Selam arkadaşlar, bu sefer duyuru yok. bakhtiyar'ın Kasparov adına yazdığı son yazı. Kısa olacak, merak etmeyin.
Kasparov 2 yıl 4 ay 6 gündür aktif. Son zamanlarımız pasiflikler ile dolu olsa da genel olarak aktif bir oluşum yönettim. Kasparov bizim için güzel bir projeydi. Hiç olmayan bir kültürü kendimizce yansıtmaya çalıştık, başarılı olduğumuzu da düşünüyorum. Pişman mıyım? Değilim, yine olsa yine yaparım.
Burada rol öğrenip bizimle yetişen çok fazla oyuncu oldu. Geçmişte olduğu gibi kimseye de bir kinimiz yok. Hep söylerim, sanal ortam kalıcı değil, bilgisayardan kalktığınızda bu kısım bizler için son buluyor. Eğlencenizi ön planda tutmaya özen gösterin o yüzden.
Oluşumu açtığımdan beri dosttan çok düşman kazandığımı fark ettim, Kasparov için değerdi. Bunun içinde aşağıya bir video bırakıyorum.
Aynı konseptten artık zevk almadığımız için kapatıyoruz, başka bir açıklaması yok. Aynı rolleri iki yıl yürütmek kolay değil, biz yaptık. Kısmet olursa farklı projeler ile devam edeceğiz. Yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler, güzeldi.
son kale KASPAROV