Konu: [Dolandırıcılık-YRB-Anti-RP] Amanda_Dwight 24.06.2020  (Okunma sayısı 73 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.06.2020 22:27

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Amanda Dwight @Qwerty

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.06.2020 19:50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Yetersiz Rol Bilgisi-Dolandırıcılık-AntiRP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Uzun uzun yazıp görüntü kirliliği oluşturmak istemiyorum kısaca özetlersek; 2. karakterim ile taksicilik yapıyordum o sırada müşteri olarak bu arkadaş denk geldi, konuşmalar chatte görüldüğü gibidir hatta en son indiği yerde konuşmaları ss aldım çünkü başıma böyle birşey geleceğini bilmezdim. O an gönderdiğim raporumu cevaplayan @Thorin 'e teşekkürler. Her neyse vermediği para için değil de böyle kişilerin server kalitesini düşüreceği gibi bizlerin de rol zevkini baltaladığı gerekçesiyle şikayette bulunuyorum. Her şey ortada görüldüğü gibidir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bu arkadaşın yukarıda belirttiğim sebeplerden dolayı sunucudan uzaklaştırılması taraftarıyım yetkililer en doğru kararı verecektir, iyi forumlar dilerim.

#1 - 25.06.2020 00:29
Merhaba. Amanda Dwight karakterini rol ekibimize yönlendireceğim. Destek aldıktan sonra da benzer davranışlar sergilerse karakteri kalıcı olarak yasaklanacak. Bildirim için teşekkürler.