Konu: [08.07.2020] Toplu şikayet.  (Okunma sayısı 232 defa)

#0 - 08.07.2020 18:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Thomas Reid @Dunkleeye Leo Ramirez @Djavulen Cody Warrington @naturalbornkiller

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.07.2020 18.05

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Agresif rol, metagaming, ortak nezaket.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bir olay oldu, polisler ile hastaneye geçtim. İfade için beklerken sigara yaktım, bir anda gelip agresif rol sergilediler. Şikayet açmayacaktım, Cody'e PM üzerinden sordum fakat açmamı istedi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): Karaktere geçişim daha bir saat olmuştur, bir role girdim o da adamı dövdüler, 911'i aradım, eheh. Oluşumun lekelenmemesi adına oluşum şikayeti açmadım, iyi forumlar.

#1 - 08.07.2020 18:21
Metagaming dememin sebebini açıklayayım;

Bu karaktere geçişimde karakteri Blake Clayne olarak döndürecektim. Karakter tanıtımına o şekilde bir açıklama yaptım. Blake Clayne'de arkadaşlar ile düşmanlık rolümüz vardı, o yüzden metagaming olduğuna inanıyorum.

Karakter tanıtımı: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=81712.190

İyi forumlar.

#3 - 08.07.2020 18:28
üstad dünya senin etrafında dönmüyor, kimsin necisin zerre umrumda değil. Blake Clayne karakteri çok derin bir karaktermiş gibi hayatımda 1 kere gördüğüm karakteri "düşman vırt zırt demişsin" farklı yerlere çekmenin amacı ne?

hastanede sigara yakıyorsun, sigara dumanını yeleğe doğru (yelek olması değil, amaç hareketin gevşek olması) dumanı üflediğini görünce de bu saygısız hareketin bedelini bu rol karşılığı ile alıyorsun.

#4 - 08.07.2020 18:30
:D
Güzel rol anlayışınız var, yetkili kararı.

#5 - 08.07.2020 18:31
rol anlayışımın yorumu senin gibi birine kalmadı, ortamı laflarınla germeye gerek yok :D

#6 - 08.07.2020 18:31
++++

Ortak nezaket örneği :d

#7 - 08.07.2020 18:31
rol anlayışımın yorumu senin gibi birine kalmadı, ortamı laflarınla germeye gerek yok :D

Bir gb'lik bir oyun için OOC kin, güzelmiş.

#8 - 08.07.2020 18:31
Senin adını ilk kez duyduğumu söyleyerek başlamak istiyorum.

Hastane içerisinde, içeride hastamız varken sigara içiyorsun nedenini bilmediğim bir şekilde.
Bad boy falan mı olacaksın? Yoksa bize salça olmak için mi? Polislere iş çıksın diye mi?

Neyse demek istediğim şu yaptığın mantıksız rol sonrası, bu şikayete yapacağım tek yorum ":D"

#9 - 08.07.2020 18:32
'' :D ''

Orada o kadar polis, doktor varken size mi düştü?

'' :D ''