul etmek için açılan bir şikayet. Şikayet konusunda ne kanıtlarda bir anlaşılabilrilik ne de bir ihlal görünüyor, dışarıdan bakıldığında tarafınıza kötü imaj çizebilecek adımlar bunlar, lütfen davranışlarımızda tutumlu olalım. K&A.