Konu: [03.04.2020 Vice_Roleplay] Noob DM - Hatalı Emote Kullanımı  (Okunma sayısı 148 defa)

#0 - 04.04.2020 04:31
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Stefan Macloyd
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Bardolp Talfrod
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.04.2020 - 04:27

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Hatalı emote, Noob-DM
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: şahıslara 2 arkadaş olarak IC bir şaka yapacaktık herhangi bir niyetimiz yoktu ve şahıs hatalı emote vererek saldırdı ve bayılttı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Ek açıklamalar(varsa): /me elemanlara dalar. diye bir emote hayatımda ilk defa görüyorum.

« Son Düzenleme: 04.04.2020 20:21 Extazy »

#1 - 04.04.2020 04:35
Öncelikle merhaba dostum. "Arkadaşımız yaralı" dedikten sonra motordan indirip daha sonra motorun üzerine binip uzaklaşmaya çalışıyorsunuz. Sunucuya ilk girdiğim günden beri karakterimin nasıl bir rol şekli çizdiği rol yaptığım insanların malumudur. IC olarak motoru çalmaya çalışacaksın ve karakterim seni izleyecek öyle mi :) ? Akabinde yanımda IC arkadaşım Tyrone Scott isimli karakter de vardı onun da buraya yorum atacağından eminim.

KANIT: https://hizliresim.com/JHlDlQ

#2 - 04.04.2020 04:39
Olay içinde bende vardım. Neden benim hakkımda şikayette bulunmadınız.

IC olarak karakterleri kandırıp OCC olarak şaka yaptık diye yazmışsınız. Bu çok ayıp bir hareket.

Konu hakkında gerekli müdahaleyi adminler tarafından yapılcağını düşünüyorum. İyi geceler diliyorum.

#3 - 04.04.2020 04:46
IC & OOC OLARAK ŞAKA YAPTIĞIMIZI ZATEN BELİRTTİM HATTA BU BİR KAMERA ŞAKASI DEDİM UZAKLAŞMAYA ÇALIŞSAK VEYA ÖYLE BİR YRB OLSAK ZATEN DİREKT ARAÇTAN ATMAYA FALAN ÇALIŞIRDIK. SORACAK OLURSANIZ EĞER, KÜFÜR BİLE BİR KAVGA SEBEBİ DEĞİLDİR Kİ BİZ SİZLERE HAKARET BİLE ETMEDEN SALDIRDINIZ. DM ŞİKAYETİMİ VE /ME ELEMANLARA DALAR TARZINDA HATALI EMOTE ŞİKAYETİMİN ARKASINDAYIM.

#4 - 04.04.2020 04:50
Öncelikle Caps Lock kullanmadan yazarsanız memnun olurum, akabinde OOC olarak bize bunun bir şaka olduğunu belirtmedin. Bu bir yalan. İkinci olarak belirtsen bile orası bir rol ortamı OOC olarak belirtsen bile benim için IC olan önemlidir. Motora aynı anda ikiniz biniyor ve gitmeyi deniyorsunuz, üzerinizde koruma kıyafetleri var. Küfür'ün kavga sebebi olup olmayacağını bilemeyeceğim ama motor hırsızlığı özellikle de torbacılık yapan bir karaktere gerçekten bir kavga sebebidir savunmamın arkasındayım.
« Son Düzenleme: 04.04.2020 04:53 SNOWFLAKES »

#5 - 04.04.2020 04:53
OOC Olarak forum üzerinden belirttim. direkt dalmanız ve hatalı emote vermeniz konusunda yetkililerden cevap bekliyorum.

#6 - 04.04.2020 05:40
Bende rol esnasında bulunmaktayım. Ben kesinlikle tarafsız bir yönümle bakacam arkadaşımın bu şikayeti oluştursa bile. Bu rolde kişinin saldırması rol gereğince yapılabilir fakat sizinde gayet iyi bildiğiniz üzere /me emoteniz bence yanlıştı tam olarak hatırlamıyorum. Eğer ss i varsa atarsanız sevinirim.
"/me şahıs etrafa dalar" gibi bir emote hatırlıyorum. Noob DM bu kapsamda bulunmamaktadır fakat emotelerinizi atarsanız ss olarak sevinirim. Herkese iyi roller. Bu arada IC&OOC karıştırma gibi bir durumumuz söz konusu değil ben oyunda ettiğimi oyunda bırakırım isterseniz beni bayıltın fakat size kin tutmam söz konusu bir durum değildir.

#7 - 04.04.2020 19:14
Konu başlığını güncelleyin.

#8 - 04.04.2020 20:21
Güncellendi  :)

#9 - 04.04.2020 20:47
Günümüzde de kamera şakası yapıp dayak yiyen insanlar görebiliyoruz. Kamera şakası yaptığını söylüyorsun, karşılığında kişi agresif bir rol ile cevap vermiş. Fakat buradaki sorun emote hatanız: "/me dalar", "/me elemanlara dalar", "/me adamlara girişir" Bu tür emotelar yanlış, emotelarınızı bu denli kısa tutmayın. Uyarı olsun.