Hamza, GTA 5'i en iyi oynamak şekilde oynaman için, sisteminin baya bir performanslı olması gerekiyor. Ekran kartın bu oyuna göre çöpinyo... İşlemcin de anladığım kadarıyla 2. nesil, o zamanın teknolojisi nedir, bilemem. Ama dahili ekran kartından devam et, bu sefer de ısınma problemi yaşayabilirsin. Yok abi, ben dahili ekran kartından(işlemciye entegre olan) devam edeceğim diyorsan, bol bol termal macun al.

En son söyleyeceğim şeyse; sistemin belleğini yükselt.
Windows ile alakalı bir şeyler söylemem gerekirse; Windows 7'yi terk etmende fayda var. Çünkü; artık bir çok oyun/yazılım geliştiricileri ve firmalar Windows 7 desteğini kesti. Bazı programların son sürümünü kursan bile, stabil çalışmaz ve sürekli hatalarla karşılaşırsın(Service Pack'ler var da, onlar da yetmez). O yüzden sana tavsiyem, Windows 8.1 veya Windows 10 kur. Windows 8 de var ama sen Windows 8.1 kur, bana göre Windows 8'e göre, 8.1 daha kararlı bir sürüm. Windows 10'u denemedim. Ama orijinal kurabiliyorsan kur. GTA 5'te bu Windows 7'nin sorun çıkartacağını sanmıyorum, çünkü; Windows 7 desteği kesilmeden önce çıkmış bir oyun. Doğal olarak Windows 7 için optimize edilmiştir diye düşünüyorum ama emin değilim.