Konu: Victor Viera Şikayet  (Okunma sayısı 155 defa)

#0 - 15.07.2020 15:11

#1 - 15.07.2020 15:19
Ekran görüntüsünde pm'im gözüktüğü için bir şey söylemek istiyorum, normalde her ihlalde yetkililere bildirmek gibi bir durum olmuyor. Ben kişinin rastgele DM attığını sandım ve yetkililere bildirdim, onun dışında şeyler için oyuncu şikayeti açmanız gerekiyor zaten.

İyi oyunlar.  :)

#2 - 16.07.2020 02:07
@nokia6 savunma yapın.

#3 - 16.07.2020 14:17
Herhangi bir DM yok kişinin bana ettiği hakaretlere göre rolümü şekillendirdim tehdit tarzı bir şey yok kişi beni pm den sürekli rahatsız etti bende ortak nezaketten şikayet açacağımı dile getirdim. Senin mantığınla şikayet açacağım demekte tehdit o zaman.

DM:Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Öğren diye koyuyorum buraya.

Retared rp demişssinde benim karakterim meksikalı bir gangster özentisi kadınlara zerre değer vermiyor yoldan geçerken bir kadına küfür etmesi hakaret etmesi onu cinsel obje yerine koyması gayet normal   böyle bir tipe  ters gidip hakaret edersen seni ölümüne döver.

@Scealten
« Son Düzenleme: 16.07.2020 14:28 nokia6 »

#4 - 16.07.2020 15:48
Sayın @nokia6 verdiğiniz savunmada tutarsızlıklar mevcut. Teker teker yazmak zor olacak ama yinede yazıyorum;
1-) İlk olarak rol tamamen saçmalık, bu oyun tümlen gerçek hayat değil yani durduk yere bana küfür edemezsiniz, kısaca Retarted RP.

2-) Ben sizi PM'den rahatsız etmedim, sadece forum adınızı sordum nazikçe.

3-) Ben size PM'den "şikayet açılacak" demedim, ki desem bile OOC tehdite girmiyor.

4-) OOC tehdidi red etmişsiniz, OOC tehdit var şöyle ki; "Ortak nezakete uy, yoksa şikayet" demek OOC tehdide giriyor.

5-) Yaptığınız Noob DM, DM değil. Ben size karşılık vermezsem sizde bana vuramazsınız. Brawl rolü kural ihlali. Noob DM.
« Son Düzenleme: 16.07.2020 15:55 exempratum »

#5 - 16.07.2020 17:05
Baktım noob dm diye bir kural yok dm diye var oyun içinde olan kurallardan bahsedersen sevinirim şikayet açacağım demişim söyleme şekillerimiz farklı diye tehdit olmuyor okey bro?
Retared olayı ayrı komik zaten kadınlara laf edilmiyor mu gerçek hayatta hele amerikada videolarını izlemeni tavsiye ederim

#6 - 16.07.2020 17:09
1-) Support'un dediği kısımlardan şikayet açtım, Noob DM, DM fark etmez o vakit.

2-) Sanırım maddeleri tam okumadınız, oyun tümlen gerçek hayat değil. Durduk yere birisine küfür edemezsiniz oyunda.

#7 - 17.07.2020 12:12
@nokia6 ne kadar gerçeği yansıtmaya çalışsakta, bu bir oyun ve düzeni sağlamak için belli başlı kurallarımız var. Gerçekten pay biçeceksek, benim karakterimde şizofren rolü yapıp, önüne geleni vurur/keser lakin Vice kuralları dahilinde bunu yapamıyorum.

Retarted-RP sebebi ile cezalandırılacaksınız, daha dikkatli olun.