Konu: [08.07.2020] Toplu şikayet.  (Okunma sayısı 221 defa)

#10 - 08.07.2020 18:34

Latife yapmak, kinaye yapmak nedir bunun örneği bence :D

Spoiler: GösterGizle
rol anlayışımın yorumu senin gibi birine kalmadı, ortamı laflarınla germeye gerek yok :D

Bir gb'lik bir oyun için OOC kin, güzelmiş.

Kimse seni önemsemiyor oğlum, kimsenin sana kin yaptığı yok. Bu kadar önemli biri değilsin.

#11 - 08.07.2020 18:34
Orada polis ve doktorlar uyarırken sizin gelip agresif rol yapmanız, diyeceğim son şey budur.

Doldurmam gereken bir ifade formu var, yetkili kararı.

#12 - 08.07.2020 18:35
Artı olarak önemli biri olduğumu öne sürmedim, nasıl bir OOC kin yaptıysan yazmadığım şeyleri görüyorsun :D

#13 - 08.07.2020 18:40
Konuşmayı ne çok seven bir arkadaşımızsın, gerçekten orada yaptığın bütün ihlalleri sayalım mı?

Hastanede sigara içiliyor. burası hastane diye uyarıldığında gevşek şekilde üyenin yeleğine dumanı üfleniyor. Benim karakterimin "agresifi" bu gevşek hareketin sonucunda oluyor.

Gerçekten bu kadar tartışmaya gerek var mıydı?

#14 - 08.07.2020 18:45
Alıntı
Konuşmayı ne çok seven bir arkadaşımızsın, gerçekten orada yaptığın bütün ihlalleri sayalım mı?
Şikayet açmak en doğal hakkın.

Alıntı
Hastanede sigara içiliyor.
Buna sen karar veremezsin, doktorlar ve polisler gerekli uyarıyı yaptı. Dışarıya aldılar.

Alıntı
burası hastane diye uyarıldığında gevşek şekilde üyenin yeleğine dumanı üfleniyor. Benim karakterimin "agresifi" bu gevşek hareketin sonucunda oluyor.
Ben dumanı üfledim, emotelerimi verdim. Senin arkadaşın gelince rolsel olarak onun yeleğine geldi. Eh, realistik düşünmüyorsanız yapacak bir şey yok. Bir dumandan kavga çıkartmaya çalışmak ile araba çarpışmasına kavga çıkartmak aynı şey gibi :d

Alıntı
Gerçekten bu kadar tartışmaya gerek var mıydı?
Şikayeti açmayacaktım, PM'den yazdığımda verdiğin tepkileri sen de ben de biliyoruz. Buraya boşuna yazmaya gerek yok. :9

#15 - 08.07.2020 18:46
Tarafımca bir yorum daha gelmeyecek, yetkili kararı.
Alıntı
yetkili kararı.
Şunu üçüncü kez diyorum, bu son.

#16 - 08.07.2020 18:47
daha fazla deveyi hendekten atlatmaya çalışmayacağım, ne hareketi ne için yaptığımı iki defa söyledim. umarım ceza yeriz :D oyunu dm yapmak, forumu da "forum oyunları" kısmı için kullanan arkadaşlara başarılar.

#17 - 08.07.2020 18:51
hastanede sigara yakıp dalga geçer gibi yeleklerin üstüne sigara üflüyorsun, napalım?

#18 - 08.07.2020 19:16
Hastanede sigara içilmiş ve bir motorcunun "yeleğine" dumanı üflenmiş.Üzerine agresif rol yapılabilir bir eylem olmuş.  ;)

#19 - 08.07.2020 23:02
Hastanede sigara içilmiş ve bir motorcunun "yeleğine" dumanı üflenmiş.Üzerine agresif rol yapılabilir bir eylem olmuş.  ;)

Şikayetlerde adı olmayanlar yorum yapamaz, teşekkürler.

hastanede sigara yakıp dalga geçer gibi yeleklerin üstüne sigara üflüyorsun, napalım?
Rolsel olarak sigara yaktım, sigarayı çektim emoteler ile yuvarlak daire çıkardım. Adamınız geldi, realistik düşününce onun üstüne gitti. Adamınız laf atmak için gelmişti tabii*

Ve ve son kez
Alıntı
Bir dumandan kavga çıkartmaya çalışmak ile araba çarpışmasına kavga çıkartmak aynı şey gibi :d