Konu: (14.06.2020) @mathias ' Mix - Nezaket - Tehtid çabası...  (Okunma sayısı 159 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.06.2020 21:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Riccardo Giaccherini - @mathias

Olaya dahil olan şahit karakter adı: - Yok.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.06.2020 20:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

2-) METAGAMING - Mix

Sunucu içerisinde karakter dışı (OOC) olarak belirtilen detayların karakter içi (IG) olarak kullanımına izin verilmez. Bunun yanı sıra birisini bu ihlale yöneltmek ve kasıtlı olarak bilgi vermekte bu kurala aykırıdır.

IC ile iletişim kurmak için oyundayken Teamspeak - Discord - Skype ve benzeri uygulamaların kullanımı da bu kurala aykırıdır.

Bunlara ek olarak sunucudaki alt karakterlerinizi, diğer üst karakterinizin çıkarı amacıyla, farklı isimle olayları gözlemek - bilgi edinmek için kullanmanız da bu kuralın ihlaline sebebiyet verir. Her karakteriniz birbirinden farklıdır.

3-) Tehtid
Para vermezsen şikayet açarım tarzında tehditkar tutumlar.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kumar oynadık sonrasında parası bitti Atm gittik arkadaşı ile 10.000 oynamamı istedi. Kazandım /me orta parmağını gösterir tarzında bir emote vererek kaçtı. Sonrasında sınır olan 20.000$ dolandırdım İc vermeyeceğimi söylediğimde /pm kanalından istemeye başladı 20.000 dolandırmak yasak diyerek /pm den yalan söyleyerek kural ihlali olduğunu ve eski şikayetide açağını söylerek tehtid etti ve parasını istedi. Arkadaş sanıyor ki bi yönettikleri karakterler çok zeki geri kalan herkes sazan sanki.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): - Şöyle tatlıdan kulağını çekerseniz sevinirim.

#1 - 14.06.2020 21:52
@Vuslat benzer üsluba devam edersen senin kulağından tutup platformdan kalıcı olarak çekip atacağız. Başka bir yerden %100 susturma aldın, bu son uyarı olsun. IC/OOC/Forumda yazdığın şeylerde insanları tehdit etme, boş videolar yapma hakkın yok. Kurallara uyamıyorsan oynamazsın.

#2 - 14.06.2020 21:55
Merhaba kişiyi ben kesinlikle dolandırmadım IC tanıdığım olan Vincenzo ile kumar oynadılar ve Vincenzo parayı vermedi. Daha sonrasında devam ettik kişiye ödemeleri yaptım kazandığı zaman o beni dolandırdı bende kuralın 20 bin üstü dolandırılamayacağı halde olduğunu söyledim 20 bin dahil sanıyordum bir ooc yalan söylemek yok üslubumunda düzgün olduğunu düşünüyorum kesinlikle bir saygısızlık, uslupsuzluk yaptığımı düşünmüyorum ki tehtid konusuna gelirsekte kişi ile geçmişte bir olay yaşadık ve discord çağırmıştı çözmüştük bende şikayet açınca mı veriyorsun şikayet mi açmamız gerekiyor tarzından söylemlerde bulundum mixi neden açtığı hakkında bir fikrim yok savunmam bu kadar gerisi yetkili kararına kalmış sonuçta dövüş esnasında fall animasyonunun geriye tepme özelliğini kullanıp kaçan, interriordan interriora girip çıkarak sıkışıp düşüren ben değilim. Savunmam bu kadar bundan sonra açılmış/açtığım şikayetlere çok önemli olmadıkça yorum yapmayacağım iyi günler.

Bu arada pmleri atma sebebim kişinin dolandıracağını bildiğim için ss almak amaçlı zaten açtığım şikayetlerde de gözüküyor. Keşke pm atmasaydım, keşke muhattap olmasaydım diyorum.
« Son Düzenleme: 14.06.2020 21:57 mathias »