Konu: Cevad Aliyef - /b rol bölme + Emotesiz saldırma + Brawl Kural İhlali  (Okunma sayısı 70 defa)

#0 - 20.07.2020 17:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Cevad Aliyet - @StormCrow [/member]

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.07.2020 17.37

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
37- ) Non-RP Araç Sürüş, Rol Bölme ve Hatalı Araç Kullanma

2-) BRAWL VE ÇATIŞMA KURALLARI
2.1) BRAWL
Brawl sırasında ateşli silah kullanmak ve drive-by olayı yasaktır.
Bölge sahibi oluşumun bölgesinde brawl yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun brawla katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
Bir brawl yapıldıysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 4 saat geçmeden tekrar brawl yapamazlar.

-Emotesiz Saldırmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi (Cevad Aliyef), ilk önce şahsıma küfür etti, sonra ona bana mı ettiğini sordum. Daha sonra evet cevabını verdi. Daha sonra iki kişi brawl'a girdik ardından (Cevad Aliyef), yere düştü. Kalktıktan sonra bana vurarak "Brawl Kural İhlali" ni hiçe saydı. Üstelik /b bölerek rolü baltaladı. Brawl sırasında emote verilmedi. Loglar incelenebilir, kanıtlarımı sunuyorum. İyi Forumlar!

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin ayrıca, Seviyesi 3 olup rol bilgisi yetersizdir bu sunucuda oynaması için yeterli rol bilgisi yoktur. Cezalandırılmasını istiyorum. İyi günler!

#1 - 21.07.2020 13:24
Selam, kişi haklı olabilir. Yaptığım hata için kusura bakmamasını rica ediyorum, tekrarı sergilenmeyecektir. Keyifli eğlenmeler. 

#2 - 21.07.2020 13:36
@StormCrow hatanızın farkında olduğunuz için bu seferlik uyarıyorum, tekrarı halinde cezalandırılacaksınız.