- Oluşuma nasıl katılabilirim?Şu an oluşumda kadroyu genişletmek amacıyla oyun dışı alımlarımız açık bulunuyor. Eğer oyun dışı alımlardan yararlanmak istiyorsanız 'bana' ulaşabilirsiniz. Bunun dışında oyun dışı alımlarımız kapandığında izlemeniz gereken rol şu olacaktır. İlk öncelikle oluşumun genellikle aktif rol bölgesi olarak ön gördüğü El Corona civarlarına gelerek bu tayfayla takılabilirsiniz, sokağın elemanları size ters tepki gösterebilir tabi yaptığınız role karşı veyahutta size iyimser davranabilir. Bu o rolü yapan kişinin karakterinin tiplemesine göre olacak roldür. Bu tarz rolleri yaparken genellikle kullandığımız yöntem; "Bu civarlara taşındım, yeni arkadaşlar arıyorum." sözü olmuştur. Elbette bu söz ile katılabilirsiniz ama daha yaratıcı bir rol yaparak aramıza katılmanız hızlı olur.- Arkaplan hikayesiAslında arkaplan hikayesi sizin yaşamınıza ve geçmişinize dair şeyleri role yansıtmanızdır veya bir şekilde bunu karşı tarafa ifade etmektir. Yani bu rolleri elinizden geldiğince realistik yapmalısınız, klasik şeylerden kurtulmalısınız(bknz; küçükken annemi babamı kaybettim). Öncelikle hispanik bir karaktere sahip olmanız gerekir. Alternatif olarak farklı milletlerden karakterler yaratabilirsiniz(sınırı aşmadan). Oluşturduğunuz karaktere bir arka plan hikayesi ayarlarsanız o karaktere daha çok bağlanırsınız bunu unutmayın. - KişilikKarakterinizin kişiliği çok önemli, günümüzde çete rolü yapanlar klasik rolleri canlandırırlar. Şimdi bunu yapmak çok kolay, /do'dan belirtip rolünüzü yapar geçersiniz fakat önemli olan bu çocuk ruhunu yansıtmak. Siz 13 yaşında olup, araba sürüp, silah kullanıp rolünüzü yaparsanız yaşın rol için hiçbir önemi kalmaz. Jackals çetesinde karşıt gruptan birisini, yani düşman öldürmek liderin gözünde yükselmektir. 13 yaşında bir çocuk rolü yapan insan kolay kolay adam öldüremez, bunu yapması için genellikle çetedeki diğer kişiler ona yardım eder. Yani kısacası olaylara göre vereceğiniz reaksiyondan siz sorumlusunuz. Çete üyeleri genellikle şüpheci olurlar, örneğin çetede birisinin kardeşine/ablasına tecavüz edildiğinde o kişi çetede bulunan(lider dahil) herkesden şüphe duyar. Bu yüzden 13 yaşındaki çocuk bile ölebilir. Tabiki bu reaksiyonları stabil bir şekilde gerçekleştirmeyeceksiniz, örneğin ilk düşmanı öldürdükten sonra ikincisinde daha az zorlanırsınız. Zaten bu çetenin içerisinde psikolojiniz tamamen değişecektir. Doğru ve eğlenerek rol yapmak istiyorsanız kesinlikle yaratıcılık dışarısına çıkmayın, yapacağınız rol için ölümü göze alın. Mesela "Sin Nombre" adlı filmde Casper'ın sevgilisine çete lideri tecavüz ediyor, Casper dayanamayıp lideri öldürüyor. Bunu göze alıyor çünkü tecavüz ettiği kişi sevgilisi, yaptığı şey tamamen realistik. Filmide kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum.- Özellikler"Aşkı seven" - Bu karakteristik özellik aslında sadece sevgi arayan bir tip olmaktır. Normalde çete üyeleri 1-2 saatlik ilişki yaşarlar, kızlar umurunda olmaz ama bu rolleri yaparak realistikliğe realistiklik katabilirsiniz."Sadakat önemli" - Bu özellik genellikle geçmişe dayalı yaşantıdan gelir. Birileri bu karaktere küçükken verdiği öğütlerle karaktere sadakatin önemini göstermiştir. Verdiği öğütler hafızasında sabit bir yer almıştır. Bu karakteristik özellik çete içerisinde öngörülünce kirli şeylere doğru adımını atmıştır. Sadakatini göstermek ve sadakat gösterdiği kişileri koruma amacıyla yasadışı suçlar işlemiştir."Daima yukarda olmak" - Bizim tabirimizle açgözlü tiplemedir. Oturduğu yerden daima yukarıda olmayı ister, bu tiplemeyi kurnazlıkla birleştirebilirseniz gerçekten yukarılarda olabilirsiniz. Dediğim gibi farklılıklardan korkmaya gerek yok."Para kovalayan" - Bu tiplemeye işini en iyi yapanlar diyebiliriz. Bir yandan uyanık tiplerde olabilir. Genellikle zengin olmak isterler, bunun içinde ellerinden geleni yaparlar. Mesela satacağı bir malın fiyatını 1000 dolardan 2000 dolar yapabilir. Bu tipleme liderin gözüne kolaylıkla girebilir ama bazende ölümüne neden olabilir."Tembel, asi" - Bu tipleme bir şekilde onlara farklı tepkiler yaratacaktır. Bu tiplemeyi canlandıran kişiler genellikle geçmiş yaşantısına dayandırır. Geçmişte yaşadıklarını tekrar yaşamamak üzere kendilerini serbest ruhlu kılarlar. Emir almayı sevmezler.- HuylarKarakteristik özelliklerinize kalite katabilecek değişik huylar koyabilirsiniz, örnek vermek gerekirse;"Hırslı" - Bir şeye sahip olmak veya çok başarılı olmak için istek ve kararlılık göstermek."Arkadaşçıl" - Genellikle çete içerisinde arkadaşları bol olan kişilik."Karizmatik" - Örneğin kaslı bir karakterle diğerlerini etkilemek."Meraklı" - Sürekli kendinden büyüklerine bir şeyler sormak, öğrenmeye çabalamak."Özenti" - Kendinden büyük kişilere özenmek, onların yaptıklarını yapmaya çalışmak.