Peggy bu aralar çok sinirli @Beratoloji
Peggybaby artık bir Suç Bastırma Birimi üyesi. Uzun zamandır Suç Bastırma Birimi başvurularının açılmasını bekleyen Peggy bir hafta kadar önce başvurusunu yapmış ve iki gün önce birime dahil edilmiş. Bunun sevinciyle Peggy hemen çalışmalara başlamış, uzun zamandır ara verdiği spor hayatına geri dönmüş, özel olarak eğitim almaya başlamış. Ayrıca kilo almak için sürekli karbonhidrat ağırlıklı beslenmeye başlamış. Artık dolabındaki renkli kıyafetlere eli gitmiyor, sürekli siyah-gri tonlarda giyiniyor. Bunun sebebi ise son zamanlarda yaşadığı olaylar ve görevde yaşanan yanlış anlaşılmalar sonucu üzerine kalan saçma sapan olaylar... Kimseyle eskisi kadar samimi olmamaya başlamış, her zaman gülen o yüzü eskisi gibi sürekli gülmüyor ve hep somurtuyor halde. Kimseye taviz vermiyor ve artık kimseyle çok fazla konuşmuyor. Uzun zamandır hayatında özel birisinin de olmamasıyla yavaş yavaş duyguları körelmiş, artık kimseden hoşlanamıyor ve sadece görevine odaklanmış durumda. Hem fiziksel hem de ruhsal değişiminden dolayı onu kimse tanıyamıyor, bunlara anlam veremiyordu. Artık eski haline dönmesi zor gibi gözüküyor.
Spoiler: GösterGizleBu rolde beni PM'leriyle güldüren @PedroS 'a sevgilerle...
beni ne zaman çaylağın yapıyorsun
Alıntı yapılan: Mnemosyne - 24.07.2020 18:10Spoiler: GösterGizleBu rolde beni PM'leriyle güldüren @PedroS 'a sevgilerle... Rollerinden keyif aldığım insan ve tatlı karakteri @Mnemosyne Spoiler: GösterGizle