Konu: 17.06.2020 - Zarzant Kainan - Pakrad Kasparov - Stefano Andrea - Alfred Pugliesi  (Okunma sayısı 449 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.06.2020 02:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Zarzant Kainan @ArdaGuven - Pakrad Kasparov @bakhtiyar - Stefano Andrea @yotteez - Alfred Pugliesi - @Keeper 

Olaya dahil olan şahit karakter adı: 

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.06.2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: OOC Silah dolandırıcılığı - gasp - OOC Yalan

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Alfred Pugliesi'de buffalo markalı arabamın anahtarı vardı, sürsün takılsın diye vermiştim.Bugün oyuna girmedim, sabah Alfred arkadaşım benden izinsiz, habersiz buffalo'dan shotgunumu alıp bir arkadaşına verip çatışmaya girmiş ve banlanmış. Silahı yere bırakmış, yere bıraktığında ise Zarzant adlı arkadaşımız silahı almış, bunu ss'te kabulleniyorlar zaten Pakrad ile beraber. Hiç bir olaya dahil olmamama rağmen sabahtan beri silahımın peşinde koşturuyorum, görüyorum ki @bakhtiyar ve arkadaşları silahıma çöktüğünü zannediyor, SS'lere bakarsanız da Alfred silahı istiyor ancak Zarzant yalan uydurup vermiyor. Manifesto'nun hakkımı yedirmeyeceğinden eminim, kanıtları atıyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Ek açıklamalar(varsa): Hiç bir olaya karışmama rağmen bu kadar madur duruma düşüyorum, umarım hak yerini bulur.

« Son Düzenleme: 17.06.2020 16:58 b£rto »

#1 - 17.06.2020 10:43
şahidim.

#2 - 17.06.2020 11:39
Daha iyi dostluklar edinmelisin. Adamın eline silah verirseniz o da yere bırakıp oyundan çıkarsa bende alır polise veririm. Silah milah yok, iyi günler.

#3 - 17.06.2020 12:24
@bakhtiyar 'a katılıyorum. Silahınızı vereceğiniz kişileri dikkatli seçmeniz gerekiyor, hele ki bu kadar umursuyorsanız. Burada bir hata göremiyorum, silahınıza sahip çıksaydınız böyle bir olay yaşanmazdı. Kendi hatanız olduğunu düşünüyorum.

#4 - 17.06.2020 12:47
Olaya şahit olduğum için yazıyorum. Stefano Andrea karakteri CK olmadan önce elindeki silahı yere bıraktı. (silahın kimin olduğu hakkında bir fikrimiz yoktu ve umrumuzda da değil, sonuçta adam elindeki silahı bırakıyor.) Stefano'nun bıraktığı silahı polis aldı, silahınız gitti. Kimsenin silahınıza çökmeye çalıştığı yok, kimsenin silahınıza ihtiyacı da yok. Kendi silahını arkadaşına vermişsin ve o da yere attı, polisler de durur mu? Hemen aldılar.  :(

#5 - 17.06.2020 13:09
Daha iyi dostluklar edinmelisin. Adamın eline silah verirseniz o da yere bırakıp oyundan çıkarsa bende alır polise veririm. Silah milah yok, iyi günler.
Sen illegal değil misin polise nasıl veriyorsun? ya kural ihlali yapıyorsun ya da silaha çökmek istiyorsun.
Senin alakan ne? Şikayet açabilirsin. Di
Adam 7 yıllık arkadaşım şuan kendisi aktif değil onun yerine savunma yapıyorum, sen kimsin diyorsun IC hiç bir şekilde bağımız olmadığı halde bana rolde gelip "orospu çocuğu senin o arkadaşını bulacağız." dediğiniz kişiyim.

#6 - 17.06.2020 13:28
Hop silah, hemen polise vereyim. (yansıtılan)
Hop silah, alayım da DM yapayım. (gerçek olan)

#7 - 17.06.2020 13:30
Hop silah, hemen polise vereyim. (yansıtılan)
Hop silah, alayım da DM yapayım. (gerçek olan)
Aynen öyle, yedim silâhınızı. Alabiliyorsanız da alın

#8 - 17.06.2020 13:37
SS de gözüktüğü gibi iş bitince hayatta kalırsak silahı veririm demişim ck attığımda silahla beraber mi ölseydim yoksa birden canlanıp silahı sana verip öyle mi ölseydim? Gerçekten çok komik oluyorsunuz bazen.

#9 - 17.06.2020 13:43
Selamlar, arkadaşlar konuyla alakam olduğu için yorum yapma gereği duydum. Öncelikle aktif rolün ortasında bağlantını koparıp, canını doldurup gelip ateş açman mantık dışı bir hareket. Onun dışında dün Thorin tarafından Toxic sebebiyle yasaklandıktan beş dakika sonra Discord kanalları üzerinden tarafınızca sesli çağrıya çekildim, IC'yi OOC'ye döndürmekte bir numara insanlarsınız. Bu oyunu sadece DM için oynadığınız aşağıda belirttiğim ekran görüntülerinde net bir şekilde gözüküyor. Günlerdir oyun zevki diye bir şey bırakmadınız, boş şikayetler açıp sürekli oyun zevkimizi karalamaya, bizleri karalamaya devam ediyorsunuz. Toxic sebebiyle ban yedikten yaklaşık bir saat içerisinde Discord kanalları üzerinden sövmek ne kadar güzel bir şey değil mi? Amacınız sadece DM, bu belli. Üslup konusunda hiç değişmeyeceksiniz, bundan adım gibi eminim. IC olayları OOC'ye dökmek için dünden meraklısınız.
Spoiler: GösterGizle

Discord mesajlarının kanıt olarak kullanıldığı hakkında bir fikrim yok, fakat bu arkadaşlar Toxic sebebiyle yasaklandıktan sonra platformda yaptığı ihlaller ile Discord üzerinden söven, övünen kişiler. Bu durumdan gerçekten aşırı rahatsız olmaya başladık, başladım. Size şikayet açmaya bile üşeniyorum artık, yaptığı ihlaller ile övünüyorsunuz çünkü.
« Son Düzenleme: 17.06.2020 13:48 BatuhanC »