Şikayet açmak için açmaktan sıkılmadın mı? İddia ettiğin gibi Aimbot olsaydım yani birine aimim kitlenseydi senin yaptığın gibi 500 KM öteden kişileri nokta atışı vurmam gerekirdi ki böyle bir şey yok. Ayrıca yine aimbot olsaydım ve aimim dediğin gibi farklı kişilere kitlenseydi kafamın 360 derece dönmesi lazımdı gayet kalabalık bir ortamdı çamur at izi kalsın politikası seni bir yere vardırmaz önce kendi bahçeni temizlemeye bak sen. 1.40'a gelirsek zaten aniden Jesus önüme atlıyor videoda görüldüğü üzere aimbotum olsaydı ona kaymış olacaktı kısaca silahımın namlusu ister istemez ona doğru dönük olacaktı onun arkasında durup yere düşen kişiye değil.
Silahla adamın üzerine koşuyor kısmı ise daha büyük bir komedi taarruz ne bir fikrin var mı? Orada içerisinde bulunduğum ekip taarruz içerisinde dolaylı olarak ileri atılıp düşman üyeleri vurmak için bir hücuma geçmiş durumdayız. Kişilere ateş edip üzerlerine doğru koşuyorum araca siper olmaya çalışıyorlar bu esnada önümde bulunan aracın bagajına çıkıp kişilere ateş etmeyi sürdürüyorum ard arda zıplamıyorum araca çıkıp devam ediyorum gerçek hayatta yapılamayacak bir şey değil tamamen zeka kıtlığı ile yazıldığını düşünüyorum bu kısmında aklı başında birisinin yazacağı bir şey değil.
Video paylaşımına gelecek olursak ben hangi kanaldan videoyu paylaşacağıma size soracak değilim. Youtube farklı bir platform burası farklı bir platform. Videoyu çektim kendim editi ve diğer düzenlemeleriyle uğraşmak istemediğim için
@berkcankayarr 'a gönderdim kendisine bitirdikten sonra edit işlemlerini kendi kanalına upload edip paylaşmış bu kadar basit burada ağlanacak bir şey yok ağlamana gerekte yok.
@Manifesto dahil çoğu yönetici OOC kim olduğumu az çok biliyordur sunucunun açıldığı ilk günden beri aktif bir şekilde sunucuda bulunuyorum bug bildirimleri vesilesiyle yer yer yönetim üyeleriylede OOC temaslarda da bulunduğum durumlar oldu. Bunun yanı sıra
@berkcankayarr ile aynı anda oyunda olduğumuz ve aktif rol içerisinde olduğumuz pek çok dakika mevcut multiaccount durumu söz konusu olsaydı bunları da yapamazdım. İddiaların hepsi asılsız tamamen OOC kin ile açılmış bir şikayet.