Konu: [04.04.2020] Paul Cusamano - Hile Kullanımı(NoSpread)  (Okunma sayısı 686 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.04.2020 23:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Paul Cusamano @flach phinaer the kid

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Nikolay Milanov @Flexmanx

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.04.2020 - 16.53

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Hile Kullanımı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoda görüldüğü gibi arkadaş Sekmeme hilesi kullanıyor. Videoyu yakınlaştırıp sıktığı anı izlediğinizde sekmediğini görebilirsiniz. Muhtemelen aim hackte var, emin olamadım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın mermiye yön verme gibi bir gücü var sanırım, mermiler dümdüz gidiyor ve ne hikmetse hepside sürücüye isabet ediyor.

#1 - 05.04.2020 00:09
Aracı süren adama nişan aldığım halde attığım merminin yarısı araca isabet ediyor, araç ile kaçmaya çalışan arkadaş geri geri gittiği için de hızlı refleks gösteriyorum. Video daha yüksek bir kalitede yüklemenizi ve gerekli incelemelerin yapılmasını istiyorum.
« Son Düzenleme: 05.04.2020 00:26 flach phinaer the kid »

#2 - 05.04.2020 00:16
Ayrıca insan dışı reaksiyon gerektirecek bir hareket de yapmadım, sadece S tuşu ile geri geri giden bir araca ateş açtım. :D?

Videonun 0:05 saniyesinden başlanarak sonuna kadar 0.25 hızında izlenmesini istiyorum. Bu sırada da sağ üstteki can barına ve araca ateş edişime dikkat edilsin istiyorum. Kanıt olarak neden oynanmış ve düşük kalitede bir videonun sunulduğunu da anlamış değilim.
« Son Düzenleme: 05.04.2020 00:25 flach phinaer the kid »

#3 - 05.04.2020 00:34
İki farlı ileti atarak savunmamı yaptım, bu bir gerginlik belirtisi mi?
Size de.  :-X

#4 - 05.04.2020 01:13
Gta oyununda en çok seken silah olarak bilinen ak47 ile bu kadar eğilmeden direkt mermi izlerini izlediğiniz zaman dümdüz mermilerin gittiğini görebilirsiniz, videoyu yavaşlatıp izliyebilirsiniz.

#5 - 08.04.2020 17:36
Sampta tek taraflı no spread kullanımı çalışmaz çünkü sampta olay mermilerin senin ekranında  nasıl gözüktügüdür. Bu oyunda vakit harcamış dm oynamış herkes bilir.
Mermilerin senin ekranda sekmeden gelmesinin sebebi senin no-spread kullanıyor olman yani bir nevi kendini selfbusted etmişsin.
Ama bu roleplay ortamında buna ayıkacak bir adminin oldugunu sanmıyorum belki yırtarsın
Ya da diger bir ihtimal  sen de no spread yok , ak 47 ile tarıyan arkadaşta aimbot var
« Son Düzenleme: 08.04.2020 17:43 Prect »

#6 - 08.04.2020 18:12
Sampta tek taraflı no spread kullanımı çalışmaz çünkü sampta olay mermilerin senin ekranında  nasıl gözüktügüdür. Bu oyunda vakit harcamış dm oynamış herkes bilir.
Mermilerin senin ekranda sekmeden gelmesinin sebebi senin no-spread kullanıyor olman yani bir nevi kendini selfbusted etmişsin.
Ama bu roleplay ortamında buna ayıkacak bir adminin oldugunu sanmıyorum belki yırtarsın
Ya da diger bir ihtimal  sen de no spread yok , ak 47 ile tarıyan arkadaşta aimbot var
Ziyaretçi olarak verdiğin bilgi için teşekkürler, sana katılıyorum.  :-X Ayrıca video detaylı incelenirse anlaşılır, mermilerin çoğu aracın ön tarafına ve camına isabet ediyor.

#7 - 10.04.2020 19:51
Şikayete uzun süredir herhangi bir yetkiliden yanıt gelmedi, şikayette NoSpread ibaresi kullanılmış fakat hile olduğuma dair %100 doğru kanıtları yok, şikayeti açan taraf bile emin değil.
« Son Düzenleme: 10.04.2020 20:00 flach phinaer the kid »

#8 - 10.04.2020 20:17
Videoda her şey bariz gözüküyor, video her ne kadar bana ait olmasa da hile olduğundan eminiz, videoyu kaydeden arkadaş hiçbir şekilde hile kullanmıyor.

#9 - 10.04.2020 20:20
Gta oyununda en çok seken silah olarak bilinen ak47 ile bu kadar eğilmeden direkt mermi izlerini izlediğiniz zaman dümdüz mermilerin gittiğini görebilirsiniz, videoyu yavaşlatıp izliyebilirsiniz.

Katılıyorum.