Selamlar, arkadaşlar konuyla alakam olduğu için yorum yapma gereği duydum. Öncelikle aktif rolün ortasında bağlantını koparıp, canını doldurup gelip ateş açman mantık dışı bir hareket. Onun dışında dün Thorin tarafından Toxic sebebiyle yasaklandıktan beş dakika sonra Discord kanalları üzerinden tarafınızca sesli çağrıya çekildim, IC'yi OOC'ye döndürmekte bir numara insanlarsınız. Bu oyunu sadece DM için oynadığınız aşağıda belirttiğim ekran görüntülerinde net bir şekilde gözüküyor. Günlerdir oyun zevki diye bir şey bırakmadınız, boş şikayetler açıp sürekli oyun zevkimizi karalamaya, bizleri karalamaya devam ediyorsunuz. Toxic sebebiyle ban yedikten yaklaşık bir saat içerisinde Discord kanalları üzerinden sövmek ne kadar güzel bir şey değil mi? Amacınız sadece DM, bu belli. Üslup konusunda hiç değişmeyeceksiniz, bundan adım gibi eminim. IC olayları OOC'ye dökmek için dünden meraklısınız.
Discord mesajlarının kanıt olarak kullanıldığı hakkında bir fikrim yok, fakat bu arkadaşlar Toxic sebebiyle yasaklandıktan sonra platformda yaptığı ihlaller ile Discord üzerinden söven, övünen kişiler. Bu durumdan gerçekten aşırı rahatsız olmaya başladık, başladım. Size şikayet açmaya bile üşeniyorum artık, yaptığı ihlaller ile övünüyorsunuz çünkü.