Konu: Vice Roleplay Ekip Başvuruları [KAPALI]  (Okunma sayısı 1603 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.07.2020 14:20

Ekip Başvuruları

Ekip başvuruları 14 Temmuz 2020 tarihinde Vice Roleplay projesine yeni ekip üyeleri aradığımızı duyuyoruz. Aşağıdaki alanların tamamıyla ilgili olacak şekilde, oyuncu kitlemizden ilgili ve uygun kişileri aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Başvuru yapabileceğiniz alanlar;
    • Genel Support
    • Grafiker
    • Senaryo Yazarı & Editör.   
    • Video Yapımcısı.   

Alımlarda Ne Önemli?

Ekip içerisinde uzun zaman boyunca görev yapan kişiler yerine görev değişimleri yaşanmakta ve pasife ayrılan ekip arkadaşlarımızın yerine yeni isimleri katmak istiyoruz. Elbette bu yaşanırken ekibe alacağımız isimler şimdiye kadar var olan yönetim profiliyle uyuşmak zorunda ve uyum sağlanmalı. Bunun için hem ekibe girmek isteyen kişi, hem de yönetim ekibi karşılıklı anlaşabilecek durumda olmalı. Bunun yanı sıra temel aldığımız birkaç kriter bulunuyor;

Temel Kriterler
    • En az 7 oyun seviyesi.
    • En az 120 forum mesajı.   
    • Düzgün Türkçe kullanımı. (Noktalama işaretleri, büyük küçük harfe özen gösterme)   
    • Platform genelinde sorunsuz bir oyuncu profili. (Toxiclikten, flameden uzak bir yapı)  
    • Sorumluluk alabilen, ekip çalışmasını seven ve uyum sağlayabilecek yapı,   
    • Takım çalışmasına yatkın olma, görev bilinciyle verilen sorumluluğu üstlenebilme.
    • Daha önce Probation gibi yerlere eklenmemek, Vice Roleplay'da veya SAMP'ın genelinde yüz kızartıcı anılarla anılmama,

Eğer siz de genel politikalara ve Vice Roleplay ekibine uygun olduğunuzu düşünüyorsanız, sizi de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Başvuru Formu

Ekip Başvuru Formu

SAMP platformunda kullandığınız nickler:

SAMP platformunda kullandığınız tüm oyun karakterlerinizin isimleri:

Ad ve Soyad:

Daha önceden oynadığınız SAMP/MTA/GTA Sunucuları:.

Daha önce görev aldığınız herhangi bir SAMP sunucusu veya online oyun platformu:

Discord Nickiniz ve Mail Adresiniz: (Örnek: Vice#1234, [email protected])

Eğitim Durumu/Devamlılığ:

(varsa) Meslek/iş/Aktiflik Durumu::

Başvurduğunuz Alan(lar):

Sunucuya nasıl katkıda bulunabilirsiniz?:

Başvurduğunuz alanla ilgili daha önce yaptığınız çalışmalar nelerdir?(Grafiker, Video Yapımcısı ve Mapperlar vs. için):

Başvurduğunuz alan ile ilgili kullandığınız programlar nelerdir? ne süredir kullanıyorsunuz?:

Günlük aktiflik saatiniz ve haftalık planınız:

Size Yönetim Ekibinde referans olabilecek isimler(Supportlar dahil):

Bu göreve kabul edilirseniz gönüllü bir şekilde başvurduğunuzun bilincinde misiniz?:

Yönetim Kurallarını ihlal ettiğiniz durumlarda ekipten çıkartılabileceğinizi kabul ediyor musunuz:

Görev almanız halinde, sahip olduğunuz yetkileri kötüye kullanmamayı kabul ediyor musunuz:

Sorumluluk verilmesi halinde, yönetimin size verdiği görevi kabul ediyor musunuz:

Kendinizi kısaca tanımlayınız:

Vice Roleplay'i nasıl buldunuz::

Vice Roleplay ile ilgili olumlu/olumsuz düşünceleriniz, -varsa- geliştirebileceğini düşündüğünüz alanlar::

Vice Roleplay yönetiminde söz sahibi olsaydınız ne tür değişiklikler yapmak isterdiniz::

Alıntı
    Kabul edildiğiniz taktirde, yönetim içi durumlara karışabilecek düzeye geldiğinizde olası güvenlik sorunlarını engellemek için, ekibe alımınızda size dijital olarak imzalatılacak olan bir kabul formunu onaylıyor musunuz? Bu form sayesinde Vice Roleplay platformunun marka değerini zedeleyecek paylaşımlar yapmak, markanın sahip olduğu gizli ve yönetim içi bilgileri dışarıya aktarmak, marka değerine ticari olarak zarar verebilecek tüm hareketlerden sakınmakla ilgili bir belge kabul etmiş sayılacaksınız. Bu durumu ihlal ettiğiniz taktirde ise, Vice Roleplay marka yönetimi hakkınızda işlem yapabilecektir.
    Onaylıyorum

Formu doldurarak bu bölümde konu açmanız gerekir. Konunuzu yalnızca Vice Roleplay üst yönetimi görecektir ve üçüncü kişilerle hiçbir zaman paylaşılmaz. Bilgileriniz gizli bir durumda kalır, bunun yanı sıra tüm soruları eksiksiz ve özenle doldurmaya dikkat etmenizi öneriyoruz.

[/list]
    Kod: [Seç]
    [divbox=white][center][img width=200]https://www.vice-rp.com/logo.png[/img][/center]

[center][size=12pt][b]Ekip Başvuru Formu[/b][/size][/center]

[b]SAMP platformunda kullandığınız nickler:[/b]

[b]SAMP platformunda kullandığınız tüm oyun karakterlerinizin isimleri:[/b]

[b]Ad ve Soyad:[/b]

[b]Daha önceden oynadığınız SAMP/MTA/GTA Sunucuları:.[/b]

[b]Daha önce görev aldığınız herhangi bir SAMP sunucusu veya online oyun platformu:[/b]

[b]Discord Nickiniz ve Mail Adresiniz: (Örnek: Vice#1234, [email protected])[/b]

[b]Yaş:[/b]

[b]Eğitim Durumu/Devamlılığ:[/b]

[b](varsa) Meslek/iş/Aktiflik Durumu::[/b]

[b]Başvurduğunuz Alan(lar):[/b]

[b]Sunucuya nasıl katkıda bulunabilirsiniz?:[/b]

[b]Başvurduğunuz alanla ilgili daha önce yaptığınız çalışmalar nelerdir?(Grafiker, Video Yapımcısı ve Mapperlar vs. için):[/b]

[b]Başvurduğunuz alan ile ilgili kullandığınız programlar nelerdir? ne süredir kullanıyorsunuz?:[/b]

[b]Günlük aktiflik saatiniz ve haftalık planınız:[/b]

[b]Size Yönetim Ekibinde referans olabilecek isimler(Supportlar dahil):[/b]

[b]Bu göreve kabul edilirseniz gönüllü bir şekilde başvurduğunuzun bilincinde misiniz?:[/b]

[b]Yönetim Kurallarını ihlal ettiğiniz durumlarda ekipten çıkartılabileceğinizi kabul ediyor musunuz:[/b]

[b]Görev almanız halinde, sahip olduğunuz yetkileri kötüye kullanmamayı kabul ediyor musunuz:[/b]

[b]Sorumluluk verilmesi halinde, yönetimin size verdiği görevi kabul ediyor musunuz:[/b]

[b]Kendinizi kısaca tanımlayınız[/b]:

[b]Vice Roleplay'i nasıl buldunuz:[/b]:

[b]Vice Roleplay ile ilgili olumlu/olumsuz düşünceleriniz, -varsa- geliştirebileceğini düşündüğünüz alanlar:[/b]:

[b]Vice Roleplay yönetiminde söz sahibi olsaydınız ne tür değişiklikler yapmak isterdiniz:[/b]:

[quote][i]Kabul edildiğiniz taktirde, yönetim içi durumlara karışabilecek düzeye geldiğinizde olası güvenlik sorunlarını engellemek için, ekibe alımınızda size dijital olarak imzalatılacak olan bir kabul formunu onaylıyor musunuz? Bu form sayesinde Vice Roleplay platformunun marka değerini zedeleyecek paylaşımlar yapmak, markanın sahip olduğu gizli ve yönetim içi bilgileri dışarıya aktarmak, marka değerine ticari olarak zarar verebilecek tüm hareketlerden sakınmakla ilgili bir belge kabul etmiş sayılacaksınız. Bu durumu ihlal ettiğiniz taktirde ise, Vice Roleplay marka yönetimi hakkınızda işlem yapabilecektir.[/i][/quote]
    [b]Onaylıyorum[/b]

[/divbox]
    « Son Düzenleme: 07.05.2021 16:12 Thorin the dealer »
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok

#1 - 14.07.2020 14:20
    Önceden benzer başvuruda bulunmuş kişilerin yeniden form doldurması gerekmektedir. Yukarıdaki formu doldurarak bu kategoriye yeni konu açmalısınız.
    https://www.vice-rp.com/forum/index.php?board=347.0
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok

#2 - 22.08.2020 22:02
    Merhaba,

Bir süredir bahsettiğimiz Vice Roleplay yeni döneminin güncellemesine hazırlanırken, ekibimizdeki iş yükünü azaltmak için Tasarımcı ilanımızı aktif ettiğimizi yenilemek istedik. Arayüz Tasarımı, Grafik, Çizim konusunda kendinize güveniyorsanız Vice Roleplay kendini yenilerken sizden de destek bekliyoruz. Bu alandan konu açarak başvurabilirsiniz. Başvurunuzda detay vermenizi rica ediyoruz.

Diğer alanlarda da başvurular halen daha devam ediyor ancak önceliğimiz bu alan olacak. Kendine güvenen ve disiplinli çalışan Vice Roleplay oyuncularını ekibimize bekliyoruz.
      :o :) :-X
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok

#3 - 03.09.2020 21:06
    Ekip başvuruları kapandı. Tüm oyunculara ilgileri için teşekkür ediyoruz.
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok
    Tepki yok