Konu: [11.06.2020] Andrey Zadarnov  (Okunma sayısı 116 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.06.2020 23:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Andrey Zadarnov @MertBaskan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Mountain Marvin Fauchery

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.06.2020 22.07

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
rol esnasında /q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aktif devriyemizi sürdürürken Las Colinas civarında kişinin yol ortasında pompalı tüfeği omzunda asılı şekilde gördük. Arkadaşlarının(?) pm üzerinden afk yazması ile birlikte ayrılmaya karar verecektim fakat kişinin üzerinde kum saati yoktu, bu nedenle bunu gerçekleştirmedim. Tam bunları yaparken de kişi hareket etmesiyle sirenleri açmam ve destek ekip talep etmem bir oldu. Ekran görüntülerinin birincisinde elimde kanıt bulundurmaya çalıştım fakat sağ alt köşesinden kişiyi yakalayamadım. Arkadaşın da inkar edeceğini sanmıyorum. Gereğinin yapılmasını rica ederim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 12.06.2020 02:21
Savunmam: Loglar kontrol edilebilir ben 5 dakikalık oyuna girip silahımı arkadaşıma verecektim sonra discorddan bir mesaj gelmesi sonucu afk bıraktım karakteri sonra arkadaşım silahı bulduğunu ve gerek kalmadığını söyleyince oyundan çıktım bu olayı bilmiyorum arkadaşlar ne zaman geldi bilgim yok.
Herhangi bir cezalık bir durum göremiyorum rahatsız ettiysem ve zamanınızı çaldıysam kusura bakmayın.
Not: Şahıslar baktım afk isem kimseye saldırmadıysam geçip gidebilirlerdi bu kadar silah peşine düşmeleri yanlış bende oyuncuyum onlarda birer oyuncu.
« Son Düzenleme: 12.06.2020 02:23 MertBaskan »

#2 - 12.06.2020 02:41
Cezalandırılacak.