Konu: [18.07.2020 Tremaine Hudson Jacques Eastwood] DM+Ninja Jack  (Okunma sayısı 286 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.07.2020 16:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tremaine Hudson @merlinci46 Jacques Eastwood @EmreSensei

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.07.2020 16:14

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) 4-) SAMP FİZİKLERİNİN AYKIRI KULLANIMI

Powergamingden farklı olarak SAMP'ın kendi fiziklerinin roleplay dışı kullanımı olarak kabul görmektedir. Bu durumun örnek ve detayları aşağıda listelenmiştir:

BMX Bunny — sürekli olarak bisikletlerle zıplama eyleminin gerçekleştirilmesidir.
      Olimpik Yüzücülük suya girdikten sonra SAMP dinamiklerinde bir engeli olmasa da roleplay dahilinde süreli olarak yüzmeye devam etmek. Belirli bir süreden sonra yorulmanız gerektiğini unutmayın.
      Yukarı Ok Tuşuyla Hızlanmak — motor türevi araçları sürerken yukarı ok tuşu yardımıyla daha hızlı gitmek.
      Chicken Run — birisinden kaçarken veya bir yere ilerlerken sürekli olarak zıplayarak hareket etmek.
      Ninja Jack — birisinin aracını çalarken yan koltuktan binip, belirli klavye koordinasyonlarıyla sürücü olan kişiyi araçtan indirirken öldürrmek.
      CarSurfing — hareket eden aralarının tavanı, kaputu, üzerinde dururken seyahat etmek. (Kasalı araçların kasalarında, tekne gibi araçların yüzeyinde bulunmak bu kuralın ihlaline neden olmaz. Bisikletlerinizin ön selelerine bir ki?şi almanız da car-surf kuralının ihlaline neden olmaz ama bisikletinizde bulunan yolcunun uygun animasyonu uyguladığına emin olun ve sürüşünüzü buna uygun olarak gerçekleştirin.)
      Araç sürücüsüyken SMG'lerle ateş etmek — araç sürücüsüyken herhangi bir şekilde ateş edilmesidir.
      Aracın sürücü koltuğu boşken drive-by atmak — aracın sürücü koltuğunda kimse yokken o araçta drive-by atılmasıdır. Sürücü araçtan indiğinde drive-by yapan bireylerde araçtan inmelidir.
     Karavandan ateş etmek — karavan sistemini bu yönde suistimal etmek yasaktır. Karavandan kesinlikle ateş edilemez.
   Q-E ile reload yapmak — Silahınızın mermisini (q-e) tuşlarına basarak yenilemeniz yasaklanmıştır. Ufak bir emote dahilinde yapabilirsiniz.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Alıntı
6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt başlığı olarak belirtilmiştir. Bir kişi tarafından vurulup, bilinç kaybına neden olacak kadar yaralanmış, hareket edemez durumdayken yaşadığınız travmadan dolayı, sizi vuran kişiyi hatırlamanıza izin verilmez. Daha sonra bu kişiden intikam alamazsınız.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Jacques Eastwood beni aracımdan emote olmadan indirip Tremaine Hudson ile beraber emote vermeden saldırarak bayılttı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 18.07.2020 17:07
Eveet. NJ yapmadım adamı araçtan çıkardım ve dövdüm bu kadar basit emote ssini almaman gerçekten kalbimi kırdı sevgili dostum :) Ek olarak NJ yapmadım bile   :D

#2 - 18.07.2020 17:18
Kendini polis zanneden birisiyle muhattap bile olmak istemiyorum yaptığımız kural ihlallerinden pişmanlık duysaydık yapmazdık cezayı istediğiniz kadar verebilirsiniz çekinmeyin. Boyun eğecemi zannettin galiba :)
« Son Düzenleme: 18.07.2020 17:20 merlinci46 »

#3 - 18.07.2020 17:20
Eveet. NJ yapmadım adamı araçtan çıkardım ve dövdüm bu kadar basit emote ssini almaman gerçekten kalbimi kırdı sevgili dostum :) Ek olarak NJ yapmadım bile   :D
Dostum emote atmadığına dair ss var, yalanlara gerek yok ;) bu arada chat'i kaydırdığımı düşünüyorsan F6 basınca
SS'de olduğu gibi chat'in altında gri bir | çizgisi oluşuyor  ;)

Aynen kanka, baya inandırıcı. Chatlog'un üstüne çıkamıyorsun ^^

#4 - 18.07.2020 19:19
Kendini polis zanneden birisiyle muhattap bile olmak istemiyorum yaptığımız kural ihlallerinden pişmanlık duysaydık yapmazdık cezayı istediğiniz kadar verebilirsiniz çekinmeyin. Boyun eğecemi zannettin galiba :)

Sizi yakalayıp polise vermek için kovalamadım, aracımı çaldığınızı unutmayın  ;) ;)
Beni güldürüyorsun, atma ziyaaa.
Aracını çarpmadan önce de kovalıyordun, Idlewood'dan kaçınca peşimden geldiniz madem aracını çaldığımda kural ihlali işledim neden IC devam ettin? Daha sonra sürekli PM'den "Hayırlı olsun" ""Jail"gibi bizden kastım senin daha çok ceza alman lazım. İyi forumlar.

#5 - 18.07.2020 19:21

Sizi yakalayıp polise vermek için kovalamadım, aracımı çaldığınızı unutmayın  ;) ;)
Kaçarken sana defalarca sorduk, neden takip ediyorsun? bu sorulara cevap vermedin. PM'den yazdım belki açıklaması vardır diye yine cevap vermedin, dara düşünce buradan "Sizi yakalayıp polise vermek için kovalamadım, aracımı çaldığınızı unutmayın  ;) ;)" bunu mu yazıyorsun ayakta alkışladım.

#6 - 18.07.2020 19:31

Kaçarken sana defalarca sorduk, neden takip ediyorsun? bu sorulara cevap vermedin. PM'den yazdım belki açıklaması vardır diye yine cevap vermedin, dara düşünce buradan "Sizi yakalayıp polise vermek için kovalamadım, aracımı çaldığınızı unutmayın  ;) ;)" bunu mu yazıyorsun ayakta alkışladım.

Yan koltuktan istediğin gibi yazarsın ama ben araç sürerken durdurup sana PM atmak zorunda değilim. ;)
Biz en son San Fiero'da durduğumuz  da seni dövmeden önce "İçeri girmek istemiyoruz" Sen de yarın girersiniz hadi beyler dedin? Bizi polise teslim etmeyeceğinden emin miydin? Burada boşa olta atıyorsun yalan atmana gerek yok.

#7 - 18.07.2020 19:33

Yan koltuktan istediğin gibi yazarsın ama ben araç sürerken durdurup sana PM atmak zorunda değilim. ;)
Dost, muhbir değilsin bir şey değilsin üstelik sillahlı olabilir ve beni takip ediyorsun bende seni tek bulmuşum saldırmışım ve emote yok demişsin emoteyi verdiğim halde Hayır anlamadığım nokta polis değilsin niye takip edesin yahu? kahramanlık taslayacağına bas git yoluna  ;)

#8 - 18.07.2020 19:35
Kovalamacada /atamir ve can fullemek için yemek yediğini de unutma  ;)
Kardeşim sen aracını çaldığım için takip etmiyordun polise vermek için kovalıyordun, böyle olduğunu bilseydim en başından kaçmazdım. Onları yaptıktan sonra daha da bizi takip ettin anlamadın mı seni umursamadığımızı? Kolay gelsin böyle devam, yolunu şaşma.

#9 - 18.07.2020 19:39
İki tane sivil karakter olmalarına rağmen önüne gelen herkese durup dururken agresif rol yapıyorlar, amaçlarının ben kötü niyetli olduğunu biliyorum umarım yakın zamanda büyük bir cezai işlem uygulanır bu iki şahıs için.