Konu: [04.04.2020] Paul Cusamano - Hile Kullanımı(NoSpread)  (Okunma sayısı 689 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 10.04.2020 20:59
Videoda her şey bariz gözüküyor, video her ne kadar bana ait olmasa da hile olduğundan eminiz, videoyu kaydeden arkadaş hiçbir şekilde hile kullanmıyor.
Videoyu kaydeden kişinin hile kullanmadığına dair herhangi bir kanıtın var mı? Belki de sırf bu olay yaşandı diye beni banlattırmak adına bu tezgahı kurdunuz. Flexman o olayda vardı, hatta hile olmadığımı da biliyor fakat işine gelmediği için söylemiyor.

#11 - 10.04.2020 23:30
Ortada dönen bir dümen yok ki zaten dümenci değiliz. Neden bu kadar alevlendiğini anlamadım, eğer hilen yoksa rahat şekilde arkana yaslanıp sonucu bekleyebilirsin. Daha fazla yazı yazılmasını istemiyorum, admin kararı.

#12 - 11.04.2020 02:49
bruh... :-X

#13 - 11.04.2020 03:18
Öyle bir pozisyonda- normal şartlarda bile DM'i/aimi çok iyi olan birisi ak-47 ile aralıksız tararken tek bir noktada odağı tutmakta oldukça zorlanacakken, üstüne geri giden ve sağa dönerek hareket eden bir araçta direkt olarak şoföre(aim nedeniyle kişiye sekmeden nişan alma ve öldürme) sıkıldığı için spread-aim tarzı bir script programı kullanıldığı bariz ortada. Paul Cusamano karakteri hile sebebiyle yasaklandı.