Şahıslar market caddesinde araçlarıyla bizi geçip önümüze kırdılar ve duvara çarptık
Böyle bir şey yok, sen kendin gelip benim elegy aracıma arkadan vurdun bende tamir ettirmeye gittim o esnada tamirhaneye uçarak girdin ve iki aracıda biçmeye çalıştın. Kanıtın varsa göster, bana arkadan çarptığının kanıtını atıyorum;
Görüldüğü gibi ben yolumda giderken arkadaşlar arkadan gelip çarpıyor, ardından tamir ettirmek için Santa Maria tamircisine gidiyorum...
Sarı Jester'lı olan arkadaşım
@Spidey aracını tamir ederken uçarak gelerek arkadaşımın aracının arkasından vuruyorlar ve yol dışına çıkarıyorlar,
KANIT:Arkadaşlar bu şekilde OOC Kin ile bölgeye geliyorlar, iki aracıda CR yaparak hasara uğratarak kendileri tamir alanına giriyorlar... Bu esnada Karen'in yanında ki Angelina Charwinski isimli arkadaş araçtan iniyor,
GÜVENLİ BÖLGEDE, hiç bir emote olmadan rolsüz bir şekilde aracıma CJ atarak çalıyor,
KANIT:Arkadaş ROLSÜZ ve HİÇ BİR MANTIĞA sığmayacak şekilde aracımı çalıyor, kaçırıyor, ardından Karen karakteri de Savanna ile kaçmaya çalışıyor fakat o esnada ona izin vermiyorum ve silahımı çıkarıp ateş ediyorum, silahımı çıkarıp ateş etmemin sebebi yarışçı ve araç tutkunu karakterler yönetiyoruz, altımda ki aracın piyasa değeri modifiye ile birlikte $120.000, o aracın orda ROLSÜZ ve saçma bir şekilde çalınmasına karşılık ben elim kolum bağlı şekilde duramazdım, silahıma davranıp ateş ediyorum ve Karen'in kaçmasına engel oluyorum.
Karen isimli arkadaş Angeline ile alakası olmadığını belirtiyor, yoldan geçerken balıkçıya atacaktım diyor fakat
AYRINTIYA DİKKAT EDELİM:Rol başlangıcı aracı süren kişi
ANGELİNE karakteri;
Tamir bölgesine gelince aracı süren kişi
KAREN karakteri;
Kanıtlarda görüldüğü gibi KAREN ve ANGELINA karakterleri kendi aralarında anlaşarak benim aracımı çalmayı planlamışlar, Karen ile Angelina sürücü değiştirerek tamirciye gelince Angelina yan koltuktan inerek aracımı CJ yaparak kaçırıyor ve KAREN KARAKTERİYLE KAÇMAYA ÇALIŞIYOR.
Bu iki arkadaş şikayeti tamamen kendi bakış açılarına göre yanlış anlatarak birbirini tanımayan iki yabancı olarak yetkilileri kandırmaya teşebbüs ediyor, kanıtlarda görülüyor ki bu iki arkadaş anlaşmış ve sürücü değişerek aracımı NON RP kaçırma girişiminde bulunmuştur. Şahısların aracını duvara çarptırmak gibi bir olay olmadı, var ise kanıtlarını paylaşsınlar yoksa yalan söylemesinler, kanıtlar ile konuşalım lütfen. Arkadaşı NON RP yapmalarına karşılık sürekli olarak UYARIYORUM VE ARACIMI GERİ GETİRİN DİYORUM. Arkadaşlar bu GB bölgede NON RP şekilde CJ yapmalarına karşılık uyarılarımı dikkate almadan aracımı getirmiyorlar ve bende role dökerek arkadaşı diğer yarışçı arkadaşlarımla kaçırıyorum, olay tamamen kişilerin OOC kinleri ile NON RP şekilde araç çalmalarıdır.
İlk olarak arkadaşların bana arkadan vurduğuna arkadaşım
@Spidey tanıktır; SS'de arkadan beni takip ediyordu
KANIT:Arkadaşlar, lütfen olayları tarafsız ve adil şekilde açıklayalım yetkilileri kandırmaya çalışmayalım, tüm kanıtlarımla savunmamı yazdım, yetkililer bu kandırma teşebbüsüne kayıtsız kalmayacağına inanıyorum, gereğinin yapılmasını arz ederim, teşekkürler.