Konu: [08.07.2020] Riccardo Lennard  (Okunma sayısı 136 defa)

#0 - 08.07.2020 17:54

Kod: [Seç]

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Riccardo Lennard @LENNARD

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07.07.2020 17:59

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişilerin hooduna gidip motorları hakkında konuşmaya başladım. Domino taşı gibi dedim. Devrilirse ne güzel olur diyince arkadaş devir o zaman gibisinden laf söyledi. Olay uzadı ve ic olarak küfür etmeye başladılar. Bu küfürler çok sayıda idi ve ben sadece çocuğun ucube gibi kelimesini kullandım. (Bu çocuğun ucube gibi kelimesinden sonra kendisinin ettiği tonlarca müdürü unutup şikayette hakaretler etmeye başladı demiş.)Bende sinirlenip motorlara çarptım. Bu olaydan sonra uzaklaşırken IC bir duruma direkt olarak her zamanki gibi OOC mudahele ettiler ve pm yolu ile 2 Buffalo Soul üyesi kışkırtmaya başladı. İkisi ne de aynı cevabı vererek pm yolu ile iletişimi kesmelerini söyledim fakat Riccardo Lennard ısrar ile pm attı olay üzerine. Dedikleri çok anlamsız olduğu için yanıt vermek istedim fakat bana pm atmayınız yazıp gülücük koydu. IC yi OOC taşımayınız diyince de PM attığı halde OOC taşımıyorum dedi. Ayrıca forumda görüşürüz de ayrı bir kışkırtıcı söz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.resmin.net/image/6lI2J
https://www.resmin.net/image/6lUo7
https://www.resmin.net/image/67tXY

Ek açıklamalar(varsa): Her şey o onaylı hood da değil. Her olayda o onayın arkasına saklanıyorsunuz fakat unutuyorsunuz ki o da her şey gibi gelip geçici.

#1 - 08.07.2020 18:49
Bir ihlal yapıyordunuz, PM yoluyla uyarmak istedim.. PM'den yazma sebebim hataya devam etmemeniz. Zaten yaptığınız hatadan dolayı Ceza aldınız.

Not: IC, OOC taşıma diyorsun fakat arkadaşım, OOC olarak ihlaller sonucunda yönetim tarafından bir süreliğine oluşumunuz kapatılınca IC böyle bir yolu sergiledin.
Dipnot: Eğer yetkili ekip burada bir hata,suç,ihlal görüyorsa senin gibi ceza yemeye razıyım.

İyi forumlar!  :)  :o
« Son Düzenleme: 08.07.2020 18:51 LENNARD »

#2 - 08.07.2020 18:55
Böyle bir IC rol mu sergiledim birlik kapanınca? Beni kendiniz ile karıştırmayınız. OOC bir olayı IC'ye ya da IC'yi OOC'ye yansıtma gibi bir durum olmamıştır sizinle aramızda birlik kapanınca. Lütfen konuşmalarınıza dikkat ediniz. Şikayeti tam yerinde açmışım hala forumdan bile düzgünce konuşulmuyor.

#3 - 08.07.2020 18:59
Spoiler: GösterGizle
Böyle bir IC rol mu sergiledim birlik kapanınca? Beni kendiniz ile karıştırmayınız. OOC bir olayı IC'ye ya da IC'yi OOC'ye yansıtma gibi bir durum olmamıştır sizinle aramızda birlik kapanınca. Lütfen konuşmalarınıza dikkat ediniz. Şikayeti tam yerinde açmışım hala forumdan bile düzgünce konuşulmuyor.

Yetkili kararı bekleyelim, en sağlıklısı! ;)

= Kanıtlarınızı kırpmadan atarsanız daha verimli olacaktır.

#4 - 09.07.2020 00:29
Yetkililere kolaylık olsun direkt chati okusunlar diye öyle yaptım fakat eğer sizi tatmin edecek ise tam halini de atarım.

#5 - 09.07.2020 09:37
Merhaba, incelendi.

Ekran görüntülerinden görüldüğü kadarıyla herhangi bir ortak nezaket problemi yok Riccardo Lennard karakterinin adına.

Fakat özel bir isteğim var, biri PM atar, "Pm'den iletişime geçmeyiniz." denir ve siz PM atmaya devam edersiniz, karşı taraf yanıt verdiği anda "lütfen PM atmayınız : )" demek bile bile olayı toxic kırmızı çizgisine çekmek demek. Bu numara SA:MP'da yıllarca yapıldı ve işin içinden sıyrılındı. Yakın takipte olacağız, ilgili kontroller sürecek bu konuda fakat herhangi bir cezai işlem yok.