Konu: [14.06.2020] Lucca Ragazzo  (Okunma sayısı 159 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.06.2020 20:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lucca Ragazzo @Vuslat

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.06.2020 20 civarı

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: IC Dolandırıcılık.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi ile zar oynuyorduk benden 35 bin gibi bir miktarda para aldı. Daha sonrasında 20 bin dolarlıkta kişiyi yendiğim zaman vermedi ve arkadaşın beni dolandırmıştı paranı ondan al gibisinden söylemlerde bulundu. Dolandıran ben değilim sonuçta ben kişiye paramı takır takır verirken onun vermemesi...

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin yaptığı dolandırıcılıklar artık yettiğini düşünüyorum, 15 gün önce de dolandırmıştı discord çağırdı ve parayı iade etti bir kişinin parayı iade etmesi için şikayet açmak zorunda kalmaktan bıkmış durumdayım. Gerekenin yapılacağına gönülden inanıyorum.

#1 - 14.06.2020 20:51
Dolandırıcılık: Sunucu içerisinde IC dolandırıcılık belirli sınırlar içerisinde serbesttir. Rol dahilinde dolandırıcılık yapmanız için sizin karakteriniz en az 10 level, karşı taraf ise 5 level olmak zorundadır. Karşı tarafı en fazla $20.000 dolandırabilirsiniz. Ev, araba, eşya, iş yeri, silah dolandırıcılığı kesinlikle yasaktır.
OOC dolandırıcılık sunucu içerisinde yasaktır, hiç bir şekilde affedilemez.

İyi roller.

#2 - 14.06.2020 20:59
Dolandırıcılık: Sunucu içerisinde IC dolandırıcılık belirli sınırlar içerisinde serbesttir. Rol dahilinde dolandırıcılık yapmanız için sizin karakteriniz en az 10 level, karşı taraf ise 5 level olmak zorundadır. Karşı tarafı en fazla $20.000 dolandırabilirsiniz. Ev, araba, eşya, iş yeri, silah dolandırıcılığı kesinlikle yasaktır.

;D

#4 - 14.06.2020 21:35

;D

Bilmiyorsan öğren veya bana bi /pm çak abi de ben bunu bunu bilmiyorum öğretirmisin ben senin gibi gençlere her zaman bişeyler katmak isterim.

İc yapıyorum ister sınır halinde dolanırırım istersemde E-rp izni alarak hakkını veririm işin ama kurallara uyarak yaparım. OOC bir söz verirsem mesela video yu silecem diye silerim ama senin gibi dalga dümen yaparak silmezsem bilmiyorum konuşuruz bir ara ;D

Bak sen, rol kanıtı istiyormuş senin vasfın neki ben sana kendimi kanıtlayacam  8) Senin paran değerli genç ben istediğimde sormadan alıyorum zaten bakasana para için sözünü yedin, bu kadar uğraştın morelini bozmayalım şimdi tüm günün bu oyunda geçiyor :)

10.000 tokat atınız, 20.000 toka ettiniz teşekkürler  :-*

Bunları bana diyen adamın dolandırıcı olması peki? :D Gülünç durum gülmekten başka elimden bir şey gelmiyor. Böyle devam et Vuslat iletilerini tek tek inceledim gerçekten de öyle full şikayetlerde geçiyor adın. Discord adımı biliyorsun bir ara gel kim kime öğretiyormuş görelim.  8)

#5 - 14.06.2020 21:46
Alıntı
Bunları bana diyen adamın dolandırıcı olması peki? :D Gülünç durum gülmekten başka elimden bir şey gelmiyor. Böyle devam et Vuslat iletilerini tek tek inceledim gerçekten de öyle full şikayetlerde geçiyor adın. Discord adımı biliyorsun bir ara gel kim kime öğretiyormuş görelim.  8)

Burası Roleplay burada karakterin konuşur. Ben sana İc tecevüz edersem tecavüzcü olmam, seni İc dolandırırsam dolandırıcı olmam, seni İc öldürüp işkence ederek organlarını sana yedirirsem cani olmam.

Öğrenin şunları Aaa ! kızıcam artık..

#6 - 14.06.2020 22:17
Dolandırma sınırı $20.000. Sorun yok. Ayrıca iki taraf da üslubunu bozmuş, iki tarafı da uyarıyorum.