Konu: Şikayetleri Azaltıyor - Gereksiz Şikayetleri Bitiriyoruz Kampanyası  (Okunma sayısı 4138 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.06.2020 21:34
Selamlar, hepimiz Türkçe biliyoruz ve iletişim kurabilecek seviyedeyiz. Bu meziyetlerin bize bahşettiği nitelikler sayesinde bu kampanyayı canlandıralım diyorum.

Şikayetleri azaltalım, gereksiz şikayetleri ortadan kaldıralım. Karşı tarafa ceza aldırmak, banlattırmak bir çözüm değil. Yapıcı olmak, biz Türk gençlerinin içinde bulunması gereken en önemli husustur. Bunu da el birliğiyle bu konu altından yapalım.

Ne yapacağız? Şikayet açmayacak mıyız? Elbette çok zorda kaldığımızda ve iletişim gerçekten kuramadğımız anlarda şikayet açacağız ancak bu durumlar dışında öncelikle HER NE OLURSA OLSUN karşı tarafla iletişime geçip, ortak nezakette buluşacağız. Bazı konularda alttan alacağız. Kendi hatalarımızı kabul edeceğiz, karşı taraf da kendi hatalarını kabul edecek.

Alttan almak, mütevazi olmak "eziklik" değildir, oldukça önemli bir özelliktir. Siz kendi hatanızı kabul ederseniz, karşı taraf da eder. Bana inanın, böylelikle şikayet sayıları yarı yarıya azalacak. Olumsuz durumlarda ilk yapacağımız iş, karşı tarafla KİBAR ve NAZİK bir şekilde iletişime geçip, derdimizi anlatıp, onun derdini anlamak olmalı. Yapıcı olmanın verdiği hazzı birlikte yaşayalım.

Günde ortalama 10 oyuncu şikayeti konusu açılıyor. Hadi hep birlikte bunun düşüşünü seyredelim.

Seyretmekle kalmayıp, iki olumsuz durum yaşayan oyuncu, yaşadığı olumsuzluktan yapıcı olarak kurtulan ve şikayet açmaktan vazgeçenler bu konu altından paylaşır ise örnek olacaklardır.

Belki bu örnek olanlara, yönetim tarafından ilerde bazı hediyeler dahi verilir? Yeter ki el uzatalım, destek olalım. Daha güzel günlere, sevgilerle.
100
5
Like
11
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Rosenfield, Steiner, S00Türk, ble55phemy, Serenity_,
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Veurnex, Ihsan, Rosenfield, finxyy,
Steiner, ble55phemy, Serenity_,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 17.06.2020 21:41
Kampanyaya tam destek, sonuna kadar. Harika bir fikir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 17.06.2020 21:44
Ne zaman lonca savaşları, ben asla yenilmem kafası ve kibirler biter bir de OOC karakterlerin değil IC karakterlerin rol yaptığı anlaşılır o zaman biter.

« Son Düzenleme: 17.06.2020 21:47 Oggy »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 17.06.2020 21:52
Genel kitlenin sorunu bir savaşta genel olarak yenilmez olmayı amaçla veya ıc silahını kaybediyor yediremiyor kendisi yendiği sürece sorun yok ama yenilirse hemen şikayetin yolunu arıyor tam destek  :o :o
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 17.06.2020 21:53
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 17.06.2020 22:04
Güzel, ama insanlara ceza aldırtmak nedense daha çok hoşuna gidiyor milletin. Anlam veremiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 17.06.2020 22:13
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 17.06.2020 22:15
bence @Manifesto kampanyaya destek verecektir. Buradan uzlaşma örneği atanlar(altında trick yoksa tabii ki...) ufak ufak şeylerle belki de ödüllendirilir?
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 17.06.2020 22:16
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#9 - 17.06.2020 22:19
Tek amacı insanlara ceza aldırtıp mutlu olan, egosunu tatmin eden tipleri biz sunucuda barındırmıyoruz. Şu an için açılan şikayetlerin, ceza aldırtıp ego kasan, sürekli oyunda eli f8de gezen tayfa tarafından açıldığını pek sanmıyorum. Sadece biraz iletişim kopukluğu var, her anlamda. Rolde nice hatalar ile karşılaşmama rağmen, ben dahi(anlık olarak hapse atabildiğim için dahi : P) sadece uyarıyorum.

Açılan şikayetlerde de, ilgili kişi ihlalleri inatla yapan bir oyuncu profili değilse sadece uyarı ile yetinmeye çalışıyoruz. Devamında tabii cezalar artarak ilerliyor.

Alıntı yapılan: vatansever
Belki bu örnek olanlara, yönetim tarafından ilerde bazı hediyeler dahi verilir? Yeter ki el uzatalım, destek olalım. Daha güzel günlere, sevgilerle.
Ekip başvurularını değerlendirirken, sunucunun omurgası olan polis birliğine alım yaparken gerçekten bi tık öne çıkarabilecek durumlardan birisi olabilir. Sadece şikayet olayından bahsetmiyorum elbette, başvurunuz incelenirken, Vice platformları içerisindeki üslubunuz, daha önce aldığınız forum uyarıları vs. tüm etkenleri değerlendiriyoruz. Ama bu tarz hareketler tabii ki her anlamda biraz öne çıkartabilir, daha güzel bir oyuncu profili verebilir. 

@vatansever 'i gerçekten tebrik etmek isterim. Çok güzel bir konu olmuş, çok yakından takip edeceğim. Bu oyunu eğlence için oynuyoruz, insanlara saatlerce ceza verip onları eğlenceden mahrum bırakmak bizim içinde kötü bir duygu. (abartılmadığı sürece, çeşitli bug abuseler ya da hileler ile karşı tarafın hakkına geçilmediği sürece vs. vs, bu konularda yasaklama işlemi yaptığımızda çok eğleniyoruz. : P )

En ufak olaylarda dahi şikayet açmak için rol yapan(?) tayfa küçük kadrajlı(en başta belirtmiştim, bu kişileri temizledik. şu anki kitlede pek bir sorun yok.) pencerelerinden bizi hayranlıkla gözlemlerken biz eğlencemize devam edelim. 

Özetle, en ufak şeylerde (chatten lan yazdı, hemen f8) şikayet açmak yerine, önce karşı tarafı uyaralım. Dalgınlığına gelmiş olabilir, role yeni yeni başlamış olabilir ki biz(müsait oldukça Manifesto dahil) yeni başlayan, iyi niyetli arkadaşlara rol öğretmek konusunda yardımcı oluyoruz. Umarım bu konudan sonra daha güzel bir ortam yaratabiliriz.
Like
3
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Vigilante, FAKO, Steiner,
Tepki yok
Tepki yok