Konu: Yine Rezaleeet Yine Yine :(  (Okunma sayısı 302 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.07.2020 15:22
Ben bu videoyu buraya bırakıyorum yorumlarınızı siz yapın.
https://twitter.com/i/status/1283876432805015553
https://twitter.com/i/status/1283881342145568768

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 17.07.2020 15:25
Günümüzde yaygın, kamera arkası kışkırt, küfür et.. Kamera önünde ağla, diyecek bir şey yok. Köpekleri beslemesi olumlu bir davranış lakin büyüklerine karşı saygı göstermesi gerektiğini, tatlı dil kullanmasını düşünürdüm. "Manyak" gibi kelimeler değil.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 17.07.2020 15:30
Günümüzde yaygın, kamera arkası kışkırt, küfür et.. Kamera önünde ağla, diyecek bir şey yok. Köpekleri beslemesi olumlu bir davranış lakin büyüklerine karşı saygı göstermesi gerektiğini, tatlı dil kullanmasını düşünürdüm. "Manyak" gibi kelimeler değil.

büyüklere verilen saygılı davranış" büyük olan kişi tarafından hakedilmesi" gereken bir şeydir. videoyu çeken kızın ses tonundan ve videoda türbanlı ablalarımızın davranışlarından çirkef tarafın kim olduğu net şekilde gözüküyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 17.07.2020 15:30

Bir yönden haklısınız bir yönden ise haksız, çünkü o anki piskolojisini bilemeyiz belki kamera arkasında kışkırttı ondan buna kin tuttular bilemeyiz, yada belki o anlık sadece siniri ile söyledikleri şey olabilir ben 2 tarafından söylediği laflara takılmıyorum olaya odaklanıyorum, kendimden örnek verebilirim sinirlendiğimde ağzımdan saçma şeyler çıkabiliyor o anlık sinir ile kimse "Dur şurda bunu söyleyim" demez yani orada kadına saldırıyorlar oda korkmuş ve sinirlenmiş yani benim düşüncem bu yönde.

ek olarak şunuda belirtmek istiyorum zamanımızın insanlarını herkes biliyor TikTok'cu vs vs. üstünü başını açıp fenomen olmaya çalışmaları vs. o kadınlar kapalı belki benim günde kılmadığım namazı kılıyor olabilir fakat, kapalı bir bayanın kapalıyıda geçiyorum bir bak altını çiziyorum BAYAN bayan, bir bayanın bu şekilde ulu ortada çirkeftce bağırarak yapmaları büyük terbiyesizlik bana bunları kim yaparsa yapsın, ben ona saygımı göstermem o kız durarak saygısını korusa ben oranın sakinleşeceğini düşünmüyorum aksine videoda kız kaçmaya çalışıyor onlar şiddet uyguluyor bunların karşısında saygımı göstermeli?
« Son Düzenleme: 17.07.2020 15:33 Bosluk »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 17.07.2020 15:34

büyüklere verilen saygılı davranış" büyük olan kişi tarafından hakedilmesi" gereken bir şeydir. videoyu çeken kızın ses tonundan ve videoda türbanlı ablalarımızın davranışlarından çirkef tarafın kim olduğu net şekilde gözüküyor.
Ben her iki tarafa da hak verdiğimi söylemiyorum, iki tarafta da çirkeflik var. Kızın saygısızlığı, büyüklerin küçüğü ezmesi. Yani o haklı bu haksız diye ayırmıyorum, iki tarafta haksız. Ha yani, birde böyle bir olay olurken niye kamera açıp çekesin? Git polisi ara, aileni ara çağır. Günümüzde yaygın, otobüs şoförlerini bile sinir edip videoya çekip işinden attıran var, buna öfkeliyim.  Emine Bulut olayındaki gibi, kadını öldürüyorlar. Sadece kameraya çekiyorlar, alta gelen yorumlar " Ben olsaydım, o adamın kellesini keserdim, yok ederdim, şöyle yapardım, böyle yapardım." Emin olun bunları diyenlerin hepsi, kameraya çeken bireylerdir. Kimseyi savunduğum yok, bana kalırsa kız köpekleri beslediği için ezilmemeli, büyüklere de saygısını korumalı. Yani şu haklı bu haklı diye ayırmayacağım, iki tarafta haksız.
göstermem o kız durarak saygısını korusa ben oranın sakinleşeceğini düşünmüyorum aksine videoda kız kaçmaya çalışıyor onlar şiddet uyguluyor bunların karşısında saygımı göstermeli?
Kızın kaçmaya çalışmadığını ve her şeyi kameraya dökmeye çalıştığını ikimiz de biliyoruz, ben kıza bağıran tarafı savunmuyorum ama kızı da savunmuyorum. Benim görüşüm bu yönde, daha fazla tartışma çıkartacak yorumlar atmak istemiyorum.
« Son Düzenleme: 17.07.2020 15:39 Brogan »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 17.07.2020 15:49
artik adalet sosyal medya tarafindan saglaniyor. turk polisi kavga olayini duydugu zaman gelmemek icin elinden geleni yaptiklarini biliyoruz
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 18.07.2020 00:27
Köpeği istediği yerde besleyebilir.Eğer çok ses yapıyorsa ses desibel kontrolü yapıyorlar.Videoya baktığım zaman sanki kadınlar altın gününde toplanmış ve saldırmaya çalışmış.Anlayış gösterseler ne kadar iyi olucak :/
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 18.07.2020 18:33
Lna köpek olmak vardı orda  8) 8) 8)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 18.07.2020 19:04
güzel ülkemin aptal insanları
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#9 - 18.07.2020 19:13
Neden eğitime önem vermeliyiz adlı çalışma.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok