0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bir sürü yeni birlik ortaya çıkıyor bunlardan kimisi zenci, çeteci, siyahi olurken geri kalanı mafya çoğunluğunu oluşturmakta. Uzun süredir mobster rolünde olan karakterleri baz alıyorum; zirveyi de dibi de görmüş karakterler oluyor genelde. Bu karakterler hakkında ne düşünüyorsunuz bunu merak ediyorum?Bir kaç örnek vermek gerekirse;Luciano Fontana @GunzforSale Tommy Visconzi Bobby Cassano @DragonBorn Vincenzo DeLucca @METEHAN Celco Baron @Back (Petrucci birliğinden çoğu karakterler)Nikolay Milanov (bir zamanlar az can yakmadı) @Flexmanx Legal karakter yönetip PD, ASGH, VCN gibi oluşumlarda olanlar da genelde uzun oluyor ama illegalin yeri ayrı olduğu gibi legal karakterlerinde görünümü ayrıdır. Legalleri unuttum sanmayın hangi birini yazacağımı bilemedim sadece Spoiler: GösterGizle
Gerçekten "uzun süre" olarak adlandırılacak ölmemiş, devamlı rol yapan karakterler.Anton Klitschko - @Us-eR - 13.5 seneIvan Krevezcki - vatansever - 11-12 seneGiacomo Valachi - @Manifesto - 3-4 sene (full aktif)Tony Attardi - @Rosato - 3-4 sene (full aktif)Yuri Gavrilovich - @fashet - 12 seneAndrey Boryenka - dragunov - 13.5 seneIvano Gav - @Adrian - 12 sene