Konu: Alexandro Ricci ve Jason Fire rol esnasında /q ve Retarted RP  (Okunma sayısı 249 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.06.2020 16:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Nova Rosenberg @kaostan besleniyorum

Max Jackson, Enzo Ricci, Linda Ricci, Lola Shukhratova, Paul Savage -

21.06.2020 21:53 02.04.2020 22:13

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

RETARTED RP: Bunu kendi açıklamam olarak yapıyorum çünkü, Retarted RP'yi oyun kurallarından bulamadım. Retarted RP; Oyun içinde birbirimize sebepsiz yere rol yapmamızdır, bu Konuyu asıl Retarted rp için açıyorum ve oyun kurallarında bulamamam üzücü.

CEZASI: Oyun kurallarında bulamadığım için yazamıyorum.

Ev arıyorduk ve bize evi oldugunu söyledi, ardından bizde ailecek gittik oraya, 2 kişi kız 3 kişi erkek, arkadaşım Paul dışarıda kaldı Enzo ile ben içerideydik, sonra bizimle konuşacaklarını söylediler ardından kimse duymasın kapıyı kitleyeyim dedi, ve sopalarını çıkarıp bize saldırdılar, işkence yapmaya çalıştır, (RETARTED RP) sonra şikayet açacağımı söyledim hatta bu durumla ilgili rapor bile attım, sizde oyun içinde birşey yapamayacağınızı forumda şikayet açabileceğimi söylediniz.Sonra arkadaş bunu duydu ve oyundan çıktı, uzun süre bekledik fakat oyuna dönmedi.

-

Alexandro oyunda neredeyse her zaman hapise giriyor ve ceza almasını 5 kişi bekliyoruz. -

#1 - 22.06.2020 17:26

Arkadaşımın gözünden (Linda Ricci) böyle rol esnasında /q yaptığının kanıtı başka ss alamadık kendimizi koruyorduk esnada. UMarım ceza alırlar.

Bunlarda Enzo Riccinin gözünden Alexandronun kapıyı açıp /q kapıyı açtı kızlar içeriye girip bizi kurtardı, olay bu.
« Son Düzenleme: 22.06.2020 17:57 karprensi »

#2 - 22.06.2020 17:46
Öncelikle merhaba,
Kardeşim ben kavga rolünü yaptıktan sonra /Q yaptım ve rol bitmişti daha rolü nereye kadar uzatabilirdiniz?
Retarded RP hakkında ben sizi sebepsiz yere dövmedim. Sabah sen '' Evi satma, biz alacağız'' cümlesini kullandın ve bana gelen tüm teklifleri reddettim. Ayrıca gece beni polisler yakalayıp hapse attılar. Cezamı çektim ayrıca ''Enzo Ricci'' 4 saat kural ihlali yapmıştır.

#3 - 22.06.2020 17:48
Alexandro Ricci kadar retarted rp yapan bir karaktere rastlamadım. Benim de bir rolüm oldu kendisiyle. Şikayet açmaya üşendim.

#4 - 22.06.2020 18:09
Öncelikle merhaba,
Kardeşim ben kavga rolünü yaptıktan sonra /Q yaptım ve rol bitmişti daha rolü nereye kadar uzatabilirdiniz?
Retarded RP hakkında ben sizi sebepsiz yere dövmedim. Sabah sen '' Evi satma, biz alacağız'' cümlesini kullandın ve bana gelen tüm teklifleri reddettim. Ayrıca gece beni polisler yakalayıp hapse attılar. Cezamı çektim ayrıca ''Enzo Ricci'' 4 saat kural ihlali yapmıştır.

Kardeşim, sizi yakalayıp polise teslim edecektik, sonrasında polise yakalanman bizi ilgilendirmiyor, rolün akışını bozdun.

#5 - 22.06.2020 18:11
Sadece kavgayı gördüm ve şahit oldum, zaten orada kimse rol yapmadı herkes non rp yaptı elimde kalan tek ss bunlar kimse ile ooc ıc tanışmışlığım yok şahit yazıldığım için bulunanları paylaşıyorum, bir ooc küfür söz konusu, bu bir oyun pişman olacağınız şeyler yapmayın dostlar, iyi oyunlar.

Non Rp derken?

Biz Rp mizi dürüst bir şekilde yaptıgımızı düşünüyorum, hiçbir sorunumuz yok.

#6 - 22.06.2020 18:14
Öncelikle merhaba,
  Eveeet gelelim sana olayın içerisinde daha bir ton şey var failrp forcerp emotesiz saldırma agreisf rol ve dahası aktif rolde q atman ve /b bölmen üstüne kalıcı hasar için - vermeme rağmen zar atıcaz diye tutturman da cabası git illegal rol yapmadan önce ilk önce RolePlaying kavramını öğren.

#7 - 22.06.2020 18:17
Bu kişi sürekli jail alan kural ihlali yapan ve "Dakikamı bekler çıkarım banane istediğimi yaparım." kafası ile dolaşan bir kişidir yetkililer de iyi biliyorlardır bu kişiyi. Amacı tamamen fun ve nonrp yapıp rollü dm rollü noobdm'dir aktif bir rol çevirdiğini hiçbir zaman göremedim.

#8 - 22.06.2020 18:20

#9 - 22.06.2020 18:23
Şahıs rol bitmeden /q attı ve kendisini rol bitti diye savunmuş fakat rolün bittiğini kendi kafasına göre belirleyemez. çünkü daha sonradan polis çağırdık.

Ayrıca Retarted RP yaptığı gayet açık ortadadır, Ev almaya gelen şahısa villa gibi ev diyipte karşısına bar temalı bir ev gösterirsen tabi evi almaktan vazgeçer, ve gereksiz yere evi almadı diye kişileri sopa ile dövüp üstüne kalıcı hasar izni ve CK izni isteyemez, şahısın gerekli cezaları almasını talep ediyorum. iyi forumlar.