Konu: Bitmeyen savaşlar.  (Okunma sayısı 346 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.07.2020 11:13
Selam millet, son günlerde eskiden bulunduğum birliklerdeki savaşları düşünüyordum ama düşündükçe ah keşke ölümsüz savaşlar yerine CK veya PK war'a girseydik diyorum çünkü SAMP aleminde karakterinin hiç öldürmek istemeyen ama illegal rol yapan insanlar var kaçırıyorsun CK izni istiyorsun vermiyor, olay anında vuruyorsun CK olmuyor RK süresi dolunca kalkıp tekrar sıkıyor bence sunucuda düzen artık PK veya CK War olarak ilerlemeli diye düşünüp birlik liderleri arkadaşlara tavsiye ediyorum, sizin fikrinizi de merak ediyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 03.07.2020 11:22
Çok haklı PK war kadar saçma bir şey görmedim karşılıklı DM'den başka bir şey değil bir kere sıkıp yaralıya düşürdüğüm adamı CK edebilmeliyim adam 8 saat sonra bana kalkıp sıkınca ben onu sadece sistemsel yaralıya düşürmüş oluyorum. CK WAR!!
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 03.07.2020 11:28
Katılıyorum, artık bu ölümsüzlerin savaşı olmamalı.
 8)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 03.07.2020 11:44
olabilir
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

JSW

*
v2 Oyuncusu 2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda OyundaydıRoleplayer
#4 - 03.07.2020 11:45
9 Ocak 2020 gününden beri illegal rol yaparım, bunun içinde birçok birlikte birçok kişiyle rol yaptım keyif alarak. Birlik olabilirsiniz ekip olabilirsiniz olabilir ama her karakteri yöneten kişi ayrı olduğu için karakterini öldürmek istemez ki bu da en doğal hakkıdır yani. Karakterim birçok kez kaçırıldı, işkence yapıldı vs vs bu tür rolleri yapan kişiler nedense her ay düzenli olarak karakterini değiştirip birlik lideriyse daha önce hiç bir rolü yokken birliğin başına geçip intikam alma rolü sergiliyor?!

Buna "Dur" denilmedikçe PK yada CK war olmuş boş yani. O karakterler ölücek, biri biriyle bağlantılı olucak kural ihlali yaparak savaşı biliyormuş gibi rol yapıp yine savaşa devam edecek, güya intikam alıcak...

Amaçsız şekilde karakter yaratıp sadece intikam alma üzerine kurulu birçok karakter bulunuyor, savaş meraklısı DM meraklısı onca kişi. CK WAR olduğunu düşündüğümüzde "ooc'de" karakteri ck olduğunda kendine yediremeyip savaşı discord vb. yerlere taşıyacak kişiler tanıyorum ve varlar.

some ita-ame problems
« Son Düzenleme: 03.07.2020 11:47 JSW »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 03.07.2020 11:49
9 Ocak 2020 gününden beri illegal rol yaparım, bunun içinde birçok birlikte birçok kişiyle rol yaptım keyif alarak. Birlik olabilirsiniz ekip olabilirsiniz olabilir ama her karakteri yöneten kişi ayrı olduğu için karakterini öldürmek istemez ki bu da en doğal hakkıdır yani. Karakterim birçok kez kaçırıldı, işkence yapıldı vs vs bu tür rolleri yapan kişiler nedense her ay düzenli olarak karakterini değiştirip birlik lideriyse daha önce hiç bir rolü yokken birliğin başına geçip intikam alma rolü sergiliyor?!

Buna "Dur" denilmedikçe PK yada CK war olmuş boş yani. O karakterler ölücek, biri biriyle bağlantılı olucak kural ihlali yaparak savaşı biliyormuş gibi rol yapıp yine savaşa devam edecek, güya intikam alıcak...

Amaçsız şekilde karakter yaratıp sadece intikam alma üzerine kurulu birçok karakter bulunuyor, savaş meraklısı DM meraklısı onca kişi. CK WAR olduğunu düşündüğümüzde "ooc'de" karakteri ck olduğunda kendine yediremeyip savaşı discord vb. yerlere taşıyacak kişiler tanıyorum ve varlar.

some ita-ame problems
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 03.07.2020 11:51

some ita-ame problems

İyi diyorsun hoş diyorsun da Hakan, realistik olarak düşünülünce bir birlik başka bir birliğe karşı CK WAR yada PK WAR da yenilince normal olarak yenildiği birliğe saygı duymalı ve uzun bir süre o birliğe karşı intikam planı yapmamalı nasıl olsa onlara karşı bir savaş kaybetmişsin. Karakter konusunda da NC atılıp CK WAR a öyle girilebilir, birlik liderleri çatışmaya katılmayıp NC atar bir ayakçı olarak savaşa girer yada diğer yüksek rütbe "aileden" olan üyeler bunu yapabilir diye düşünüyorum, yenilgiyi hazmedemeyen veya yenildiği günden bir iki gün sonra tekrar atağa kalkan birlikler Valachi veya yönetim tarafından kapatılır.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 03.07.2020 11:54
Zamanında @Manwe the Ninque ile Cordizelli ekibini kurduğumuzda sanırım @balvenie nin ekibi ile birlik savaşımız olmuştu savaşta kendi karakterim capo iken düştüm kaçırıldım ve ck iznimi verdim herhangi bir sorun çıkmamış gibiydi tabi realistik bakmak gerek ama nice insanlar varki bir savaştan sonra silahını pd ye kaptırınca hemen şikayet açıyorlar zor bir ihtimal ama olması güzel olur.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 03.07.2020 11:57
Önceden bitmeyen savaşlar diye bir şey yoktu, herkes adam akıllı yapardı rolünü.
Düşen adam fearını yapardı, düşüren adam karşısındakini ufak düşürücü şeyler yapmazdı.
Şimdi herkes birbirinin açığını arar olmuş, savaş başlar başlamaz ihlaller zinciri dönmeye başlıyor.
Adam hitboxu ufak diye çıplak skin kullanıyor, god açtığı belli olmasın diye maske giyiyor.
Konuşacak şey fazlasıyla var ama söylenecek her şeyi siz de biliyorsunuz zaten, şuan bu durumlardan şikayet eden her adam, adam akıllı rolünü yapsa bir sıkıntı çıkmaz belki de.
Bu durumu düzeltmek kural getirerek veya savaşlara şöyle devam edelim diyerek olmayacak.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#9 - 03.07.2020 12:02
Önceden bitmeyen savaşlar diye bir şey yoktu, herkes adam akıllı yapardı rolünü.
Düşen adam fearını yapardı, düşüren adam karşısındakini ufak düşürücü şeyler yapmazdı.
Şimdi herkes birbirinin açığını arar olmuş, savaş başlar başlamaz ihlaller zinciri dönmeye başlıyor.
Adam hitboxu ufak diye çıplak skin kullanıyor, god açtığı belli olmasın diye maske giyiyor.
Konuşacak şey fazlasıyla var ama söylenecek her şeyi siz de biliyorsunuz zaten, şuan bu durumlardan şikayet eden her adam, adam akıllı rolünü yapsa bir sıkıntı çıkmaz belki de.
Bu durumu düzeltmek kural getirerek veya savaşlara şöyle devam edelim diyerek olmayacak.

Savaşlar başlayınca açılan şikayetlerde ayrı bir söz konusu zaten, savaş başlıyor adam vurulunca direk şikayet açıyor anlam veremiyorum Cordizelli birliğini yönetirken @Rifleman ve @metefetamin ile bir adamı kovaladık adam motorla W bugu yaparak kaçtı gözden uzaklaşınca /q attı akşamına aynı olay tekrardan yaşandı birlik liderine durumu anlatınca oyuna girip Ben /q felan atmadım kardeşim hayırdır şikayet aç tarzında cümleler kullandı ben o adamlara karşı savaşı bitirmek istesem de nafile onlar sıkmaya devam etti şimdiki aklım olsa CK WAR teklifi ederdim herkes hoodundayken baskınlarda yapılan ihlalleri ekran görüntüsü almak daha kolay olurdu, bu yazıda niye bunu anlattın diyebilirsiniz ama şuan uykulu olduğum için aklımdan geçeni anlatamamış olabilirim.
« Son Düzenleme: 03.07.2020 12:03 Atilla »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok