Kampanyaya destek vermiyorum, yukarıdaki kullanıcılarda zaten benim gibi hep mağdur düşmüş durumda. Hep inisyatif gösterdiğim ve m*acı gibi bana hep hep "pm-, pm-" yazıp duruyordu, bende direk şikayet açıyordum. hard rp değil mi? benim de hatam varsa şikayet açın. Mesela adminlerin de olduğu rolde biri gelse trollese etrafta koşsa inisiyatif göstermeden direk jailliyorlar bazende jaillerken, bla bla jaillendi sebep TROLLING (UYARI) diye. Hepimiz bu 2-3gblık oyuna geliş amacımız zaten *eğlenmek* değil mi? neden benim zevkimi beni çıldırtacak, bir elektronik eşyama zarar verdirecek olsun ki? telefonumu bu yüzden kırdığımı hatırlarım. Sonuçta HARD-RP değil mi? neden inisiyatif göstereyim ki bana göstermeyen adama? direk şikayetimi oluştururum bir savunmamı yaparım adam istediği kadar özür dilesin anlatsam anlamayacak pmden beni tersleyecek forumda *yaa özür dilerim* ayağına yatacak ama yine aynısı yapacak, yine. Adamın biriyle tartıştık şikayet açtım, aslında açmayacaktım fakat tek sebebi ailevi küfürüydü sonra adamla aramızdaki sorunu hallettik. Konuşup halledilecek sorunlar var, konuşup halledilmeyecek sorunlarda var. pieym eksi yazıyor bana. Kuralları bilmeden oynamaları da saçma, kuralları bilip bunları yapanlar da var. O yüzden eski/yeni ayırt etmeksizin şikayetlerimizi açıyoruz, gerekli işlemler yetkililer tarafından ediliyor. Şikayet sistemi iyi ki var çünkü eğlencemi sabote edinin eğlencesini bende sabote ediyorum, iyi forumlar.