İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:DM, METAGAMİNG, MULTIACCOUNT, Birlik Kural İhlali.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar. Öncelikle arkadaşların sunucuyu sadece DM amaçlı oynadığı fotoğraflarda net bir şekilde gözüküyor. Arkadaşların bu tarz hareketlerinden aşırı rahatsız olduğumuzu söyleyebilirim. Oynama zevki diye bir şey bırakmıyorlar. Rol anlayışlarının sadece DM olması bizi fazlasıyla üzüyor. 20:00 civarında, Marquee Pub'da otururken SMS geliyor. SMS üzerine kasabaya gidiyorum, SMS'de silahlı kişilerin kasabaya saldırdığını söylüyor Aram karakteri. Bu esnada bir motorcu birliği ile savaş içerisindeyken, onların bastığını düşünerek kasabaya ilerliyorum. Yolumda giderken tanımadığım iki karakter, Metagaming ihlali ile önümü kesiyor. Benim OOC olarak Ermeni birliğinde olduğumu bildikleri için. Dur diye başlıyor, ardından kendisinin kim olduğunu sorduğumda şimdi kendimi tanıtacağım diyip araçtan inip tüfeğiyle bana ateş açıyor. Kişiler ile hiçbir şekilde rol geçmişim yok. Kişiler silah ile birilerini vurmak için saçma sapan iş yapıyorlar. Beni Pakrad Kasparov'un yanında görseniz eyvallah, bir şey demeyeceğim. Fakat hiçbir şekilde görmediğinize rağmen bu tarz bir saçma rol yapmanız benim zevkimi kırıyor. Ardından ufak bir kaçıştan sonra iki yada üç araç arkama takılıyor. Camdan kafasını sarkıtıp Uzi silahı ile aracımı tarıyor. Lovato'ların yaptığı bir şey, DM yapmak için oynuyorlar. Aracım yediği mermiler sonucunda hasarlanıyor, araçlar etrafımı sıkıştırıyor, araçtan inip tüfekleriyle beni vuruyorlar. Lovato ailesi ile hiçbir şekilde rol geçmişimin bulunmamasına rağmen Metagaming ihlali ile beni vuruyorlar. Üstüne araca almaya çalışıyorlar, PM üzerinden Berkcan arkadaşımıza DM ihlali yaptıklarını söylediğimde ise, arkadaş beni kucakladığına rağmen geri bırakıyor. Yaptıkları hatanın farkındalar, kasıtlı olarak yapılmış birkaç ihlal. Hans Lovato karakterinin eski forum hesabı,
@Recolt. Arkadaşın diğer hesabı Hileye Göz Yummaktan banlandı. Kendisi bizim birlikteydi, bu yüzden iyi biliyorum. Onun dışında Hans Lovato karakteri hatırladığım kadarıyla bu hafta yada önceki hafta içerisinde
@Allen tarafından DM sebebiyle banlanmıştı. Banı tekrar açılmış, arkadaşlar DM atmayı çok sevdiğinden ihlallere devam ediyorlar.
CEZA KAYITLARI
[26/06/2020, 21:16] Hans_Lovato adlı karakter Javier_Alvarez admin tarafından DM sebebi ile yasaklandı.
Bu fotoğraflar neticesinde herkesi tanıyorlar ya, Montgomery'den geçen herkese ateş falan ediyorlar sanırım. Bir kere dahi olsun Ermeniler ile görmediğiniz adamları düşürüyorsunuz. Tamamen DM. Başka bir şey açıklama gereği duymuyorum. Her şey açık ve net. Umarım gereken yapılır, oyun zevki bırakmıyorsunuz. Banın açıldıktan bir süre sonra bu tarz DM atman saçma. Gerekenin yapılacağından şüphem yok.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

-
Ek açıklamalar(varsa): Bu arkadaşlar yüzünden gram zevk kalmadı, zevk bozmak için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. Teşekkür ederiz, birçok kez banlandığınıza rağmen bu tarz hareketlere devam etmeniz bizi üzüyor.
[/div]