Konu: [03.04.2020 - Vice_Roleplay] Ragnar Michelson, Bruce Rivera  (Okunma sayısı 441 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.04.2020 23:54
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ragnar_Michelson - Bruce_Rivera @Rapid @aliexnn
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Angeline_Charwinski - @caisama
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03.04.2020 22:14

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM, GBİ
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıslar market caddesinde araçlarıyla bizi geçip önümüze kırdılar ve duvara çarptık, Santa Maria sahilinde aracı tamir ettirirken araçlarıyla vurmaya başladılar. Yanımdaki kişi araçtan indi ve ben oradan uzaklaşırken Ragnar_Michelson isimli şahıs ateş etti beni düşürdü. Kural ihlali yapmadan şahısları PM üzerinden güvenli bölge olduğunu yapmamaları gerektiğine dair uyarıda bulundum. Beni sebepsiz bir şekilde kaçırdılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 1-) https://hizliresim.com/ef19WE - 2-) https://hizliresim.com/RuraLb - 3-) https://hizliresim.com/unJn8h - 4-)  https://hizliresim.com/ybwzMb - 5-) https://hizliresim.com/mDSB7J
Ek açıklamalar(varsa): Kanıtları sırasıyla sundum. Rolü bozmadan ve kural ihlali yapmadan rolüme devam ettim kişileri de PM'den uyarmıştım fakat kural ihlalini çiğnediler. Boş yere zamanımdan oldum gereğinin yapılmasını arz ederim.

#1 - 03.04.2020 23:59
Şahitliğimi onaylıyorum.
« Son Düzenleme: 04.04.2020 02:45 caisama »

#2 - 04.04.2020 00:01
GBI bölgede Angelina adlı arkadaşın CJ atıyor Mavi Elegy aracına. Yarışçı birliğinden gözünün önünde arabanı çalıyor, IC yollarla çözmek yerine OOC'den sürekli bölüp duruyorsun. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

#3 - 04.04.2020 00:01
Burada savunmanı yapmalısın dostum. Angeline ile benim bir ilgim yok. Ben bana yapılan kural ihlaline bakarım.

#4 - 04.04.2020 00:02
Burada savunmanı yapmalısın dostum. Angeline ile benim bir ilgim yok. Ben bana yapılan kural ihlaline bakarım.
O zaman şahıs nasıl şahitliğini onaylıyor? Yaptığınız rol saçma, gece gündüz balıkçıda berabersiniz ve sizi görüyoruz. IC yalan söylüyorsun karakterlerimiz inanmıyor.

#5 - 04.04.2020 00:03
Şahıs yapılan kural ihlalini gördü ve onaylıyor. Eğer kural ihlali yaptığımı düşünüyorsan şikayet açmalısın burada savunma yapacaksın tekrar söyleyeyim.

#6 - 04.04.2020 00:41
Alıntı
Şahıslar market caddesinde araçlarıyla bizi geçip önümüze kırdılar ve duvara çarptık
Böyle bir şey yok, sen kendin gelip benim elegy aracıma arkadan vurdun bende tamir ettirmeye gittim o esnada tamirhaneye uçarak girdin ve iki aracıda biçmeye çalıştın. Kanıtın varsa göster, bana arkadan çarptığının kanıtını atıyorum;
Spoiler: GösterGizle

Görüldüğü gibi ben yolumda giderken arkadaşlar arkadan gelip çarpıyor, ardından tamir ettirmek için Santa Maria tamircisine gidiyorum...

Sarı Jester'lı olan arkadaşım @Spidey aracını tamir ederken uçarak gelerek arkadaşımın aracının arkasından vuruyorlar ve yol dışına çıkarıyorlar, KANIT:

Arkadaşlar bu şekilde OOC Kin ile bölgeye geliyorlar, iki aracıda CR yaparak hasara uğratarak kendileri tamir alanına giriyorlar... Bu esnada Karen'in yanında ki Angelina Charwinski isimli arkadaş araçtan iniyor, GÜVENLİ BÖLGEDE, hiç bir emote olmadan rolsüz bir şekilde aracıma CJ atarak çalıyor, KANIT:

Arkadaş ROLSÜZ ve HİÇ BİR MANTIĞA sığmayacak şekilde aracımı çalıyor, kaçırıyor, ardından Karen karakteri de Savanna ile kaçmaya çalışıyor fakat o esnada ona izin vermiyorum ve silahımı çıkarıp ateş ediyorum, silahımı çıkarıp ateş etmemin sebebi yarışçı ve araç tutkunu karakterler yönetiyoruz, altımda ki aracın piyasa değeri modifiye ile birlikte $120.000, o aracın orda ROLSÜZ ve saçma bir şekilde çalınmasına karşılık ben elim kolum bağlı şekilde duramazdım, silahıma davranıp ateş ediyorum ve Karen'in kaçmasına engel oluyorum.

Karen isimli arkadaş Angeline ile alakası olmadığını belirtiyor, yoldan geçerken balıkçıya atacaktım diyor fakat AYRINTIYA DİKKAT EDELİM:

Rol başlangıcı aracı süren kişi ANGELİNE karakteri;

Tamir bölgesine gelince aracı süren kişi KAREN karakteri;

Kanıtlarda görüldüğü gibi KAREN ve ANGELINA karakterleri kendi aralarında anlaşarak benim aracımı çalmayı planlamışlar, Karen ile Angelina sürücü değiştirerek tamirciye gelince Angelina yan koltuktan inerek aracımı CJ yaparak kaçırıyor ve KAREN KARAKTERİYLE KAÇMAYA ÇALIŞIYOR.
Bu iki arkadaş şikayeti tamamen kendi bakış açılarına göre yanlış anlatarak birbirini tanımayan iki yabancı olarak yetkilileri kandırmaya teşebbüs ediyor, kanıtlarda görülüyor ki bu iki arkadaş anlaşmış ve sürücü değişerek aracımı NON RP kaçırma girişiminde bulunmuştur. Şahısların aracını duvara çarptırmak gibi bir olay olmadı, var ise kanıtlarını paylaşsınlar yoksa yalan söylemesinler, kanıtlar ile konuşalım lütfen. Arkadaşı NON RP yapmalarına karşılık sürekli olarak UYARIYORUM VE ARACIMI GERİ GETİRİN DİYORUM. Arkadaşlar bu GB bölgede NON RP şekilde CJ yapmalarına karşılık uyarılarımı dikkate almadan aracımı getirmiyorlar ve bende role dökerek arkadaşı diğer yarışçı arkadaşlarımla kaçırıyorum, olay tamamen kişilerin OOC kinleri ile NON RP şekilde araç çalmalarıdır.

İlk olarak arkadaşların bana arkadan vurduğuna arkadaşım @Spidey tanıktır; SS'de arkadan beni takip ediyordu KANIT:

Arkadaşlar, lütfen olayları tarafsız ve adil şekilde açıklayalım yetkilileri kandırmaya çalışmayalım, tüm kanıtlarımla savunmamı yazdım, yetkililer bu kandırma teşebbüsüne kayıtsız kalmayacağına inanıyorum, gereğinin yapılmasını arz ederim, teşekkürler.

#7 - 04.04.2020 00:44
Şahitliğimi onaylıyorum, rolün başlangıcında arkadaşlar market caddesinde Rapid'in aracına arkadan çarptılar, o esnada aracımızı tamir ettirmek için Santa Maria Tamircisine götürdük ardından arkadaşlar sürücü değiştirerek araçlarımızın üstüne sürdüler ve araçlarımıza bilerek çarptılar sonra Angelina karakteri yan koltuktan inerek mavi Elegy'deki arkadaşıma CJ yaparak aracı çaldı, şahitliğimi onaylıyorum gereğinin yapılmasını arz ederim.

#8 - 04.04.2020 01:01
Angeline ile bir ilgim yok derken onun yaptığı kural ihlalinde benim bir ilgim yok anlamında söyledim. Market caddesinde önümüze kırdığınızda SS alamadık. Araçta koltuk değiştirmemizin sebebi orada crash yiyiyor o sırada ben inip şoför koltuğuna geçtim. Aramızda araç çalma planı falan yok yanii.  Onun yaptığı kural ihlaline karşılık bana kural ihlali gerçekleştirdin ve zamanımı çaldın.
Güvenli bölgede silah çekip ateş ettiniz ve kaçırdınız. Aracın fiyatı 120.000$ diyorsun. araç tutkunu karakterler yönetiyoruz diyorsun. Güvenli bölgede ateş edip kaçırmak yerine SS'inizi alıp şikayet açabilirdiniz. Kural ihlallerini gerçekleştirdiniz.
« Son Düzenleme: 04.04.2020 01:24 Ulkucu »

#9 - 04.04.2020 16:20
Alıntı
k. Araçta koltuk değiştirmemizin sebebi orada crash yiyiyor o sırada ben inip şoför koltuğuna geçtim. Aramızda araç çalma planı falan yok yanii.
Öncelikle lütfen doğruları konuş, arkadaşın crash falan yemedi market caddesinde sizinle karşılaştığımızda saat 22.13 KANIT:

Tamirciye gelince saat 22.14 KANIT:

"Sizin dediğinize göre" Market caddesinde crash yedi arkadaşınız, o esnada siz aracın sürücü koltuğuna geçtiniz, arkadaşınız oyuna tekrar girmeye çalıştı, girdi ve tekrar tamirciye kadar geldiniz, akıl var mantık var sizce bunların hepsi 1 DAKİKA hatta 1 DAKİKADAN DAHA AZ bir sürede nasıl olabilir?
Arkadaşınızla PM kanalı üzerinden ya da sesli konuşma programından konuşarak OOC MIX yaparak benim aracımı NON RP şekilde çalmayı planladınız, açıkça belli ve görülmekte.

Alıntı
Onun yaptığı kural ihlaline karşılık bana kural ihlali gerçekleştirdin ve zamanımı çaldın.
Kural ihlaline siz de ortaksınız, tüm kanıtlarımı sundum ve açık şekilde bu kural ihlalini beraber gerçekleştirdiniz en az o kadar sizde suçlusunuz, karakterlerinizin kardeş olması aynı soyadlarına sahip olması bile bunu desteklemekte. Zaman çalma konusuna gelirsem, rol yapmak sizin gözünüzde zaman çalmak ise lütfen sizi roleplay konsepti olmayan başka bir sunucuya alalım, zira burası rol yapılan ve sürekli roleplay bulunan bir sunucudur. Arkadaşınızın yaptığı kural ihlalinden sonra sizi UYARDIM, aracımı geri getirin dedim sizde hiç bir tepki vermeden sürekli olarak DM attın deyip durdunuz, yaptığınız kural ihlalini bırakıp aracımı getirseydiniz bizde sizi kaçırmazdık, siz ISRARLI BİR ŞEKİLDE KURAL İHLALİNE DEVAM ETTİNİZ, bizde rolü devam ettirerek sizi kaçırdık.
Alıntı
Aracın fiyatı 120.000$ diyorsun. araç tutkunu karakterler yönetiyoruz diyorsun.
Evet, aracın fiyatı oldukça pahalı ve biz 4-5 kişi bir ekip olarak karakterlerimizi araç tutkunu ve yarışçı tipler olarak açtık, tüm karakter hikayemizi bu yönde yaratarak karakter rol planımızda bu şekilde ilerleyeceğiz, siz böyle bir ekibin en değerli araçlarını çalmaya çalışırsanız ve buna ortak olursanız size gül atamam, kusura bakmayın.