En son dönem alımlarında PD biraz bana yetersiz geldi siz nasıl düşünüyorsunuz?
Roller olsun tutuklamak için yarışmaları falan biraz yetersiz olduklarını düşünüyorum.
Kişisel yorumuna saygı duyarız ama bunu doğru kanallar aracılığı ile bildirebilirsin. Dediğin gibi yeni oldukları için bazı konularda ufak hatalar yapılabiliyor. Ufak hata da olsa PD yetkilileri bu tür davranışların takibinde ve hatalara karşı geri dönütü olumlu ya da olumsuz uyarılar/cezalar ile karşılık veriyor.
Feedback'ın için yine de teşekkürler.
Bu çok uzun zamandır mevcut olan bir sorun.
Son dönem mezunu olarak söylemek isterim ki; Her şey kuralına uygun, nasıl gerekiyorsa öyle yapılıyor. Neden böyle düşündüğünüzü anlıyor değilim. Fakat bir memur ile sorun yaşıyorsanız çevrimiçi işlemler bölümünden bunu dile getirebilirsiniz.
Hayır, hiçbirşey kuralına uygun değil, hiçbirşey gerektiği gibi yapılmıyor. Birkaç örnek ve karşılaştırma ister misiniz?
Kuralları bizim belirlediğimiz gibi uygulama konusunda da son derece iyiyiz. Özentilikten uzak sunucu senaryosuna göre oluşturulabilecek en iyi VCPD konseptini oluşturduk ve bunu devam ettiriyoruz. Eğer LAPD ya da yurt dışı sunucuların uyguladığı PD konseptini bekliyor ya da bunu umarak VCPD'ye dahil olduysanız umduğunuzu bulamayıp ya çıkarsınız ya da çıkartılırsınız.
Konuyu kilitliyorum, bir konular hakkında tartışmak isteyen varsa özel mesajlara ne sıklıkla geri dönüş yapıldığını bir çok oyuncu bilir.