Konu: Eşcinsel rolleri  (Okunma sayısı 612 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.06.2020 03:15
Sunucuda bu tür roller yapan tek ben miyim, başka yok mu? Kendimi yalnız hissediyorum bu şekilde  :P

(Foto öylesine)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 10.06.2020 06:04
Bu sunucuda bir dostumuzun eşcinsel karakteriyle başta benim Bobby karakterim olmak üzere diğer erkek karakterlere rol zevkini baltalarcasına yaklaşımları yüzünden bu sunucuda neredeyse herkesin bu tarz rollere bir ön yargısı var. O ön yargıyı kırmak biraz zor olacaktır.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 10.06.2020 10:40
İlleğalde hayat var bremın.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 10.06.2020 12:12
millet daha kadın rolü yapanları kaldıramadı, eşcinseli nasıl kaldırsınlar
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 10.06.2020 12:29
Farklı bir sunucuda OOC olarak eşcinsel olan birinin İC'de bu rolü canlandırdığını görmüştüm. Eğer o şekilde olmayacaksa yapılabilecek bir rol. Çünkü sunucuya renk katar. Ama kalkıpta, sunucuda "AYOL" "DOKUNMA BANA" "Kerimcan Durmaz konuşması gibi" dolaşılacaksa. Bir süre sonra mide bulandırıcı bir hâl alabiliyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 10.06.2020 13:04
skini kadına benzeyen birine cinsiyetin ne demiştim eleman rolü terketmişti üstüne üstlük bana şikayet açmıştı sorun her zaman bizde değil :D
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 10.06.2020 13:06
Çok eskiden geniş eş cinsel şerif departmanında çalışan officer canlandırmıştım, eğlenceliydi.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 10.06.2020 13:13
Bu sunucuda bir dostumuzun eşcinsel karakteriyle başta benim Bobby karakterim olmak üzere diğer erkek karakterlere rol zevkini baltalarcasına yaklaşımları yüzünden bu sunucuda neredeyse herkesin bu tarz rollere bir ön yargısı var. O ön yargıyı kırmak biraz zor olacaktır.

Bu yoruma katılıyorum. Eş cinsel rolleri yapan birkaç kişi oldu ve bunu gerçekten çok abarttılar. İnsanlar da artık o kişileri görmekten sıkıldı, geldiklerinde ortamı terk ediyorlardı vesaire... Bence de o ön yargıyı kırmak biraz zor olacak.

Zamanında ben de eş cinsel rolü yapmıştım. Abartılmadığı sürece, sapıtılmadığı sürece bence eğlenceli olabiliyor. ASGH departmanına geçmeseydim büyük ihtimal o karakterimle devam ederdim sivil olarak. Rollerinde başarılar dilerim umarım aradığın rol arkadaşını bulursun. Burası yardımcı olacaktır bir ihtimal https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=490.140
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 10.06.2020 17:34
Eger karşında ki kisi sana yavsiyorsa bunun için aglamanı sadece homofobine baglarım. Çünkü sunucuda binlerce erkek aynı anda tek bir kıza yavsayabiliyor. Onlar bunu yaparken homo karakter canlandiranlar neden yapmasin? Fakat bahsettigin baltalama farkli bir seyse evet haklisin.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#9 - 10.06.2020 17:37
Farklı bir sunucuda OOC olarak eşcinsel olan birinin İC'de bu rolü canlandırdığını görmüştüm. Eğer o şekilde olmayacaksa yapılabilecek bir rol. Çünkü sunucuya renk katar. Ama kalkıpta, sunucuda "AYOL" "DOKUNMA BANA" "Kerimcan Durmaz konuşması gibi" dolaşılacaksa. Bir süre sonra mide bulandırıcı bir hâl alabiliyor.
Ilk dediğine katilmiyorum o halde ooc olarak erkek olan biri erkek rolu yapmasin veya ooc kiz olan biri kiz rolu yapmasin. Ama ikinci dediğin doğru o ayol rolleri işin ciddiyetini kaçırıyor. Bende daha onceden o sekilde rol yaptım fakat tamamen oynadigim sunucuyu ciddiye almadığım içindi. Burada o tur bir durum söz konusu değil.  ::)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok