Konu: GBİ İhlali + OCC Hakaret + Tecavüz RP.  (Okunma sayısı 159 defa)

#0 - 09.07.2020 02:13
div style="padding:10px; border:1px solid #e2e2e2"]

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Juan Contreras @@shawtyG

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Dwayne_Westbrook

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:01:43:30 02.04.2020 22:13

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

KARŞI TARAFTAN ONAY GEREKTİREN ROLLER

Belirli yaş ve sınırlamalara sahip olan, karşı tarafı rahatsız edebilecek türde rollerin tamamı için karşı taraftan onay alınması gerekmektedir. Karşı tarafın onayının olmaması veya bu rolün iptali istenmesi durumunda karşı tarafın belirttiği detaylar üzerinden rol sonlandırılır. 10. maddeyle bağlı olarak bu rollerin devamı halinde, yapılan rollerden rahatsız duyması halinde tarafın oyundan çıkma hakkı bulunur, role sonradan devam edilmez.  Örnekler:

Alıntı
— Herhangi bir türde seksüellik içeren roller. (Her türlü cinsel içerikli rol ve detay)
— Pedofili
— Taciz / Tecavüz
— Ceset parçalamalar, ağır vahşet, canavarlık
— Yamyamlık

19.06.2020 GÜNCELLEME NOTU: 19.06.2020 tarihinde yapılan topluluk kuralları güncellemesi itibariyle Vice Roleplay içerisinde yapılacak bütün taciz ve tecavüz rolleri yasaklandı. İlgili maddeye ve detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.
7-) GÜVENLİ BÖLGELER

Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez. Bu güvenli bölgeler aşağıda listelenmiştir:

7.1) VCPD Sokağı
7.2) Hastane & İtfaiye Sokağı
7.3) Meslek Bölgeleri (Balık, Trucker)
7.4) Havaalanı
7.5) Rodeo Park
7.6) Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel)
7.7) Verona Mall
7.8.) Malibu Club
7.9) Vice News
7.10) Market Caddesi (Baştan sona güvenli bölge.)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Öncelikle karakterim balıkçıya gidiyor geceleri genelde geceye kadar trucker yapar ve geceleri insanlarla sosyalleşmek için balıkçıya gider ve balıkçıda kendine arkadaş arar normal bir gün geçirirken öncelikle deniz fenerinde cinsel birlikletik yapmalısın diyiyolar bunu rolsel olarak duymadım diyorum ve geçiştiriyorum sonra normal kulübeden yemimi alıp balık tutmaya başlıyorum ve karakterimin yanına gelip tshirtin kalkmasın felan dikkat et sonra karakterime yavşamaya çalışıyolar karakterim bunu reddetince tehdit ediyolar karakterim arkadaşlarını arıyor ve metalayıp telefonda konuştuğum halde duyup gidiyolar nedense hafiften meta gaming var ama herneyse. Ondan sonra tekrardan karakterim arkadaşı ile konuşurken arkadaşı yardıma gelince tekrardan karakterimi taciz ediyolar ve sonra arkadaşım /gbi izni istiyolar tek kişi olmasına rağmen /do + vermeden 3 4 kişi vurmaya başlıyolar. O konudada ssimi koyucam genede taciz rolü canımı sıkan en çok roldü. Özelden birde rolün yanlış olduğunu anlatmaya çalıştığımda bana ağlama tarzı kişisel olarak occ hakaretlerde bulunmasıda ayrı ironi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://ibb.co/SDjyV80
https://ibb.co/8MhWqhY
https://ibb.co/tH9RJpG
https://ibb.co/60k8zbT
https://ibb.co/TH6prSh
-

Ek açıklamalar(varsa):Ek olarak gbi izini almadan vuran kişilerde var burada onun hakkında bir yorum yapmadım screen shot bırakıyorum sadece. Gereği yapılmasını arz ederim. İyi forumlar. -
[/div]
« Son Düzenleme: 09.07.2020 02:15 asyadel »

#1 - 09.07.2020 02:19
komeediii, bize hakaretler sende attın onları neden ss lerde sunmuyorsun. Orada biz saldırırken sende saldırdın fakat onları neden koymuyorsun anlamadım olayda bir sıkıntı yok GBİ olayını kendin sundun ve yanındaki siyahi arkadaşta saldırdı savunmam bu kadar herhangi bir sıkıntı göremiyorum. Durduk yere şikayet açma ağlama yazdığım doğrudur insanları kışkırtma.

#2 - 09.07.2020 02:22
Orda rolsel olarak ilerledim occ olarak sinirle vurmadım öncelikle bu 1. savunma dedin kuru bir yazımı ahahahahah anlıyorum.Ve gbi iznini ben sunmadım arkaya gidip konuşma kararı vardı karakterim kadın farkındaysan 2 erkeği dövebilirmi bir kadın normal hayatta realistik düşünürsen biraz beynini kullansanmı?

#3 - 09.07.2020 02:25
Ve IC olarak attım ben hakaretleri occ hakaret atmadım 2 levelsin daha rol yapmayı bilmediğinden o kadar eminimki emote atmadan yumruk atmandan belli gerisi yetkililerde iyi forumlar.

#4 - 09.07.2020 02:31
Adamlar bizim hooda onaylıda bana atar koyuyor asdlasşdkasasd

#5 - 09.07.2020 02:32
Kanka gelip durduk yere sallarsan biz orada dört kişiyiz sen tek kişisin ne alaka hoodun pizzacının arkası hoodun mu allah aşkına ya

#6 - 09.07.2020 02:34
Hood Kurallarına göre evlerde ak 47 ile bekleyen kişiler var uyuyan rolü yapılıyor bağırsa seni tarıcaklar rolsel olarak bunu bile bilmiyorsan role play oynamamışssın yada gang rolü yapmadın?

#7 - 09.07.2020 02:55
Ben juan'a vurdum sizin hepiniz girdiniz bizde girdik bu konuda hata sizde juana vurduğum an herkes bana daldı

#8 - 09.07.2020 09:30
Merhaba, incelendi.

Güvenli bölge ihlali yok, çünkü sizin tarafınızda olan arkadaş GBI izni istemiş, sizin tarafınız başlatmış bu izni. Tecavüz RP diye bir şey yok, burada Tecavüzün "T"si bile yok. Böyle kafanıza göre insanlara tecavüz rolü yapıyor damgası vuramazsınız, tekrarında çok daha dikkatli olun, birini tacizci olarak suçlamadan önce 2-3 kez düşünüp kanıtlarınıza göz gezdirin.

"Sizin şerefinizi indiricem" "şeferinizi indiricem sizin bekleyin" yazısı oldukça saçma, ortak nezaket kuralımızı ihlal ediyor. Victoria_Kozlov karakteri ortak nezaketten ceza alacak.

Juan_Contreras karakteri aynı şekilde PM'den caps lock açarak yardırması, ortak nezaket kurallarımıza aykırı, ceza alacak.

Yapılan rol ve rolün ardındaki OOC tavırlarınız dışarıdan hiç hoş görünmüyor bilmeli ve sonraki zamanlarda buna göre hareket etmelisiniz, keyifli forumlar.