Konu: Israel MOB  (Okunma sayısı 128 defa)

#0 - 21.07.2020 00:22
Israel Mob

Chapter I - Kurulum
 1967'de patlak veren Arap-İsrail savaşı sonrası ülkede oluşan güvenlik zafiyetini fırsata çevirmeye çalışan bir grup arkadaşın oluşturduğu oluşumdur.Efraim Mizrachi tarafından kurulduğunda sadece üç kişiydi.Kurulumunda bir çok sorun ile karşılaştılar ancak iyi bir strateji ile oluşumu ayakta tutmayı başardılar.Efraim oluşumun ilk yıllarında ülkenin küçük mahallelerinde kumarhane,genelev gibi işlerle uğraşmış,daha sonra işleri büyüterek haraç işlerine bulaşmıştır.İsrail'de oluşumun ilk ayak sesleri 2005'lerde duyulmuştur.Polisin yetersiz olması işlerini büyütmesinde büyük rol oynadı.Bu sırada oluşuma bir çok insan katılıyor,tabiri caizse bir ordu toplanıyordu.2010'lara geldiğimizde tüm İsrail'de tanınan bir oluşum oldu.Bu sırada oluşum içinde görev ayrılmaları olmuş,ülke bir çatı altında bir çok parçaya bölünmüştü.Kumarhanelerden bir kişi,fuhuş işlerinden bir kişi ve uyuşturucuda bir kişi uğraşıyordu.Ancak gelirler tek çatı altında toplanıp tüm oluşuma bölüştürülüyordu.2015'lere kadar çok iyi işleyen bu sistem,polisin güçlenip artık ülkede oluşumlara karşı başlattığı savaş ile çöktü.Polis ve ordu el ele vererek oluşumları teker teker çökertiyor,Efraim'in yıllarca uğraşıp emek verdiği oluşum bir çırpıda bitiyordu.Arkadaşları ile ani bir karar vererek Birleşik Devletlere göç etmek zorunda kaldı ve Vice City'e adım attı.

Chapter II - Efraim Mizrachi

Efraim Mizrachi,19 Ağustos 1980'de Tel Aviv'de dünyaya geldi.Babası asker,annesi ise terziydi.Orta gelirli bir ailenin çocuğu olarak doğdu ve ortaokula kadar böyle devam etti.Babasını bir operasyonda kaybeden Efraim,daha 10 yaşındayken yetim kalmıştır.Ailesinin tek çocuğu olarak okulu bırakmak zorunda kalmış ve işe girmiştir.Annesi ile birlikte çalışıyor evine ekmek götürüyordu.15 yaşında bu iştende sıkılarak tekrar liseye başvurdu ve alındı.Liseyi 20 yaşında bitirdi ve Askeri okula yazıldı.İstediği tek şey babasının intikamıydı ve bu yüzden askeri okula yazılmıştı.4 yıllık okulun ardından subay olarak askere girdi ve bir çok başarılı operasyonda rol oynadı.Ancak kendisi çok asi ve emire uymayan bir askerdi.Çok iyi işler başarmasına rağmen yaptığı itaatsizlikler yüzünden ordudan atıldı ve yine sokağa mahkum edildi.Ancak yılmadı ve İsrailde ses getirecek bir oluşumun temellerini o sırada attı.15 yıllık bir altın dönemden sonra Vice City'e geçti ve hayatına devam etmeye başladı.

Chapter III - İsrail Mafyaları

Bu tür mafyalar savaş sonrası zamanlarda ortaya çıkar ve varlıklarını sürdürürler.İsrail mafyaları daha çok kumar,fuhuş,silah ve insan ticareti gibi pek çok işi yapmaktadır.Gittikleri veya yaşadıkları ülkelerde kendilerine güzel bir mekan ayarlarlar ve o mekan üzerinden kara para aklarlar.Bir çoğunun kurucuları ya istihbarat elemanı yada askerdir.Ülkesinden beklediği desteği alamayan kişiler bu tür illegal yollara başvururlar.Bir çok ülke ve şehirde boy gösterirler ve belkide o ülkenin yerel mafyalarını bile ezebilirler.

Chapter IV - Oluşum Tablosu

Efraim Mizrachi
Oluşum kurucusu ve lideridir.

Barry Kohen
Liderin sol koludur.Genellikle ekonomik durumlarla ilgilenir.

Ethan Baruh
Liderin sağ koludur.Genellikle politik durumlarla ilgilenir.

« Son Düzenleme: 21.07.2020 02:44 dodo123 »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 21.07.2020 09:11
Merhabalar, öncelikle emeğinize sağlık.

Oluşum sunucu kural & politikalarına uygun olmadığı için reddedilmiştir,

Bir birliğe (pilot birliklere göz atabilirsiniz) dahil olarak rollerinizi idame ettirebilirsiniz,

İyi eğlenceler dileriz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 21.07.2020 15:00
Merhabalar, öncelikle emeğinize sağlık.

Oluşum sunucu kural & politikalarına uygun olmadığı için reddedilmiştir,

Bir birliğe (pilot birliklere göz atabilirsiniz) dahil olarak rollerinizi idame ettirebilirsiniz,
İyi eğlenceler dileriz.

Sorun nerede acaba tanıtmın neresi uygun değil düzeltelim
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 21.07.2020 15:56
Tanıtım yalnızca görsel olarak algılanmamalı, oluşum yönetmek için gereklilikleri karşılayamadığınızdan dolayı şu an için bir birliğe dahil olarak idame ettirmeniz daha sağlıklı olacaktır.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 21.07.2020 16:06
Tanıtım yalnızca görsel olarak algılanmamalı, oluşum yönetmek için gereklilikleri karşılayamadığınızdan dolayı şu an için bir birliğe dahil olarak idame ettirmeniz daha sağlıklı olacaktır.

Bakın oluşumu yönetmek için gereken maddi güç ve adam sayısınada sahibim 8 arkadaş geldik henüz tanıtım onaylanmadığı için sistemsel birliğe eklemedim. Ayrıca ismini burda paylaşmam sorun olurmu bilmiyorum ama Vendetta ve İnception adlı sunucularda GreekMOB adında büyük oluşumlar kurdum ve yönetim Ronnald Petrucci yani Keremde bilir kendileriyle yılarca rol yaptık. Gittiğim sunucuların İllegal Rol Konseptlerine herzaman elimden geldiğince katkılarda bulundum ve sunucunun Rollerinin gelişmesi için uğraştım.
Bundan 2 hafta önce Roleplay ortamına geri döndüm ve Eski dostlarımın tavsiyeleriyle sunucunuza geldim. Gördüğüm kadarıyla sunucunuz gelişmekte olan bir sunucu ve gayet başarılı. Bizde bir birlik kurarak bu sunucudaki Rollere katkıda bulunmak farklı konseptler ve roller getirmek istedik bunu sadece İsrail’li olmamızla bağdaştırmayın emin olunki bu birliğin ileri zamanda yapıcağı roller sunucunun rol ortamına fayda sağlayıp ilgi çekicek. Elbette karar sizindir geri dönüşünüzü bekliyorum saygılarımla.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 26.07.2020 13:08
Tanıtım 24 saat içerisinde arşivlenecektir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok