Konu: [ 02.07.2020 - Richard_Remington ] OOC uslüp + PM rahatsızlık  (Okunma sayısı 174 defa)

#0 - 02.07.2020 10:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Richard_Remington @Yogi074

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.07.2020 - 10.44

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: ooc uslüp + pm rahatsızlık

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahısla karşılaştığımda ona IC chatten ona bir şeyler söyleyip uzaklaşıyorum ve her bunu yaptığımda pm üzerinden bana bu rolü yapamassın diyor rol baltalıyorsun diyor halbuki ortada rol yok kimse yok sonra bu adama kaç kez pm- dedim takmadan pm atmaya devam ediyor sonra lan dedi bana pm'den ooc uslüp bunları şikayet ediyorum. bir de bana iki de bir sana silah çektim fear yapmadın diyor benim loglarımda silah çektiğine dair bir emote geçmedi, şahsın elinde bir silahda görmedim, varsa silah çıkarttığına dair kanıtı buyursun savunmasında eklesin.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/lO2X0l - https://hizliresim.com/BCxKdc -

Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 02.07.2020 11:00 d3x_ »

#1 - 02.07.2020 11:04
Sahis Ic olarak yanimda bir kiz gorse yinemi yinemi diye ortalikta bagiriyor. Ve bu konuyu bircok kez yapti PMde  yazmamin sebebi yaptigi olayin sebebini ogrenmek baska bir amacim yok rolu baltaliyor bence yinemi birisi yinemi bu sabahta yine biriyle aldatiyormusun diyor sahis bana gore rolu baltaliyor yanimdaki asistanim adam gelip bagirarak YINEMI BIRI diye bagiriyor. Uslub konusuna gelirsek sadece LAN kelimesi kullandim 1 kere onun haricinde bir kufur veya hakaret soz konusu degil , olamazda.

#2 - 02.07.2020 11:06
1. olarak bağırmıyorum bağırsam bile bu rol baltalamak olmuyor bu
2. olarak ise lan kelimesini 1 kere kullandın ve sonuçta kullandın bu durumda yine ooc uslüp yapıyorsun sinirini tutamayım bana caps  lock ile cevap veriyorsun ooc kinli olduğun burdan belli oluyor.

#3 - 02.07.2020 11:09
Dostum ooc kin tasimam bu 1
2.si bagirmiyorum diyorsun bagiriyorsun.
Ooc kin tasisaydim zaten su ana kadar beklemezdim.
Rolu bana gore baltaliyorsun ve videomu isgal ediyorsun. Aldigim videoyu sayende silmek zorunda kaliyorum

#4 - 02.07.2020 11:11
ooc kin taşısaydım şuana kadar beklemezdim derken ne emeye çalışıyorsun..

aldığın video beni alakadar etmez yalanlarla değil kanıtlarla gel kanıtın var mı bağırarak söylediğimin.

#5 - 02.07.2020 11:11
Bu konunun uzamasini istemiyorum. Iyi roller  :-X

#6 - 02.07.2020 11:12
Videolarimda defalarca var sen tekrar ayni seylerini yapmaya devam et senle IC hicbir sorunum yok kendin gelip yinemi yinemi hayir bagirmasan bile amac ne??

#7 - 02.07.2020 11:13
ıc düşmanım senle kardeşim amaç ne derken?

#8 - 02.07.2020 11:15
Ahahahhahaha komiksin dostum ne dusmanligindan bahsediyorsun? Dusmanim olsan sana ceval veririm zaten dusmanim yerine koymuyorum seni dusmanim olsan zaten ic gerekli olay yapilir degilmi? Sen kendini benim dusmanim saniyorsun.

#9 - 02.07.2020 11:16
bana ıc' düşman olduğunu çok iyi belli ediyorsun her seferinde bi laf atma çabasındasın ıc olarak