Konu: [15.06.2020 - Vincenzo Giaccone] Fear-RP  (Okunma sayısı 144 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.06.2020 18:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vincenzo Giaccone @b£rto

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.04.2020 22:13

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Fear-RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Elimde silah olmasına rağmen, korku rolüne uymayıp yumruk yardımı ile saldırma eylemine devam etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: - https://www.upload.ee/image/11890932/sa-mp-016.png

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 17.06.2020 23:02
Şimdi öncelikle olayın üzerine zaman geçmiş, karakterimi sen ck ettin zaten neden bugün şikayet açma gereği duydun bilmiyorum, karakterim kapanalı kaç gün olmuş yeni atıyorsun. Eve baskın attınız içeri sen girdin 2 kişi ben tam kapının yan tarafında duruyordum, pompalı üstünde asılıydı elinde değildi bana doğrultmadığın için bir kere vurdum kas seviyem olduğu için yarı canın gitti, silahı eline alıncada saldım.

#2 - 18.06.2020 01:14
Salmadın vuruldun. Ateş et dediğimiz görülüyor  zaten, niye yalan söylüyorsun ki? 4 kişi eli silahlı adam var, yumruk ile gireceğimizi düşünmüyorsun ya?

#3 - 18.06.2020 02:05
Salmadın vuruldun. Ateş et dediğimiz görülüyor  zaten, niye yalan söylüyorsun ki? 4 kişi eli silahlı adam var, yumruk ile gireceğimizi düşünmüyorsun ya?
İçeriye iki kişi girdiniz, silahı doğrultmayınca sana yumruk attım. Ayriyetten basılan ev benim ve evde silahım var, /ev envanterden alana kadar vuruldum.

#4 - 18.06.2020 22:49
Selam,

Şikayet detaylıca incelendi. Zamanlamalara, kanıtlara tek tek bakıldı. Şikayet açabilmeniz için ve kanıtların geçerliliğini yitirmemesi için 10 gün süreniz bulunuyor. Atılan kanıtta(bakhtiyar 1.screenshot) sağ alt hud bölgesine bakıldığı zaman "15.06.2020 / 22.38" olarak görülüyor. Ve şikayet "17.06.2020 / 18.26" tarihinde açılıyor. Karakterinize NC atmanız önemli olan bir şey değil. Yapılan bir hatayı forum hesabını kullanan kişi yapıyordur, karakter değil.

Ev her ne kadar sizinde olsa kişiler sizden üstün gözüküyor. Silaha karşı yumruk sallamanız da Fear RP olarak değerlendiriliyor. Kas gücünüz yüksek olsa dahi silaha yumruk ile karşılık veremezsiniz. Fear RP açık olarak atılan kanıtta görülmekte.

b£rto adlı kullanıcı Vincenzo Giaccone karakterine CK/NC uyguladığı için yeni karakteri olan Joseph Grasso'a işlem uygulanacak.

Şikayet kapatıldı.
« Son Düzenleme: 19.06.2020 02:16 Scealten »