Konu: [16.06.2020] Grace Lombardi, NON-RP, VCPD'ye karşı kurallar  (Okunma sayısı 142 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.06.2020 04:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Grace Lombardi @woldia

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Rodney Xun @ventia

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.06.2020 04:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
36-) VCPD'YE KARŞI KURALLAR

VCPD'ye karşı yapacağınız rollerde NON-RP'ye girmemelisiniz ve bu konuda tüm sorumluluğu kabul etmelisiniz.

Polis araçları tarafından kutuya alındığınızda araçlara çarparak veya gaz ve fren tuşuna aynı anda basarak kaçmaya çalışmak.

) NON RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Grace Lombardi, haftalardır PD'den kaçan ve bunu tamamen bir zevk uğruna yaparak PD'nin rollerini baltalayan bir oyuncu. Sunucudan kalıcı olarak uzaklaştırılmasını veya ağır bir ceza verilerek Vice Roleplay'ın Vice Hırsız Polis sunucusu veya Vice Pursuit olmadığını hatırlatılması gerektiğini düşünüyorum. Sunucuya kimseyi kovalamak veya OOC zevklerini tatmin etmek için girmiyoruz. Kurduğu OOC cümle bir freeroamı veya bir hırsız polis sunucusunda kullanılan kelimeleri hiç bir şekilde aratmıyor. Bunun yanında W S tuşlarına aynı anda basarak yapılan bugu kullanarak boxtan kaçarak bir şey yokmuş gibi sürüşü sürdürüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Sunucu içerisinde sergilediği tutum beni, VCPD bünyesinde rol yapan kişileri ciddi anlamda yapılan rolden soğuttuğunu düşünüyorum, ortada dönen bir rol yok çünkü, sadece OOC zevklerini tatmin edip arkasına polisler takmayı amaçlayan biri olduğu için bu şikayeti oluşturuyorum ve bunu ilk defa yapmıyor.

« Son Düzenleme: 16.06.2020 04:24 southliberty »

#1 - 16.06.2020 13:14
kısa kescem, saat sabah 4 arkadaşımla rol yapıyorum sahilden aracımı çekiyorsunuz

araba kiralıyoz aracı almak için, büyük ihtimal telefondan yerimi tespit edip bastınız orada

+ olarak jester w s yapmaz, sadece ileri ve geri sürdüm aracı zaten tamponlarım parçalandı gerçek hayatta yapılabilecek bişi

fazla bişi demiyorum, yakalayamadığınız için benden bıktınız heralde
« Son Düzenleme: 16.06.2020 13:16 woldia »

#2 - 16.06.2020 13:24
ek olarak OOC zevk falan değil, karakterin ic olarak özelliği dostum bu

plakada bile driftqueen yazıyor, her zaman kaçmaya çalışırım yakalanırsam da cezamı çekerim

nonrp den şikayet açabilirsin ama nonrp bile yok burada XDD

kurduğun cümle bile mantıksız, 1 haftadır kaçıyormuş karakter şimdi neden dursun orada :DD
« Son Düzenleme: 16.06.2020 13:27 woldia »

#3 - 16.06.2020 13:41
Merhaba, şikayet konusu incelendi.

":DD XDD ha ha ha" bu tutumun tek amacı karşı tarafı toxic etmeye çalışmaktır. Vice Roleplay platformunda bu ve benzeri tutumlara izin vermiyoruz, size bir şikayet açılmış buna düzgün karşılık vermek yerine bu şekilde bir üslup takınamazsınız. İlk olarak woldia kullanıcısı bu tutumundan dolayı forum cezası alıyor. Tekrarında daha büyük bir ortak nezaket cezası alabilir.

İkincil olarak, Non-RP kapsamında herhangi bir ceza uygulanmayacak. Lakin Grace Lombardi karakteri ortada hiç bir rol olmadan tekrar polisten kaçmaya vb çalışırsa IC olarak aracı uzun süreli olarak çekilir ve arttırımlı bir ceza verilir, bu oyun içi bir durum.