Konu: [04/07/20] Rayce Burnett  (Okunma sayısı 104 defa)

#0 - 04.07.2020 17:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rayce Burnett

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Britney Redwing - @alkanatosman

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04/07/20 - 14:44

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
11-) SÜREKLİ ROLEPLAY

Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.

Alıntı
Refuse RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahısı trafik çevirmesi için durdurmuştum, /pm den sürekli olarak *kanka yapma, kanka bırak* tarzında söylemlerde bulunuyordu. OOC müdahale etmemesini ve role uymasını söyleyerek devam ettim. Ödenmemiş cezası olduğu için hapis cezasına çevirmek üzere kelepçeleyerek departmana sevk ettim. Kodeslerde duvara yaslamak için çekiştirirken /do dan kas yığınıdır, çekiştirilemez gibi bir emote verdi. Sonrasında kodeslerde kafasına göre volta atmaya başladı, bende taser çekip ateş ettim. Elektro şok yemesine rağmen kas yığını olduğunu belirterek karşı koymaya devam etti. OOC olarak bir çok kez pm yoluyla rolü böldü ve gerçekten rol zevkimin içine etti. Gerekenin yapılmasını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 04.07.2020 17:06 Mandalorian »

#1 - 04.07.2020 17:08
@seferov0099  savunma yapın.

#2 - 04.07.2020 18:09
Bu olay yüzünden hapis yemiştim, olay kapanmıştır. 300 dolar için hapise atıyordu oyüzden boşu boşuna hapis girmemeye baktım, özellikle cezamın olduğunu bile bilmiyordum. Tüm PD'lere sesleniyorum eğer Ceza kesiyorsanız Bir bildiriş verinki anlıyalım.
« Son Düzenleme: 04.07.2020 18:12 seferov0099 »

#3 - 04.07.2020 18:23
Merhaba, incelendi.

Rayce Burnett OOC'den söylemleri üzerine ortak nezaket ve mixing kapsamında ceza alacak. Yaptığınız olay direkt OOC konuşma tarzıyla olayı bulandırmak ve sıyrılmaya çalışmak. Üslubunuz aynı şekilde bir o kadar bozuk. Rol yaparken insanlara PM atıp onları bu şekilde yönlendiremez, darlayamazsınız. Bunu başkalarına da yapmamanız adına caydırıcı bir ceza alıyorsunuz. Bu tutumunuza devam etmeniz üzerine çok daha büyük cezalara tabii tutulabilirsiniz