Konu: [29.06.2020-Dmitri_Ivanov] CAR-RAMMING / CAR-PARK  (Okunma sayısı 146 defa)

#0 - 29.06.2020 22:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dmitri_Ivanov @Dmitri
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.06.2020 22:29

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) 9-) CAR-RAMMING / CAR-PARK

Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde, duvarlara - elektrik direklerine - bireylere çarparak araç sürmek. Karşı tarafta bulunan oyuncuların üzerine ara sürüp onları kilitleyerek öldürmek (Car-Parking) bu kurala aykırıdırin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Trucker mesleği yaparken şahıs her defasında karşı şeritten üstüme kırıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: - https://cdn.discordapp.com/attachments/719125530573799448/727245284433985657/sa-mp-067.png

Ek açıklamalar(varsa): - Kişinin gerekli cezayı almasını arz ediyorum.

#1 - 30.06.2020 06:53
Merhaba,

@Dmitri savunmanızı yapın.

Avo

*
v2 Oyuncusu
#2 - 30.06.2020 13:03
Dmitri_Ivanov adlı şahısın rol bildiğini zannetmiyorum, bu arkadaş meslek yaparken "Need for Speed" oynadığını falan zannediyor. İnsanlara Car Ramming yapıyor. Ardından PM üzerinden sanki bir yarış kazanmış gibi flame yapıyor. Yetkililerimizin imkani varsa bu arkadaşın Text Loglarına bakılması gerekmekte.

#3 - 30.06.2020 23:07
Merhaba , @Thorin burada sadece sizi muhattap alıyorum , ben genelde truckerda takılıyorum , bir seviye hedefim var kendıme belırledıgım , belki de en çok ben takılıyorum truckerda , saatlerce aralıksız (yemek-su-wc hariç) takıldıgım oluyor , doğal olarak bir süre sonra sıkılıp elıme telefon almaya ve alt-tab yapmaya baslıyorum , bu yüzden de kaza yaptıgım oluyor. Tek bu meslektaşlara değil , duvarlara bariyerlere de çarpıyorum. Bu arkadaşlar beni her defasında truckerda gördükleri için sinirlendiler sanırım, "adam parayı kırdı" gibi bir psikoloji ile kendilerine göre çocukca bir kıskançlık geliştirdiklerini düşünüyorum. Kendilerine de pmden açıklamışım düzgün bir dille , sanki özel araçlarının motoru çalışmaz hale gelecek kadar hasar görmüş gibi muamele yapıyorlar. Burada olan Samp fiziğinde olabilecek doğal bir durumdur , hele ki saatlerce aynı yoldan git gel yaptığımız bir meslekten bahsediyorsak. Ayrıca dışarıdan konuyla alakası olmayıp iftira niteliğinde suçlayıcı yorum yapan kişinin gerekli cezayı almasını istiyorum. 
« Son Düzenleme: 01.07.2020 00:27 Dmitri »

#4 - 01.07.2020 00:02
Bana hiçbir açıklama Pm'den yapılmadı ve bunu 4-5 den fazla yaptın. Tam biz geçerken önümüze kırdığın çok bariz. Bunu başka insanlara ve arkadaşıma da bizzat yaptığını 3-4 kez yakaladım. Ayrıca neden tam biz geçerken yoldan saptığını da anlamadım ve seni 10 kere gördüysem sadece 2 kere çarpmamışsındır Truckerler de çok zaman geçirip sıkılmanla alakalı bir durum değil bu, öyle bile olsa bu bizi ilgilendirmez biz düzgünce arabamızı sürüp emek veriyoruz telefonuna bakacaksan bir köşede Afk olarak bekleyebilir veya kendine bir mola verebilirsin senin yaptığın hataların sonuçlarını biz çekmek zorunda değiliz.

#5 - 01.07.2020 14:40
Selam,

Meslek yaparken tamamen OOC'e dönüp araç kullandığınızı sanmayın lütfen. Her olay IC olarak gelişir, IC olarak ilerler. Meslek yaparkende bunlara dikkat etmelisiniz. Araç sürüşünüzü, araç içerisinde yaptığınız rollerin hepsi baz alınıyor. Non-RP Driving, Car Ramming gibi olayları en az indirmek istiyoruz ki iki tarafta düzgün bir şekilde mesleklerini yapsınlar. Kişinin üzerine açılan şikayetler göz önünde bulundurularak Dmitri_Ivanov karakteri cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.