1. mix yaptığın yerleri sansür atarak, kendi yazdığın kısımları ss almayıp sadece benim yazdığım yerleri atarak bir yere varamazsın.
2. Rahatladın mı kelmesini şu yüzden yazdım fotoğrafını aşağıya bırakıyorum. Kişiyi düşürür düşürmez hem IC kanaldan, hem de OOC kanaldan "Emot yok ss, forumda gorusuruz krdsm, emotsuz daldın helal" gibi cümleler kuruldu, bunun üzerine yazdığım emotu bir daha yazıp adama gösterdim. Biliyorsunuz ki bazı ortamlar kalabalık olduğu için genel emotlerimi /ame yoluyla veriyorum ve bu bende bazen alışkanlık yapabiliyor. Ek olarak emotu verip saldırdığım sırada kişiler karşılık vermeye çalıştı ve zaten direk olarak düşürüldü, biz orada beş kişiyiz ve kişiler iki (2) kişi. Kasım 13, vücut 7 diğer arkadaşlarım da böyle.
(Yine bir "kıdemim yüksek sen yenisin kural dinlemem ezer geçerim" vakası.) Böyle bir şey yapmak isteseydim silahımı çekip ağzına ağzına vururdum.
Olayı açıklayayım; Oraya geldiğimde para mevzusu dönüyordu Dimitri karakteri paramı ver, paramı vermezsen sizi si*** gibi şeyler dönüyordu. Kişiye parasını verdim ve gitmesini söyledim, parayı verince arkadaşlar hala susmadı ve BEŞ kişiye karşı küfürler etmeye devam etti. Orada aile değerlerime küfür edince en sonunda dayanamadım ve saldırdım, ilk yumruğu atan benim. Fotoğraflar ile de bunu kanıtlayabilirim, eğer yaptığımda bir hata varsa ceza alarak öğrenmiş olurum sıkıntı yok.

Parayı verdiğim ve kişinin ettiği hakaret.

Emotsuz vurdun helal, burada kişiler direk olarak b bölüyor, hatta ıc sohbetden yazıyor. "Rahatladın mı?" mevzusu buradan geliyor.
Ayrıntı istiyorsanız daha da verebilirim, soru soruyorsanız cevaplayabilirim. Beş kişi seni tehdti ediyor, gitmeni istiyor ve sen o adamların liderine KÜFÜR ediyorsun. Orada senin yaptığın hataları söyleyim.
1. Ters şeritte adama bilerek çarpıp para koparmaya çalışman
2. Beş kişiye karşı korku rolü yapmayıp, kendine güvenip millete küfür etmen, tehditler savurman
3. Direk olarak şikayet açmak yerine b kanalından ve IC kanaldan rolü bölmen. (Sırf sen rahatla diye benim açıklama yapmam, buda bir hata.)