Konu: @Surkent2131 @Kerem630 @MertReis Toplu şikayet /b  (Okunma sayısı 169 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.06.2020 17:45
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Vasco_Rossetti @Surkent2131 Charles_DeSimone @Kerem630 Vito_Ertorovski @MertReis

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Afrodite_Balcani

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09.06.2020: 16:45

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıslar bizi bayıltıyor belli bi zaman geçiyor ve emote vererek kalkıp koşarak kaçmam yerine ufak ufak w basarak ilerliyorum role uy gibisinden sürekli /b böldüler defalarca ve  Vasco_Rossetti @Surkent2131 ooc hakaret ediyor kanıtlarımda mevcut.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Uyarılmayı hak etmediklerini düşünüyorum ve aralarında çok fazla kural ihlali yapan var /me tekme atar ve adamı bayıltır. yazan bile oldu. defalarca ooc-- yazdığımı görebilirsiniz söylüyeceklerim bu kadar savunmalarını bekliyorum.

#1 - 09.06.2020 17:53
Ben ilk önce şunu demek istiyorum kişiler ile kavga ettik ve  yarali rolü yapmadılar yanımdaki arkadaşlarım ise onları sürüklemeye başladılar ve şahsılar role uymayarak kaçmaya başladı  /b içinde admin çağırdık o yüzden sana hatanı bildirdik bizi anla dostum sende rolüne uysaydın şuan hiç bir şeyler uğraşmazdık benim söyliyeceklerim bu kadar. :) :o

#2 - 09.06.2020 17:56
Kişiler yaralı rolü yapmadılar /b den hatalarını söyledik fakat bizi umursamadılar söyleyeceklerim bu kadar.

#3 - 09.06.2020 18:07
Kişiler yere düşüp kalkar kalkmaz emote vererek kaçıyor , kendisi belli bir biz zaman geçiyor ve emote vererek kalktığını söylüyor , emote verme kısmı doğru ancak yerde /hurt yaparak 10 saniyeden fazla beklememiştir , üstelik bunu biz onu sürüklemeye çalışırken yapıyor , benim söyleyeceklerim bu kadar.

#4 - 09.06.2020 18:10
Öncelikle diğerlerininde dediği gibi yaralı  rolü yapmadın ve diğer arkadaşın kalktıktan sonra /yarali çekmeden direk kaçmaya başladı 10 saniye sonra geri dönüp /yarali çekti. Sende zaten yerde 1 dakika beklemedin direk kaçmaya başladın /b den hatanız olduğunu söyledik ama anlamak istemediniz.

#5 - 09.06.2020 18:14
Öncelikle belirtmek isterim ki arkadaşlar hata yaptıkları yeri eklememişler ben olaya şöyle başlayayım, şimdi arkadaşlar tamirhaneye geldi ve fear rp yaptılar 10 kişiye 2 kişi racon kesti diyebiliriz. Daha sonra Harry arkadaşımız şahısla dalga geçti IC olarak ayı dedi sonra aralarında tartışma çıktı Harry arkadaşmız bayılttı şahısı şahısın baygınlık süresi bitince saçma bir emoteyle kalkıp bunny atıp koşmaya başladı ardından diğer arkadaşı araca koştu araca bindi kaçmaya çalıştı arkadaşlar yaralı rolü yapmadım direk kalkıp kaçmaya çalıştı, sonra ooc olarak role uymasını söyledik role uyum sağlamadığı için admin çağırdık ve admin rolü devam ettirdi rol bitti şahısları saldık arkadaş hem suçlu hem güçlü arkadaş birden fazla kural hatası yaptığını belirtmek isterim arkadaşlarımda paylaşacaktır ss kayıtlarımızda mevcuttur.Saygılarımla....
Vasco Rossetti olarak savunmam şu şekildedir.

#6 - 09.06.2020 18:33
Peki dostlar bunu hangi kanıtlar ile söylediniz? ayrıca role uyum sağladık @MertReis sen tek kişi 120 kilo adamı kaldırmaya çalışman falan bir sürü ooc hakaretler low,rol bilmeyen adamlar falan bunları belirtmedim de daha isterseniz bunlarıda ekleyebilirim?

#7 - 09.06.2020 18:35
 @Surkent2131 bunny he vay be kanıt? ooc hakaret low falan bunlara açıklaman nedir dostum onuda dinliyorum.

#8 - 09.06.2020 19:26
Kendinde söylemişsin zaten senin karakterini kaldırmaya çalıştım  direkt olarak kaldırır falan diye emote vermedim , kaldıramayınca yardım istedim diğerleriyle birlikte tutup sürükledik.

#9 - 10.06.2020 01:25
Konu başlığını ve içeriğini yetkililerin daha sağlıklı incelemesi için uygun hale getirin lütfen.

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=394.0