Konu: 20.07.2020 Güncelleme Notları  (Okunma sayısı 2285 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#60 - 22.07.2020 10:41
Hoş.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#61 - 22.07.2020 13:51
Her şey çok güzel olmuş fakat can barların kalkması ve sadece isimlerin gözükmesi bir çok buga yol açmış. Çoğu kişide isimler farklı gözüküyor hatta bazı kişilerin isimleri gözükmüyor.
@Raw kesinlikle katılıyorum, buna ek olarak bazı insanlar ekranımda gözükmüyor, arkadaşlarım görürken ben göremiyorum. Bazen de benim karakterimi göremiyorlar. Afk durumunda kişinin isminin üstüne bir Afk yazısı gelirse daha güzel olabilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

Raw

*
v2 Oyuncusu
#62 - 22.07.2020 15:18
Her şey çok güzel olmuş fakat can barların kalkması ve sadece isimlerin gözükmesi bir çok buga yol açmış. Çoğu kişide isimler farklı gözüküyor hatta bazı kişilerin isimleri gözükmüyor.
@Raw kesinlikle katılıyorum, buna ek olarak bazı insanlar ekranımda gözükmüyor, arkadaşlarım görürken ben göremiyorum. Bazen de benim karakterimi göremiyorlar. Afk durumunda kişinin isminin üstüne bir Afk yazısı gelirse daha güzel olabilir.
Onu unutmuşum, belirttiğin için teşekkürler. Alt Tab attığımızda da araçların gözükmemesi söz konusu. Eski sisteme geçmek daha iyi gibi duruyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#63 - 22.07.2020 21:19
Onu unutmuşum, belirttiğin için teşekkürler. Alt Tab attığımızda da araçların gözükmemesi söz konusu. Eski sisteme geçmek daha iyi gibi duruyor.

Sıradan bir değişim yapmıyoruz, hatalar çıkması gayet normal. Düzeltilemeyecek hatalar değil, test aşamasında olduğumuzu belirtmiştim. Eski sisteme geçmek şu an için bir çözüm yolu değil.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok