Konu: Pakrad Kasparov - Sürekli-RP  (Okunma sayısı 342 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.06.2020 16:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Pakrad Kasparov - @bakhtiyar

Olaya dahil olan şahit karakter adı:Yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Sürekli-RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiyi vurdum, 2 kişilerdi. Kişi yaralı olduğu halde aşağı inmişti, kişiyi sürükledim. Silahın var sürükleyemezsin dedi, silahımı bırakıp tekrar sürüklerken role uymadı. Ben kişiyi arabaya koyma emotelerimi verdim ama aradan saniyeler geçtikten sonra arkadaşı gelip arabayı kilitledi ve role uymadılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Yetti artık can sıkıcı bir durum olmaya başladı. Kişi yüzünden ben çok ban yedim, lütfen artık cezalandırılmalı.

#1 - 17.06.2020 11:40
bilgisayara geçince savunma yapicam

#2 - 17.06.2020 14:56
Selam. Öncelikle role karşı çıkmamın sebebini açıklayacağım.

* Alfred Pugliesi Pakrad'ı araçtan indirir, çeker. Sürükler.

Roleplay serverinde oynuyoruz, öncelikle bunu belirteyim. Bindiğim aracın kapısı kapalı, kilitli değil KAPALI. Öncelikle kapıyı açman gerekiyordu, emoteun yanlış bir kere. çeker, sürükler? Nasıl sürüklüyorsun beni? Bu kadar geniş kapsamlı bir rolü üç kelimeye sığdırmışsın. Yapacağın eylemler şunlardı; karakterimi kapısı kapalı bir arabadan indirmek, nasıl sürükleyeceğini bilmiyorum, orası sana kalmış, bunu belirtmekti. Senin yaptığın olay şu, Pakrad'ı indirir, çeker sürükler. Yahu, tamam da emoteyi veriyorsun, koşarak karakterimi nasıl sürükleyebilirsin sen? Timestamp vakitlerine bakılabilir, bu kadar büyük bir eylemi 4-5 saniye içerisinde yapıyor ve bu imkansız. Olayı tamamen ekran görüntüsüne aldım, yetkili isterse atabilriim. Aşağıya "toxicliğin" ile alakalı bir SS bırakacağım. Savunmam bu kadar, gerekli olursa yetkiliye kendi gözümden ekran görüntülerini atabilirim.

#3 - 21.06.2020 13:10
Yetkili kararı bekleniyor.

#4 - 22.06.2020 18:04
Powergaming yapmışsın. Aracın kapısı kapalı, silahınla iniyorsun, en önemlisi de rol imkanı vermiyorsun. Kapı kapalı olduğu için de uygulamayabilir. Sorun yok.

1. "Silahıyla iner" Bir elinde silah var.
2. "Pakrad'ı omzundan tutar, sürükler" Aracın kapısı kapalı.

Sürekli RP'nin bu durum ile ilgisi bulunmuyor.