Konu: [4.04.2020] kalapatirov mürettebatı - İllegal Birlik/Karakter Kuralları  (Okunma sayısı 541 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 04.04.2020 20:26
Kanıtlar yeterli  :o :d arkadaşların yoksa multi accountu mu?

IP kontrolleri yapılabilir. OOC sebeplerden dolayı bizimle çok fazla giremeyen kişiler için multiaccount veya farklı tabirler kullanman doğru değil.

Birlik liderin bana 24 saatten fazla rol yaptılar diyor, hesapların toplam süresi 9-10 saat. Karakterli 9-10 saatlikken nasıl 24 saat rol yapmış oluyorlar? Onun demesine göre multi dedim.
24 saat rol yapma kuralı OOC hesabı mı yoksa karakteri mi kapsıyor? Gün içerisinde RK'da olduklarından NC atıp yeni karakteriyle savaşa katılan kişiler, o karakterlerle hangi 24 saat içinde rolde bulundular?

IC olarak bir, ikincisi hesabı bile 24 saat dolmamış.

#11 - 04.04.2020 20:27
Bunu sizin aranızdan NC atarak savaşa katılan arkadaşlar için söylemiştim, konuyu başka yerlere çekmeye devam etmeyin lütfen.

O kadar ihlaliniz arasında bizim için ithamda bulunabileceğiniz tek şey yeni karakterlerle savaşa katılmış olmamız. Bu durumu çok net özetliyor.

#12 - 04.04.2020 20:28
Bunu sizin aranızdan NC atarak savaşa katılan arkadaşlar için söylemiştim, konuyu başka yerlere çekmeye devam etmeyin lütfen.

Benim açtığım şikayeti sen başka tarafa çekiyorsun. Şikayetin var ise aç, şikayeti kirletme.

#13 - 12.04.2020 04:39
Kişi ban yemiş, diğer arkadaş da cezayı aldığı için kilit.